Jelentkezz be Regisztrálj
Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok
Posted 2007. May 28. - 16:57
Miért vannak pl. FFI besorolásúak, korcsoport nélkül?
Pl. Theo Spilemann (Triatád) 1944-es, és K9-ben kéne lennie, és azzal õ lenne a korcsoportgyõztes. De nincs.
Posted 2007. May 28. - 16:46
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. May 28. - 15:14
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy a Tihany túrások kb. mikor (óra, perc) szálltak le a kompról?
Én száltam le utoljára halál pontosan 10:19:05 -kor.
Posted 2007. May 28. - 14:20
...a nagy meleg miatt - tudván, hogy nincs ellenõrzõpont felállítva, Tihanynál visszajött volna és a célvonalon, mint teljesítõ megy át 1-1,5 órával jobb idõt elérve.
Nahát, tényleg van ilyen? Miféle teljesítés az? Magának tekeri le az ember, nem az órának.
Posted 2007. May 28. - 10:40
Én csak a kiskörön (tihanyi) mentem és 45.ként kocogtam be de jól éreztem magam, köszönöm a szervezést. Külön pozitív: a végén a gyúrás...!!! Negatív: Akarattyánál elmaradt az idõellenõrzés (ott most útjavítás volt) ha tudtátok elõre hogy nem lesz, akkor miért mondták be a verseny elõtt ??? Az ember kereste , egymást kérdezgettük... szóval zavaró volt. Szumma: remélem jövõre is lesz !!!
Elnézést, hogy nem mondattam be, de direkt volt.
Az az ellenõrzõpont mindkét távnak ellenõrzõ pontja lett volna és ismerem magunkat, a huncutságainkat is. Biztos lett volna olyan a 200 km-es távon aki a nagy meleg miatt - tudván, hogy nincs ellenõrzõpont felállítva, Tihanynál visszajött volna és a célvonalon, mint teljesítõ megy át 1-1,5 órával jobb idõt elérve.
Akit ez megzavart attól még egyszer elnézést!
Üdv:
Prohi
Posted 2007. May 28. - 09:24
Posted 2007. May 28. - 09:02
Posted 2007. May 28. - 08:19
Posted 2007. May 28. - 00:06
Posted 2007. May 27. - 23:43
Posted 2007. May 27. - 22:47
Posted 2007. May 27. - 22:41
Posted 2007. May 27. - 21:43
Magyarországon ientávolságon ez az egyetlen megoldás arra hogy egy bringás versenyt biztosítsanak... de elmondom a 2. helyezet elé is bevágott 1 öregúr és ez nem a rendezõk hibája... ez Magyarország... minden tiszteletem a rendezõké
Posted 2007. May 27. - 21:43
Mindenkitõl elnézést kérek aki az élmezõnyben haladt és nem kapott frissítõt.
Sajnos fatális emberi tévedésrõl volt szó: A frissítõkocsi vezetõje a 2., de nagyobb bolyra azt hitte, hogy az élmezõny és nem ment elõrébb. Õ csinálja már 4 éve a frissítéseteket, de ilyen hiba még nem csúszott a munkájukba. A 2. és a többi sor viszont dícsérte, mert ahol frissített ott maximálisan kiszolgálta a résztvevõket. A másik furgonhoz semmi közümk nem volt.
Próbáltuk a Coca-Cola gépkocsijat bevonni a feladatba, de a - szerintük - balesetveszélyes megoldás miatt õk ezt nem vállalták föl, mást meg nem tudtam szerezni.
Nekem még valamennyire szerencsém volt, mert vittem két kulacsot ( ami Badacsony körül már elfogyott ) magammal, ezenkívûl a csapattársam illetve a Cornix is segített, de viszont úgy gáz lett volna ( valamennyire így is az volt ), ha csak a frissítõkocsira vagyok utalva. Jövõre mindenképpen több frissítõkocsi kell, vagy pedig a motorosok és a frissitõkocsi között legyen vmilyen kommunikáció. Egyébként az elmúlt években én is megvoltam elégedve a kajáskocsival, reméljük jövõre is megleszek.
Posted 2007. May 27. - 21:18
A regisztrációt nem ártana gyorsítani valahogyan.
A pünkösdi forgalomról nem tehettek, de iszonyú volt, ahogy a sor közé hajtottak autóval, ahogy a sóderes kamion direkt leszorított, a gyalogosok eszetlenül vagy féltucatszor léptek ki elénk, volt elég kontrázás meg anyázás.
Lassan kezdi kinõni ez a rendezvény a forgalom melletti lehetõségeit. Jó lenne jövõre Szentgyörgyig lezárt pályán haladni! (Ha kész lesz az M7-es).
A mezõnyben rengeteg bukás volt, nem tudom van-e infód, hogy volt-e súlyos, de elõttem kétszer csattantak (egyikbe én is belefeküdtem), a másik mellettem csattant, de elég durvát, még Fonyód körül.
Már a felvezetõben a tolongás is elég meredek volt, de megértem, hogy az M7-ig együtt kell maradnunk.
Én csont amatõr vagyok (túrázó), de én is tudom, hogy a bolyban csak az egyenes vonalú állandó tempójú tekerés (kézzel a fékeken) az egyedüli üdvözítõ magatartás, de sok sportársunk rángatózik, hirtelen leáll, kátyúkat kerülget, parkoló autókat fékez ki, kapkodja a kormányt stb. Na ettõl kaptunk végig jópárszor szívbajt...
És úgy hallom az élmezõnyben is voltak afférok.
A Fonyódi frisstõálomásnak nem sok értelme volt, az a személyzet inkább a többi állomáson lett volna, akkor gyorsabban frissítóhöz lehetett volna jutni. A sok kerékpáros ember nem fért egyszerre az asztalokhoz. És igen a hûtést valamimódon meg kellene oldani ha ilyen meleg van (jeges ládában kell tartani a palackokat), mert 140-nél 40 fokban nem esik jól a 30 fokos frissítõ.
A füredi triatlonversennyel való egybeesés sem szerencsés, az utat félig lezárták, a forgalom állt a dombnak felfelé, nem is lehetett elmenni melletük meg a bólyák között, csak a triatlonosokkal szemben a lezárt pályán. Volt is anyázás...
Jó volna kamionstopban szervezni ezt a versenyt, június 1 után.
Egyébként le a kalappal, tudjuk hogy nehéz dolgotok van minden téren.
Posted 2007. May 27. - 19:52
Jajaj velünk jött a frissítõ kocsi. Jóvolt és mivel nekünk nem volt motoros biztosításunk õ mindig elõrement és fogta akörforgalmakat meg a keresztezõdéseket, a 7esen, a végén, meg komplette lezárta a végét a bojnak hogy ne elõzzenek meg ..
Posted 2007. May 27. - 19:51
Proha a teljes eredménylista kb mikora várható?
Most kaptam meg a szlovákoktól, készítem a magyar verziót és próbálom a hibákat kiszûrni belõle.
Talán holnapra kész lesz.
Posted 2007. May 27. - 19:48
Ezt nem értem, a velo.hu szerint pontban kilenckor indult a menet...
Egyébként nem kellett 10 percet várni, mert 9:01 kor már ott állt az indítóhelyen és a Péter Atti felkonferálásával ez + 2 percet jelentett. A menet 9:03kor indult!
Posted 2007. May 27. - 19:45
Viszont van véleményem:
Kontra: Nemtom minek kellett a Lampert Mónika miatt 10 mint várni, személy szerint utálok rajtra várakozni, nemhogy 10 percet késni.
A Miniszter asszonyra azért kellett várni, mert Õ volt a rendezvény fõvédnöke.
A lassú rajtnak gõzöm nincs mi értelme volt ilyen hosszan, írtó gáz volt állandóan a féket tesztelni, a mezõnyben állandó volt az anyázás.
A Ti, ill. a lassúbb résztvevõk érdekében volt a lassúrajt. Pünkösd volt rengeteg autó, Zamárdi sztráda kereszezõdés... Ha a mezõnyt élesrajttal indítjuk el, akkor zamárdinál már 20 perc különbség van az elsõ és utolsõ résztvevõ között. Amire a balatonszárszói sztrádakeresztezõdést eléri a mezõny ez a különbség megnõ 40 percre. A kamionosok, autósok türelmetlenek és abból a hátsó-sorban nem lett volna jó vége. Így "együtt" indultatok Zamárdiból és "csak" 15 percet korlátoztuk az autókat, mert egy rendõr zárta a mezõny végét.
Ami viszont a legszarabb volt, hogy NEM VOLT kajás kocsi, pedig sztem 4:58-as idõvel az élbollyal jöttem. ... Volt még egy fehér furgon ahonnan nem adtak semmit. Szóval ez egyértelmûen visszalépés volt az elõzõ évekhez képest, vagy pedig több kajás kocsi kellett volna.
Mindenkitõl elnézést kérek aki az élmezõnyben haladt és nem kapott frissítõt.
Sajnos fatális emberi tévedésrõl volt szó: A frissítõkocsi vezetõje a 2., de nagyobb bolyra azt hitte, hogy az élmezõny és nem ment elõrébb. Õ csinálja már 4 éve a frissítéseteket, de ilyen hiba még nem csúszott a munkájukba. A 2. és a többi sor viszont dícsérte, mert ahol frissített ott maximálisan kiszolgálta a résztvevõket. A másik furgonhoz semmi közümk nem volt.
Próbáltuk a Coca-Cola gépkocsijat bevonni a feladatba, de a - szerintük - balesetveszélyes megoldás miatt õk ezt nem vállalták föl, mást meg nem tudtam szerezni.
Ezeket leszámítva jól éreztem magam és remélem jövõre is megszervezed.
Pénteken este még azt montam, hogy sohe többé, szombat reggel, hogy majd meglátom, most azt mondom, hogy persze, megrendezzük!
Posted 2007. May 27. - 19:12
Kontra: Nemtom minek kellett a Lampert Mónika miatt 10 mint várni...
Ezt nem értem, a velo.hu szerint pontban kilenckor indult a menet...