Az autósok tényleg elég jól bírták a gyûrõdést, ahhoz képest hogy 204 km-t tekertem (Maraton) és csak egyszer szóltak ki flegmán, hogy "van biciklis út is.." ez igen jó arány. És anyám is megúszta a dolgot..
Szerintem nagyon jól sikerült ez a verseny, zseniális lett szerencsére az idõ is és a szervezéssel sem volt komolyabb probléma. A rajt-cél helyszín módosítás a lehetõségekhez képest jól meg volt oldva, bár ez a két helyen befutós dolog elég beteg megoldásnak tûnt nekem, de ez legyen a legkevesebb.
Egyetlen negatívum, ami már tavaly is feltûnt, bár akkor csak a Tihany-túrán vettem részt, hogy nagyon kicsik az irányjelzõ és frissítõ pontokat jelölõ táblák (pedig nekem jó a szemem). Mivel volt már tapasztalatom tavalyról én kiszúrtam hulla fáradtan is õket, de pl. szegény singlespeedes hajtás pajtásos srác aki eléggé ki volt 125 km-nél nem vette észre a révfülöpi frissítõpontot, de a fair play szellemében megoldottuk a dolgot.. ill. Akarattya után meg az M7 felett elhaladva sokan az egyenes nyilat jobbra nyílnak vélték felismerni és így egy kis csücsköt levágtak a 71-7-es út szakaszából. Célszerû lenne legalább A/3 táblákat csinálni a keresztezõdés felülnézeti rajzával amin jelölni lehetne a tényleges útvonalat és akkor ki lehetne zárni az ilyen hibákat.
Az meg hogy a tombolán ki nyer és ki nem csupán a szerencsén múlik, személy szerint én sem nyertem.. de lottó ötösöm sem volt, mégsem döngetem a Szerencsejáték Rt vezetõségének az ajtaját. Ha meg valaki többször nyer, ne irigykedjetek.