Jelentkezz be Regisztrálj
Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok
Posted 2009. June 16. - 21:38
A héten holnaptól-péntekig 3 alkalommal kerül vetítésre a Tour De Pelso-ról készített fél órás összefoglaló a Sport1 és Sport2 csatornákon. Sajnos egyik alkalommal sem tudom megnézni, van valaki aki tudja és fogja is rögzíteni a mûsort? Ha igen, igényt tartanék rá.
Üdv,
Orbea
Posted 2009. June 14. - 10:30
Elõl nyaktól le: 58cm,
hátúl nyaktól le: 72cm,
mellbõség: 102cm körûl
remélem jól mértem.
Köszi!
István
Posted 2009. June 13. - 22:07
Sziasztok XL-es mezesek!
Segítségek kérnék abban, hogy mekkora pontosan az XL-es TdP-s mez?
Kellene a mellbõség illetve a hossza (nyaktól elöl és hátul), hogy el tudjam dönteni elég-e az XL-es.
Elõre is köszi:
István
Elõl nyaktól le: 58cm,
hátúl nyaktól le: 72cm,
mellbõség: 102cm körûl
remélem jól mértem.
Posted 2009. June 12. - 20:52
Posted 2009. June 12. - 17:38
Posted 2009. June 12. - 16:51
A FTC nem számít prrofinak, ugyanúgy melóznak edzés mellett, mint bármelyikünk. Az AKESZ 40%-os listája alapján a Berkesi meg a Szórádi kivételével mindenki beleszámít az amatõr kupába.
Posted 2009. June 12. - 16:49
Véletlenül nem õ az?
http://www.x-iont.hu...es/IX6I1562.jpg
Faxa szélárnyék lehet mögötte:)
Pl õket sztem tuti szeparálni kellene, vagy külön rekus pelsot szervezni.
Más. Az amatõr kupába beleszámólandó az FTC profi mezõny vagy külön kezelendõ? ( hamár amatõr )
Szerintem az FTC nem profi.
Posted 2009. June 12. - 16:34
Véletlenül nem õ az?A legnagyobb gond azzal a figurával volt, aki rajtszám, sisak és jelzõzászló nélkül feljött a fõmezõny legelejébe, és szemlátomást baromira élvezte, hogy milyen marha gyorsan tud menni. Igaz, hogy közben páran majdnem átestek rajta, de mindegy. Ezután felhúzott néhány embert az elmenésre, majd az elsõ komolyabb emelkedõn hátrafelé kezdett sprintelni. Miután nem lehetett látni ekkor sem az alacsony fekvõbringa miatt, ezért itt is majdnem felborított pár embert.
http://www.x-iont.hu...es/IX6I1562.jpg
Faxa szélárnyék lehet mögötte:)
Pl õket sztem tuti szeparálni kellene, vagy külön rekus pelsot szervezni.
Más. Az amatõr kupába beleszámólandó az FTC profi mezõny vagy külön kezelendõ? ( hamár amatõr )
Posted 2009. June 12. - 16:17
majd az elsõ komolyabb emelkedõn hátrafelé kezdett sprintelni
:hehe:
Posted 2009. June 12. - 16:01
A rekusokat mezõnyversenyen nem kéne engedni elindulni. Nem lehet látni õket a mezõnyben, de egyben õk sem látnak át a bolyon, képtelenek lereagálni az elõttük történteket. A kísérõkocsik sem látják õket, hallottam olyanról, aki majdnem elütött emiatt egyet.
A legnagyobb gond azzal a figurával volt, aki rajtszám, sisak és jelzõzászló nélkül feljött a fõmezõny legelejébe, és szemlátomást baromira élvezte, hogy milyen marha gyorsan tud menni. Igaz, hogy közben páran majdnem átestek rajta, de mindegy. Ezután felhúzott néhány embert az elmenésre, majd az elsõ komolyabb emelkedõn hátrafelé kezdett sprintelni. Miután nem lehetett látni ekkor sem az alacsony fekvõbringa miatt, ezért itt is majdnem felborított pár embert.
Posted 2009. June 12. - 15:11
Segítségek kérnék abban, hogy mekkora pontosan az XL-es TdP-s mez?
Kellene a mellbõség illetve a hossza (nyaktól elöl és hátul), hogy el tudjam dönteni elég-e az XL-es.
Elõre is köszi:
István
Posted 2009. June 12. - 14:00
Csak azért kérdezem mert akkor így a csapattársam, 3. helyrõl 2.-ra feljön.
Ha már a könyöklõknél tartunk, mi a hivatalos vélemény arról, hogy a fekvõbringások a fõmezõny spiccel jönnek?
Részemrõl annyi javaslatom lenne, hogy ekkora mezõnynél lehet még több depót kellene csinálni illetve lehet megnézni az elõzõ évi beérkezési adatokat és e szerint is szeparálni.
Egyébként leszámítva a chipes idõméréses zûrzavart, szerintem rendben volt a verseny, (mondjuk én a spiccel jöttem szóval a többiek véleményét nemtom) nekem ez volt az 5. pelsom-m és szerintem hangulatos verseny volt, csak most sokkal többen voltunk mint eddig valaha ( gondolom a szilvás marci illetve pelso idõpont eltérés miatt ) és szerintem ez okoz neked több munkát nekünk meg veszélyesebb versenyzést.
Posted 2009. June 12. - 08:21
Posted 2009. June 12. - 02:12
Hivatalos eredmények itt
Nem, azok egyenlõre csak tájékoztató jellegû eredmények!
Kérek minden érdekeltet, hogy ha a helyezése (nem az idõeredménye) jócskán eltér attól ahol valójában beérkezett (pl. Horváth Zolit a rendszer 3 hellyel hátrébb sorolta - a 12. helyre - miközben a fényképeken is jól látszott, hogy a 9. helyen ért célba vagy Borbély Györgynek a chipje nem adott jelet és a listáról lemaradt, de a képek tanúsága szerint a Vasi után ért célba vagy az elsõ helyen célba ért hölgy versenyzõt ki kellett zárnunk, mert óvás érkezett ellene könyöklõ használat miatt... ), az info@tourdepelso.hu -ra írja meg és ha jogos, akkor korrigáljuk az eredménylistában.
Június 14-én vasárnap Gyömrõn, a Tour de Gyömrõ amatõr kupa forduló rajtja elõtt 11 órakor tartjuk meg a helyben elmaradt AK kategóriák eredményhirdetését. Az érdekelteket és mindenki mást is várunk szeretettel! Aki nem vesz részt a Tour de Gyömrõn és így nem tud részt venni az Balaton Maraton utólagos eredményhirdetésén, annak elküldjük az érmet postán.
A Tihany Túrásoktól itt is elnézést kérünk, hogy nem kaptak chipet. Azoknak akik átutalással rendezték a nevezési díjat, visszautalunk a számlájukra 500,- Ft-ot, amennyi a chipes idõmérés díja. A többi Tihany Túrásnak a jövõ évi nevezési díjból adunk 500,- Ft kedvezményt.
A Balaton Maratonosok végül megkapták az eredményeket, de ennek ellenére gondolkodunk valamin, amivel jövõre - az idei indulóknak - kedveskedhetünk ezért a "chipes kellemetlenségért".
És kérek mindenkit, hogy egy picit legyen türelmesebb. Mint látható most is éjjel 2 után van idõm itt írni néhány sort, egyedül javítom a listát, egyedül reagálok a kérésekre, felvetésekre, egyedül csinálom az utómunkálatokat, intézem a mezek után-gyártását, stb ...
Köszi!
Üdv:
Prohi
Posted 2009. June 11. - 08:23
Posted 2009. June 10. - 23:42
Azóta láttam, hogy a Velo.hu-n temérdek komment gyûlt össze... csak azt nem értem, hogy miért nem itt folyt a kommunikáció, ha egyszer ez a fórum van belinkelve a hivatalos weboldalra is.
Szerintem jobb is hogy nem ideszemeteltek, elég színvonaltalan volt, amit ott elõadtak egyesek.
Posted 2009. June 10. - 20:05
Üdv mindenkinek!
Akit érdekel annak szól az üzenet. A TDP-röl készült rövid (3 perces) anyag megtekinthetõ a következõ linken:
http://www.balasport...&page=filmjeink
A versenyrõl készül egy 24 perces magazin mûsor is a SportTV-n kerül adásba valamint a honlapunkon is megtekinthetõ lesz. Az elsõ vetítés ideje Június 17. 16:00 Sport1-en. Valamint többször is megismétlik.
Tök jó lett, csak kicsit kevés.. várom már nagyon a 24 perces adást
Posted 2009. June 10. - 19:24
Örülök, hogy meglettek végül az eredmények (bár néhol sántítanak kicsit). Elnézést ha túl keményen fogalmaztam, de tekintve hogy ebbõl a fórumból informálódtam (lévén azt hittem ez a hivatalos), jogos volt a felháborodásom, mert semmiféle megnyugtató választ nem kaptam.
Azóta láttam, hogy a Velo.hu-n temérdek komment gyûlt össze... csak azt nem értem, hogy miért nem itt folyt a kommunikáció, ha egyszer ez a fórum van belinkelve a hivatalos weboldalra is.
Kemény feladatnak bizonyul ez a TdP szervezés, remélem kitartasz és a jövõben is szervezel nekünk ilyen szuper versenyeket
Üdv:
Zsoltee
Posted 2009. June 10. - 12:28
Akit érdekel annak szól az üzenet. A TDP-röl készült rövid (3 perces) anyag megtekinthetõ a következõ linken:
http://www.balasport...&page=filmjeink
A versenyrõl készül egy 24 perces magazin mûsor is a SportTV-n kerül adásba valamint a honlapunkon is megtekinthetõ lesz. Az elsõ vetítés ideje Június 17. 16:00 Sport1-en. Valamint többször is megismétlik.