Szaisztok!
Ha van már szórólap a jövö évi rendezvényhez szivesen osztogatnám én is,magyar- angol nyelvü!?
Svédböl irok,amatör kerekes vagyok. Szivesen segitenék abban hogy a résztvevök száma növekedjen. Néhány emberkét be tudnák szervezni a csoportunkból. Évente 9-12 amatörversenyen indulunk benne egy 300 km-es, amelynek útvonala szintén egy tó körül vezet,az idén 17550 résztvevövel rendezték
Ha igaz ami a honlapon áll akkor jövöre 3 napos lenne a Tour de Pleso!???Igaz ez???
Az Tour-nak a felelös rendezöje???
Szia Ultra Boys!
Köszönjük, hogy felajánlottad a segítségedet, valamikor biztosan élni fogunk vele! A szórólap német-olasz-angol nyelvû. A három nap az egyenlõre terv és az más, a kerékpározáshoz kapcsolódó programokkal (26-án ifjúsági kerékpáros közlekedésbiztonsági és ügyességi vetélkedõ; 28-án egy kritérium Siófokon 5 km-es körpályán - meghívásos és vagy 26-án este vagy a maratonk után Tészta Party; kerékpárgyártók, forgalmazók kiállítása ...stb.) együtt igaz. A nyílt "maratonok" és túrák egy napon, május 27-én szombaton lesznek.
A 100%-osan megrendezésre kerülõ távok a:
XII. Balaton Maraton - 200km;
V. Tihany Túra - 76 km (15+61)
A Panoráma (25 km) Túrát csak kellõ számú résztvevõvel indítjuk, az új kezdeményezést a 130 km-es Tihany Maratont meg akkor, ha lesz rá elég pénzünk. Egyenlõre bizakodó vagyok.
Visszatérve a szórólapokhoz: sajnos nem olcsó dolog a szórólapok legyártása sem, és most annyi van, hogy elég legyen a hamburgi rendezvényre.
Kérlek írj többet a 300 km-es rendezvényrõl és azokról ahol indulni szoktatok! Ez az egy táv volt-e vagy több is? mi a honlapuk címe? Mikor, hol rendezik? Meddig lehet rá nevezni? ...stb ( A tour.de-pelso@axelero.hu címre írj! )
Köszi, hogy írtál, remélem veled és társaiddal is találkozunk jövõre a TdP-n május 26-27-28-án.
A Tour de Pelso felelõs rendezõje én vagyok ( Prohászka Attila - elnök, Somogy Megyei Kerékpáros Szövetég)
Üdvözlettel:
Prohi