Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Világmegfejtõs - filozofálgatós - idézgetõs - elméletgyártós

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1040 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Valami összeesküvés-elmélet? Azokban nagyon otthon vagyok.

Nem, de tudom hogy te otthonvagy benne:)
Nagyon szkeptikus vagyok az összeesküvés elméletekkel kapcsolatban.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Ide nem fejtem ki, de priviben is hosszú lenne, de annyit hogy bõven van benne ráció, viszont nem kifejezetten az az egy esemény szolgál összetartó alibiként hanem az összes a történelem során.De élõben ezt megszakértjük;)

Valami összeesküvés-elmélet? Azokban nagyon otthon vagyok.
"In idem flumen bis non descendimus"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Te kinézel belõle ennyit ?

Ezt azért a legbunkóbb redneck is megcsinálja, bár most hogy mondod:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Én sem nézek ki belõle többet egy steak elkészítésénél és a tehénfejésnél, de abban õ a sáros hogy rábólint ezekre..

Te kinézel belõle ennyit ? azért pl az a tehénfejés egyáltalán nem eccerû, mint amilyennek látszik....és a steak (bár én nem szeresem) de azt azér naon el lehet b@szni.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Eszemben sincs védeni. Nyilván tisztában volt vele, hogy azok, akik odahelyezték, ahova, megfogják neki mondani mikor és mire kell bólintania. Ja, persze: szerintem. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én sem nézek ki belõle többet egy steak elkészítésénél és a tehénfejésnél, de abban õ a sáros hogy rábólint ezekre..

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Azt azért tartsuk szem elõtt, hogy bár Bush adja az arcát ugyebár a dolgokhoz, de ne gondoljuk, hogy ezek az õ fejében születnek meg, és az õ ötletei, törekvései.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Nu erre énis kiváncsi lennék :D
úgyhogy vagy megvártok vele, vagy elmondjátok nekem is, és megokfejtjük.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Dig mi a véleményed az elméletemrõl?:D

Ide nem fejtem ki, de priviben is hosszú lenne, de annyit hogy bõven van benne ráció, viszont nem kifejezetten az az egy esemény szolgál összetartó alibiként hanem az összes a történelem során.De élõben ezt megszakértjük;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
ElCamino-t bringával mennyi idõ alatt tervezitek?

a bogarat elültették a fülemben, bár lehet, hogy ez nagy falat lenne nekem....

..lehet most már lassan az el camino megérdemelne egy új topicot :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Dig mi a véleményed az elméletemrõl?:D
Autist Team:)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A helyszínek nagyon jók.. Nekünk kicsit gyanús volt, hogy elvétve akadt csak más turista a képeken.. :)

Egyébként az extrákat megnéztétek? Fotóalbum - melynek tartalma 6, azaz hat darab kép.. Meg a térkép, amit ki lehet nagyítani, így már majdnem látszanak rajta a betûk.. Na, mindegy.

Egyébként én is bicajjal tervezem majd véghezvinni a Nagy Túrát, mert úgy tûnik a gyaloglásra nem lesz elég idõm.. :(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hú, na igen, nem akartam szapulni, de tényleg gáz ez az alak! Jókat nevettünk is Zeddel rajta. Az is jó volt, amikor ilyeneket mondott, hogy "nagyon fáradt vagyok, de mégse vagyok egyáltalán fáradt..." :D
Az is vicces, ahogy mindig elkapott néhány turistát és úgy tett, mint aki azokkal tartja a tempót, sõt még le is hagyott néhányat a film kedvéért.

De azért a helyszínek legalább remélem eredetiek. Nekem azok nagyon-nagyon tetszettek, már bele is szerettem.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tolvaly Feri bá' filmje? Há' az röhej, de komolyan, én megnéztem.. A kedvencem, hogy Feri bá' hátizsákjában 2 darab könyv, két alu kulacs lapul.. minden este szállodában alszik, és csodálkozik, hogy reggel 10kor kihalt a falu.. Feri bának picit elõbb kellett volna felkelnie.. Meg a végén lehajrázza a hátizsákos túrázókat. Meg nyavajog, hogy nem bírja a menetelést.. Ehh..
(Egyébiránt Feri bá' asszem a TV2 volt vezérigazgatója, ha minden igaz..)

Nekem egy ismerõsöm tavaly végiggyalogolta az El Caminot, és mindaz köszönõ viszonyban sincs a filmben szereplõ dolgokkal..

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Megjelent az El Camino filmesített változata. Egy magyar faszi csinálta. Kissé mondjuk vicces, amint mutatják õt amint gyalogol a szent úton városi bõrcipõben, és egy kis bõrhátizsákkal (ezekkel max egy egynapos túrát lehet tenni, nem egy 40 naposat!), de a táj fantasztikus és szó esik a lélek útjáról is.
Akit érdekel, infó a filmrõl:

http://www.port.hu/p...&i_county_id=-1

Egyébként az egyik honlapon találtam egy gallériás útleírást az El Camino-ról, ahol a srác elmeséli, hogy találkozott egy német turistával gyaloglás közben akitõl a következõket tudta meg:

" A spanyolok gyalog, a franciák lovon, az angolok pedig autóval teljesítik a távot"

Tehát az se szégyen, ha mi, magyarok jövõre bringával vágunk neki a távnak. :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Két -önmagát mindenkinél különbnek tartó- náció összeütközése törvényszerû volt.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nem tudom, lehet-e hitelesen hasonlítgatni össze egy olyan embert, akit sose ismertünk (max írásokból) és egy olyat, aki a mi korszakunkban él és alakítja életünk menetét. És persze megint nem mindegy, hogy melyik országban élünk. Hogy zsidók vagyunk-e Hitler rémuralma alatt, vagy irakiak most. Netán jóllakott amerikaiak.

Minden csak viszonylagos.

Persze félreértés ne essék, azt én is sejtem, hogy mindkettõ egy nagy rohadék. Kiváncsi lennék rá, hogyha a bûneiket egy-egy serpenyõbe raknánk (persze azokat is, amikrõl soha még csak nem is hallottunk), akkor melyiké billenne lejjebb.

boorze

boorze

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás

arra gondolsz, hogy zsidó világuralom van, és mindenki úgy táncol ahogy õk fütyülnek?

el lehet gondolkodni rajta, lehet vele egyet-, és egyet nem érteni.

Igen. Nem tanultak a multból, és folyamatosan huzgálják ki az a bizonyos gyufát. Csak nehogy a végén meg legyen ütve az a bizonyos boka.

Ja és bush nem olyan mint Hitler, sokkal rosszabb.
Az ember társas állat!! S minnél nagyobb a társaság annál nagyobb állat!!

:bananadan:bananadan:bananadan:bananadan

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ebben is sok igazság van, de nem erre gondoltam;)

privátban bárkinek kifejtem a véleményemet, de nem szeretnék itt ilyen dolgokba belemenni, mert esetle még megsértõdne valaki

azt meg végképp nem szeretném
Autist Team:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
arra gondolsz, hogy zsidó világuralom van, és mindenki úgy táncol ahogy õk fütyülnek?

el lehet gondolkodni rajta, lehet vele egyet-, és egyet nem érteni.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"