én viszont téged láttalak, Tin
nem voltunk elveszve
Rámböffenhettél volna.

mi Thy-al, Zolléval, DANi-val voltunk ott.
találkoztunk Zeddel, egy barátjával, Demo Tomival és Kislusttal.
az általam ismert fórumosok itt ki is fújtak:)
sajnos. sehol egy kemény mag.. pedig napsütés, szép idõ, végre bringáztunk egy keveset úgy hogy nem fagytunk le a bringáról, és nem volt se hó se sár(az aszfalton)
remélem a petíció is ért valamit!
Tin: 3an voltunk piros felsõkben,ill Zolle egy zöldben:)
kéne csinálni egy nagy talit
megvolt, egész sokan voltunk:) bár fórumról(mondjuk sokakat nem ismerek) de nem találkoztam szinte senkivel:(
megvolt, egész sokan voltunk bár fórumról(mondjuk sokakat nem ismerek) de nem találkoztam szinte senkivel
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
A http://criticalmass.hu -n van oldalt egy Debrecen link, és van hozzászólás a bejegyzés alatt, érdemes ott megnézni, ha még nem tetted meg eddig.Debreceni apr.22.érõl nincs semmi hír? tavaly szeptemberben azt mondták hogy lesz áprilisban...
MIért 21.-én lesz?Tin: így mindenki fölé kerekedek, mert úgy tûnik, mintha beadtam volna a derekam, pedig közben nem. A legkorrektebb az "át" lett volna, de azt meg sokan nem értik...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Pestiek: az van, hogy Pécsen április 21-én lesz egy kicsi CM. Ergo gyertek le, aztán fölvonulunk, aztán iszunk - bulizunk, majd együtt jól fölmegyünk és megismételjük...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Most végül mi lesz? Szokásos felvonulás vagy tekerünk amerre látunk??
Sopronba suli miatt vagy? Vagy csak egy kis korai nyaralás tekeréssel egybekötve a Lõvérekben és környékén?