Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Critical Mass | 2007. április 22.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
520 hozzászólás a témában

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

én viszont téged láttalak, Tin ;)
nem voltunk elveszve

Rámböffenhettél volna. :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én viszont téged láttalak, Tin ;)
nem voltunk elveszve

emelni baromság, ez nem critical mass
és volt egy két idióta futár aki nem bírta ki üvöltözés nélkül, szerintem ez kevésbé kultúrált örömnyilvánítás volt, mint mondjuk egy taps vagy iesmi.
nemérdekes, van hova fejlõdni, de örülök hogy nem volt sehol sem anyázás

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igen, Zed-ékkel:)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

mi Thy-al, Zolléval, DANi-val voltunk ott.
találkoztunk Zeddel, egy barátjával, Demo Tomival és Kislusttal.
az általam ismert fórumosok itt ki is fújtak:)
sajnos. sehol egy kemény mag.. pedig napsütés, szép idõ, végre bringáztunk egy keveset úgy hogy nem fagytunk le a bringáról, és nem volt se hó se sár(az aszfalton)
remélem a petíció is ért valamit!

Tin: 3an voltunk piros felsõkben,ill Zolle egy zöldben:)
kéne csinálni egy nagy talit

Akkor sztem téged láttalak, a piros felsõ stimmel. A Károly krt.-on a zebrához közel álltatok?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mi Thy-al, Zolléval, DANi-val voltunk ott.
találkoztunk Zeddel, egy barátjával, Demo Tomival és Kislusttal.
az általam ismert fórumosok itt ki is fújtak:)
sajnos. sehol egy kemény mag.. pedig napsütés, szép idõ, végre bringáztunk egy keveset úgy hogy nem fagytunk le a bringáról, és nem volt se hó se sár(az aszfalton)
remélem a petíció is ért valamit!

Tin: 3an voltunk piros felsõkben,ill Zolle egy zöldben:)
kéne csinálni egy nagy talit

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

megvolt, egész sokan voltunk:) bár fórumról(mondjuk sokakat nem ismerek) de nem találkoztam szinte senkivel:(

Szerintem én láttalak, de nem voltam biztos benne. :(

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

megvolt, egész sokan voltunk bár fórumról(mondjuk sokakat nem ismerek) de nem találkoztam szinte senkivel

fórumról biztosan voltunk 7en(?)(kellys kubbosok) :D veled eggyütt 8an. na ki volt még?:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
szép volt! megcsináltuk! még Kunce is emelt :D:D

index cikke: http://index.hu/poli...dapest/tdv0311/

kb. 1200 an voltunk.
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
megvolt, egész sokan voltunk:) bár fórumról(mondjuk sokakat nem ismerek) de nem találkoztam szinte senkivel:(

Tuki:)

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Arra gondoltunk páran,h menjünk fel szervezetten együtt a nagy felvonulásra! Vonattal mennénk a Tapolca-Székesfehérvár-Bp vonalon! Majd részletek a www.tuki.blogter.hu-n lesznek láthatok, ha meglesz a pontos helyszín és az idõpont!
Addig is, itt nézelõdjetek!
:P

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Szombaton (márc.11) ismét lesz "vonulás"!!
http://criticalmass.hu/?q=node/336

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Debreceni apr.22.érõl nincs semmi hír? tavaly szeptemberben azt mondták hogy lesz áprilisban...

A http://criticalmass.hu -n van oldalt egy Debrecen link, és van hozzászólás a bejegyzés alatt, érdemes ott megnézni, ha még nem tetted meg eddig.

Tin: így mindenki fölé kerekedek, mert úgy tûnik, mintha beadtam volna a derekam, pedig közben nem. A legkorrektebb az "át" lett volna, de azt meg sokan nem értik...

MIért 21.-én lesz?
Egyébként én azt szoktam mondani, hogy elmegyünk, nem le, vagy fel, és kész. :) Ha véletlenül mégis le-t írok, akkor meg azt mondhatom, hogy elgépeltem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
off:

Tin: így mindenki fölé kerekedek, mert úgy tûnik, mintha beadtam volna a derekam, pedig közben nem. :D A legkorrektebb az "át" lett volna, de azt meg sokan nem értik... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Nightfly

Nightfly

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Debreceni apr.22.érõl nincs semmi hír? tavaly szeptemberben azt mondták hogy lesz áprilisban...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Pestiek: az van, hogy Pécsen április 21-én lesz egy kicsi CM. Ergo gyertek le, aztán fölvonulunk, aztán iszunk - bulizunk, majd együtt jól fölmegyünk és megismételjük... :D

Márminthogy mit írtál? LE? ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pestiek: az van, hogy Pécsen április 21-én lesz egy kicsi CM. Ergo gyertek le, aztán fölvonulunk, aztán iszunk - bulizunk, majd együtt jól fölmegyünk és megismételjük... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Hi!

Én hétvégén mentem 2szer bõ 3 órát, de nem tudtam koncentrálni az útviszonyokra úgy esett a hó, havasesõ, illetve az esõ... :(
Sunset: lásd adatlapom :)

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás

Most végül mi lesz? Szokásos felvonulás vagy tekerünk amerre látunk??

olvasva a progit nagyon úgyfest, hogy tekerünk majd amerre látunk, de még változhat a helyzet...
remélem azért vmennyire összefogóbb progik lesznek.. nekem spec jó volt úgy ahogy volt, de nem én döntök, és nyílván volt oka is annak, hogy változtatásokra kényszerültek a szervezõk :(

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Tegnap este mentünk be a haverokkal pestre és a két falu között ahol eddig nem volt semmi, most kb 20-25db féltengelyes kátyú van 4km-en belül. Ez tõkéletesen minõsíti a magyar útviszonyokat.

Amúgy NYME-FMK,EMK vagy Roth Gyula??
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Sopronba suli miatt vagy? Vagy csak egy kis korai nyaralás tekeréssel egybekötve a Lõvérekben és környékén?

Hi! Igen, Salgótarján a home (Salgótarjáni HKE -ja ott van alul...)
És sajnos nem nyaralok, suli. Amúgy sajnos nem olyan az idõ hogy ide nyaralni jöjjön az ember mostanság... :)
Ma otthon tekertem, és van egy útszakasz (értem itt 8km) a 3cm-nél mélyebb, és minimum tányér nagyságú kátyúkat elkezdtem számolni... 100nál abbahagytam... Kemény...