Jelentkezz be Regisztrálj
Világmegfejtõs - filozofálgatós - idézgetõs - elméletgyártós
Írta 2006. február 21. - 23:43
Sem a zsidókkal sem a cigányokkal nincs bajom.
(Kivétel - lenne - ha fizikailag bántalmaznának, meglopnának vagy hasonló. Még nem volt rá példa.)
Egyrészt nagyon toleránsnak tartom magam, másrészt valahol roppant egoizmusból táplálkozhat mindez: egyszerûen igyekszem tudomást sem venni a velük kapcsolatos hírekrõl. Ez nem közöny, vagy közömbösség: egyszerûen annyi mindent fontosabbnak tartok minden ilyen jellegû dolognál (zsidók, cigányok, politika), hogy nem is nagyon jut el a tudatomig. Egyik fülemen be, a másikon ki.
Hát ennyi tömören zOrg véleménye - magánemberként.
Írta 2006. február 21. - 23:42
mondjuk így tényleg sokkal eladhatóbbá vált a történet, egy mondatért 3 év.
az már nem olyan izgalmas hogy egy jogszabály megsértése miatt 3 év.
kucc, fura.
VV: nem lepõdök meg, csak mivel nem hallottam a háttérinfót(mint ahogy azok se hallhatták akik a tv-bõl és rádióból tájékozódnak csak) így nem tudhattam hogy ez jogszabály, így csak azt láttam hogy 3 év egy mondatért.
ezért is kérdeztem.
Írta 2006. február 21. - 23:41
Gondolom ezen már nem lepõdsz meg?csak a tv adásokban és egyéb híradásokban elfelejtették közölni hogy jogszabálysértõ volt a kijelenetése
annyit mondtak hogy 3 évre elitéltek egy embert(vmi ujságíró v micsoda) aki még a 80as években azt mondta hogy nem volt holokauszt.
nem mondták hogy ez törvénysértés, és egyéb (fontos, sõt szükséges) háttérinfót sem mondtak.
de így tisztázódott bennem, és még szvsz sokakban, akik csak a normál hírközlés eszközeit figyelik.
Mai sajtó! Vicc!
Írta 2006. február 21. - 23:40
kis naív..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 21. - 23:38
annyit mondtak hogy 3 évre elitéltek egy embert(vmi ujságíró v micsoda) aki még a 80as években azt mondta hogy nem volt holokauszt.
nem mondták hogy ez törvénysértés, és egyéb (fontos, sõt szükséges) háttérinfót sem mondtak.
de így tisztázódott bennem, és még szvsz sokakban, akik csak a normál hírközlés eszközeit figyelik.
Írta 2006. február 21. - 23:36
na igen, erre lettem volna kiváncsi, de választ nem nagyon kaptam rá. már igen.
én azt sem vettem észre hogy valaki vitázik, lehet megint csak túl alacsony a vérnyomásom hogy felpörögjek ilyesfélén
Valószínû, hogy most nem is fogsz erre választ kapni. Nem nagyon fordulnak meg itt olyanok, akik otthon lennének a hatályos osztrák, illetve EU-s jogszabályokban.
Három évet azért kapott az illetõ, mert jogszabályt sértett. Ennyi. Tilos és kész. Hogy ezzel egyetértesz vagy sem, az egyéni szociális probléma. Amíg ez van a törvényben, be kell tartani. Amennyiben rossz a törvény, alkotmányos keretek között lépéseket lehet tenni a megváltoztatása érdekében.
Írta 2006. február 21. - 23:28
és sztem a politika tök kulturáltan meg van oldva a fórumon - NINCS
és remélem marad is így!
Írta 2006. február 21. - 23:26
én azt sem vettem észre hogy valaki vitázik, lehet megint csak túl alacsony a vérnyomásom hogy felpörögjek ilyesfélén
Írta 2006. február 21. - 23:24
vajon nyernek? ott kik ülnek? erre lennék kiváncsi
Írta 2006. február 21. - 23:23
Thez:
A saját véleményem az egészrõl egy dolog - de a fórum üzemeltetõjeként zsidózást és cigányozás (a politikai állásfoglalásokat csak zárójelben említem) nem engedhetek. Ennyi.
Írta 2006. február 21. - 23:23
persze a téma ottvan de már téma nemsok van "õnélkülük".
én sokkal inkább a jogszabályokra vagyok kiváncsi ami kimondja hogy mi alapján bûnös.
Írta 2006. február 21. - 23:20
"Nem értem, a cigányok hogy a p****ba élnek meg úgy hogy nem dolgoznak? Magyarázza el valaki!" (csak az analógia és másik "kedvenc" témátok kedvéért...) azért nem a tudásszomjtól égõ fiatalság természetes kíváncsiságát fejezi ki...
Írta 2006. február 21. - 23:16
ha igen, és valaki betett véletlenül egy ilyen postot, én kérek elnézést, nem volt célom.
csak hátha valaki többet tud nálam errõl.
mert nem értettem.
Írta 2006. február 21. - 23:15
ha valaki megtalálja ennek a törvénynek a szövegét, másolja már be ide
köszi
kiváncsi vagyok
http://www.jogiforum.hu/hirek/12220
Jogtár sajna még nincs a gépemen, úgyhogy ha mégis lenne ilyen törvény azt nem tudnám bemásolni
De valószínüleg nem van ezek alapján.
@Thez; nekünk kellemetlen
Eredetileg feltett kérdést nem mozgat meg senkit?
Írta 2006. február 21. - 23:15
Ugye nem kezdtek el zsidózni? Ugye nem?
A topik témájához kellene visszatérni, de nagyon sürgõsen. Nem politizálgatós-vallásos-hovatartozós...
Nem
értem
meg
miért
nem
lehet
ezt
egyetlen
fórumban
sem
hanyagolni???
(Pénteken az összes ide írt offtopik hsz.-t átmozgatom egy lezárt topikba.)
Írta 2006. február 21. - 23:14
nem mondtam semmit csak kérdeztem:)
áááh, nem értem én ezt az egészet:)
Írta 2006. február 21. - 23:13
Maga itten el lészen fenekelve...én se láttam és csak azt nemtudom miért csuknak le egy embert aki kijelenti nem voltak ilyen lágerek.
nem volt római légió!
jaj, nem mondok ilyet mert lecsuknak:)
Írta 2006. február 21. - 23:12
nem volt római légió!
jaj, nem mondok ilyet mert lecsuknak:)
Írta 2006. február 21. - 23:11
köszi
kiváncsi vagyok
Írta 2006. február 21. - 23:10

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére