Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
1137 replies to this topic

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts

Szaisztok!

Ha van már szórólap a jövö évi rendezvényhez szivesen osztogatnám én is,magyar- angol nyelvü!?
Svédböl irok,amatör kerekes vagyok. Szivesen segitenék abban hogy a résztvevök száma növekedjen. Néhány emberkét be tudnák szervezni a csoportunkból. Évente 9-12 amatörversenyen indulunk benne egy 300 km-es, amelynek útvonala szintén egy tó körül vezet,az idén 17550 résztvevövel rendezték

Ha igaz ami a honlapon áll akkor jövöre 3 napos lenne a Tour de Pleso!???Igaz ez???

Az Tour-nak a felelös rendezöje???

Szia Ultra Boys!

Köszönjük, hogy felajánlottad a segítségedet, valamikor biztosan élni fogunk vele! A szórólap német-olasz-angol nyelvû. A három nap az egyenlõre terv és az más, a kerékpározáshoz kapcsolódó programokkal (26-án ifjúsági kerékpáros közlekedésbiztonsági és ügyességi vetélkedõ; 28-án egy kritérium Siófokon 5 km-es körpályán - meghívásos és vagy 26-án este vagy a maratonk után Tészta Party; kerékpárgyártók, forgalmazók kiállítása ...stb.) együtt igaz. A nyílt "maratonok" és túrák egy napon, május 27-én szombaton lesznek.
A 100%-osan megrendezésre kerülõ távok a:
XII. Balaton Maraton - 200km;
V. Tihany Túra - 76 km (15+61)

A Panoráma (25 km) Túrát csak kellõ számú résztvevõvel indítjuk, az új kezdeményezést a 130 km-es Tihany Maratont meg akkor, ha lesz rá elég pénzünk. Egyenlõre bizakodó vagyok.

Visszatérve a szórólapokhoz: sajnos nem olcsó dolog a szórólapok legyártása sem, és most annyi van, hogy elég legyen a hamburgi rendezvényre.

Kérlek írj többet a 300 km-es rendezvényrõl és azokról ahol indulni szoktatok! Ez az egy táv volt-e vagy több is? mi a honlapuk címe? Mikor, hol rendezik? Meddig lehet rá nevezni? ...stb ( A tour.de-pelso@axelero.hu címre írj! )

Köszi, hogy írtál, remélem veled és társaiddal is találkozunk jövõre a TdP-n május 26-27-28-án.

A Tour de Pelso felelõs rendezõje én vagyok ( Prohászka Attila - elnök, Somogy Megyei Kerékpáros Szövetég)

Üdvözlettel:

Prohi

ultegra boys

ultegra boys

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Szaisztok!

Ha van már szórólap a jövö évi rendezvényhez szivesen osztogatnám én is,magyar- angol nyelvü!?
Svédböl irok,amatör kerekes vagyok. Szivesen segitenék abban hogy a résztvevök száma növekedjen. Néhány emberkét be tudnák szervezni a csoportunkból. Évente 9-12 amatörversenyen indulunk benne egy 300 km-es, amelynek útvonala szintén egy tó körül vezet,az idén 17550 résztvevövel rendezték

Ha igaz ami a honlapon áll akkor jövöre 3 napos lenne a Tour de Pleso!???Igaz ez???

Az Tour-nak a felelös rendezöje???

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
Kedves Renner!

Köszi a felajánlott segítséget, de most szerencsére kiváló minõségû A6-os szórólapunk készült. Ez nem letölthetõs. Ami még megvan azt meg visszük ki a Hew-Cyclassics nevû hamburgi rendezvényre júli 31-én. Ott tavaly 15.000 fõ indult. Igaz ebbõl csak 500 volt a külföldi, a többi német, de reméljük, hogy onnan is megnyerünk 2-300 bringást aki eljön jövõre Siófokra.

Jó tekerést Burgerlandban!

Prohi

renner

renner

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Ó De jó!

Hajrá Proha! Remélem jövõre rengetegen leszünk a Pelson! Mi jövõ héten megyünk Kõszeg környékére tekerni, meg Burgenlandba, ha küldesz letölthetõ szórólapot, akkor mi vinnénk egy-két helyre, ha szeretnéd :-)

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
Kint voltunk a Dolomit-Maratonon -sajnos nem indulóként, "csak" a 2006-os Tour de Pelso-t beharangozni.
Óriási a DM!! a három távot (55, 110, 147) több, mint 8900-an teljesítették közöttük sok Szingó-s versnyzõ. Gratulálok nkik!!!

A szórólapozást -a helyszínen úgy tûnt - jól fogadta a beérkezõk 99%-a és már ott kb.: 150-200-an jelezték, hogy jövõre Siófokon lesznek és részt vesznek a TdP-n!

Úgy legyen!

Prohi

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
Kérdéseket kaptam, teljesen jogosakat:

Mikor küldjük a helyszíni nevezõknek az emblémázott pólókat?

Amint a szitázást végzõ cég elkészíti és elküldi a SMKSZ részére, azonnal postázzuk a pólókat. Remélem, hogy erre a jövõ héten már sor kerülhet.

Prohi

A képek nagy többsége felkerült már, most a Tihany Túra képeit készítem elõ a honlaphoz. Rövidesen azok is fent lesznek.

nagash

nagash

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Köszönjük a fotókat.

Glen

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
Köszi szépen!

tour.de-pelso@axelero.hu

Prohi

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

fogalmam nincs, hogy miért is mûködik v. nem mûködik.

Na, megcsináltam. Ha adsz egy mail címet, elküldöm a teljes kijavított filet!

http://kocsi.organic.hu/

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
Szia Kocsi!

Mondom, hogy lehet benne hiba, de én ezeket nem tudom, mert nem vagyok programozó, fogalmam nincs, hogy miért is mûködik v. nem mûködik. Valószínû, hogy összetettebb a hiba, de egy biztos, ha kicserélem a Te javított változatodra a hibás részt, akkor nem mûködik (nálam) az Explorerrel. Így viszont legalább akik Explorert használnak (õk vannak nagy többségben) meg tudják nyitni.

Prohi

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Szia Proha!

Én csak gyorsan belenéztem és felhívtam a figyelmet egy nyilvánvalóan hibás részre. (Nem annak vélt, hanem az.) Ha lenne idõm szívesen átnézném és kijavítanám, de sajnos nincs.

Üdv!
kocsi

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts

Ez még nem jelenti azt, hogy jó!

Pl. egy hiba: <a href="fotoalbum2005.html"></a>2005.
Helyesen: <a href="fotoalbum2005.html">2005.</a>

És akkor nem csak Internet Explorerrel lenne megnyitható. Stb ... nem akarom szétoffolni a topikot.

Kedves Kocsi!

Le kell szögeznem, hogy nekem fogalmam sincs a weblap programozásról. Én csak a meglévõ alapján felülírogatok dolgokat tapasztalati úton. Igazából csak a "lényeget" a tartalmát írom felül a programot nem. Így mûködik már két év óta.
Köszönöm, hogy megpróbáltad kijavítani a hibát, de sajna a Te általad leírt hibás vagy hibásnak vélt rész jóval vagy jónak vélt részlet kicserélésével a "2002", "2003", stb. feliratok is eltünnek. Persze lehet, hogy már elõtte v. utána is van benne hiba, de én ezt nem tudom. Lényeg, hogy Explorerrel nyitható. Így jártunk! Majd ha lesz pénz v. támogató a honlapra, akkor biztos jobb lesz, de addig sajna ezt kell elfogadni.

Prohi

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Nálam kettõ gép van, különbözõ verziójú Explorerrel. Mindegyikkel kipróbáltam és megnyitható minden.

Ez még nem jelenti azt, hogy jó!

Pl. egy hiba: <a href="fotoalbum2005.html"></a>2005.
Helyesen: <a href="fotoalbum2005.html">2005.</a>

És akkor nem csak Internet Explorerrel lenne megnyitható. Stb ... nem akarom szétoffolni a topikot.

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
Nálam kettõ gép van, különbözõ verziójú Explorerrel. Mindegyikkel kipróbáltam és megnyitható minden. (kivéve a 2003, mert az még nincs feltéve)

Akinek Mac-je van annál lehetnek megnyitási problémák, de ezt sajna nem tudom kiküszöbölni.

Prohi

A képeknél nem jelenik meg az ujjacska, marad a nyíl, de azzal rá kell mutatni a képre és kattintani. A megjelenõ kép/képablak (nálam) nagyítható. A képek 567 x 425 képpont méretûek.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Szia Prohi!
Szeretném megnézni a 2005-ös képeket (bár nem voltam ott), ha rákattintok a fotóalbumra bejön hogy
2002
2003
2004
2005
de itt már hiába kattintok a 2005-ön nem megy tovább:(

szerk: Explorerrel megpróbáltam azzal megy csak a Mozillával nem, úgyhogy tárgytalan:)

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
De lesznek a Tihany Túráról is képek, csak abból még nem kaptam meg mindet.

Prohi

Ja, már 110 képet sikerült felrakni!

csárli

csárli

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Helo
A Tihany túráról véletlenül nem lesznek képek?
Mert én azon indultam és hátha rajt vagyok v miken.
Üdv csárli

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
Az elsõ 50 képet elkészítettem és felraktam a honlapra!

Folyamatosan bõvítem. (még visszavan kb. 100 kép)

Aki készített fényképet és szívesen megosztja a nagyközönséggel, az küldje át emilen a tour.de-pelso@axelero.hu címre. Amint tudom felrakom a honlapra.

Köszi

Prohi

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
Részsikerrel járt az akció! Már meg is kaptam a fényképek többségét!!

Már nem kell hívni, köszi!

Prohi

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
A fényképeket még nem kaptam meg fotóstól! 4 napja ígérgeti, de....

Úgy látszik csak úgy kerülnek majd föl a fényképek a honlapra, ha segítetek egy picit azzal, hogy fölhívogatjátok a mobilján -06-30/9769-591, hogy mikor lesznek készen a képek!!
Ha kérdezi honnan tudjátok a számát, mondjátok, hogy a Foto-net honlapjáról (a TdP honlapjáról nyitható oldal).

Köszi!!

Prohi