Jelentkezz be Regisztrálj
Világmegfejtõs - filozofálgatós - idézgetõs - elméletgyártós
Posted 2006. February 08. - 18:03
Posted 2006. February 08. - 18:02
Az MTA nyilván nem szimpatizál az örökmozgó gondolatával, hisz ez olyan, mint azt mondani, hogy a Föld egy téglatest.
(és számomra is örökmozgót emlegetni olyan mint boszorkányt kergetni: lehet, hogy vannak, de eléggé elvontnak kell lenni, hogy higyj bennük)
(bár a funtineli boszorkány /elsõ kötete/ után semmi sem kizárt)
Egely "Kulcs az ötödik dimenzióban" címû tanulmányát gyakorlatilag máig az egyik leginkább bizonyító erejû tudományos munkának tartják a világon mindenhol a párhuzamos (de inkább "összehajtogatott") dimenziók létezésére - itthon bolondnak próbálják beállítani.
Stimm, hogy egy nullponti energiát kihasználó akármi (motor), vagy vízmotor piacra kerülése totál felborítaná ennek a sárgolyónak a gazdaság(politikáj)át. Gondolj bele, ha a kõolaj alapú jelenlegi világunk és a hozzájuk tartozó hatalmak dominanciája hopp: megszûnne...
:blowup:
Posted 2006. February 08. - 18:01
az még a kémia könyvünkben is benne volt, hogy minusz sok fokon valami bizbaszt áramoltatva egy iciripiciri csõben nincsen súrlódás.
na akkor nesze neked fizika.
szupravezetõ?
SZINTE nincsen!
legalábbis középiskolás emlékek szerint
amúgy nincs hideg -273 alatt
Bruce megelõzött!
Vmi dereng a rácspontokban rezgésrõl
Sztem ahogy az idõ rostálja az ismereteket én is hinni kezdek majd az örökmozgókban és a hipertérugrásban.
Posted 2006. February 08. - 18:00
gondolom a szupravezetésre gondolsz.az még a kémia könyvünkben is benne volt, hogy minusz sok fokon valami bizbaszt áramoltatva egy iciripiciri csõben nincsen súrlódás.
a neszenekedfizika ismeri.
nem mindent, de sokmindent.
de a fizikáról úgy kéne vitatkoznunk, hogy mindannyian elvégzünk egy fizika szakot, és úgy
akkor nem csak azt látnád, hogy miért nincs X foknál hidegebb, hanem látnád azt is, hogy miért.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. February 08. - 17:59
tekintve, h örökmozgót szinte minden piacon lehet kapni, és évekig mozognak örökké amíg le nem merülnek, de kellõen precízen megépített szerkezeteknél még csak elem sem kell, és a kezdõ lökés megadása után jó ideig lehet az az illúziónk,h bizony a gép megy, már talán örök idõkig.
Posted 2006. February 08. - 17:58
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. February 08. - 17:56
az oroszoknál biztos van, az amcsik elõ tudták állítani 50 éve, a németek ezzel ölték a ...
Posted 2006. February 08. - 17:54
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. February 08. - 17:45
a tesla erdekelne
Szeptember 11el kapcsolatban is volt egy par
Én láttam a valahol egy olyat, hogy valami bombák robbantak a toronyban és blabla bla.
De nekem az nem volt túl hihetõ, persze kellõ fantáziával mindenbe bele lehet magyarázni mindent..
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
(és számomra is örökmozgót emlegetni olyan mint boszorkányt kergetni: lehet, hogy vannak, de eléggé elvontnak kell lenni, hogy higyj bennük)
(bár a funtineli boszorkány /elsõ kötete/ után semmi sem kizárt
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. February 08. - 17:40
Posted 2006. February 08. - 17:38
de neki állítólag télleg van örökmozgója, de az MTA részérõl soha senki nem volt hajlandó leellenõrizni..
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2006. February 08. - 17:28
Szeptember 11el kapcsolatban is volt egy par
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Posted 2006. February 08. - 15:41
de ilyen összeesküvés elméletekrõl szólt
megvan
T-akták
pl nem gagarin volt az elsõ ûrhajós, és ez tényekkel alátámasztva meg ilyenek
teslás rész is volt, nagyon komoly
meg kéne szerezni valahonnan a sorozat részeit, ha valaki megtalálja vagy megvan neki, szóljon:)
Posted 2006. February 08. - 10:44
Posted 2006. February 08. - 10:33
Az nem igazán összeesküvés-elmélet, hiszen Egely György zsebében asszem cirka kilenc éve "ketyeg" egy dobozka - "örökmozgó". (Egy kutató barátjától kapta egy baráti öszzejövetelen még vagy tucat társával egyetemben. Önköltsége 800 forint.)Ezt egyszer linkelted már, mármint magyarul volt valami ilyen site, ahol valakinek az elefeledett találmányai voltak listázva.
Akit annó linkeltem, az a Tesla nevû úriember és találmányai (nullponti energia kísérleteket végzett egész életében - sikerrel). "Tesla életének egy szakaszában éveken keresztül csak járta a világot, és elõadásokat tartott a munkásságáról. Ezenkívül csak Amerikában 112 szabadalmat (összesen pedig 146-ot) jegyeztek be a neve alatt."
http://www.tesla.hu (Érdemes letükrözni, ha érdekel, mert idõrõl-idõre "eltûnik" a honlap...)
Posted 2006. February 08. - 10:27
Posted 2006. February 08. - 10:24
Jorus: ezt nemtom mire alapozod, nem így szoktam beszélni róla. De "megdöglünk mind".
Egy "apróság" keress rá a Google-ben:
weather engineering...
szevasz...
Posted 2006. February 08. - 10:24
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Sign In
Create Account

Back to top