Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
1137 replies to this topic

phu

phu

vendég

• fórumtag
  • 21 posts

Errõl talán volt már szó a pelso honlapjának vendégkönyvében.

Biztos nem tudja senki, hogy mi volt a rajtokkal? Szeretném tudni mi a "hivatalos" álláspont. Köszi!

A hivatalos álláspont a verseny honlapjának címoldalán olvasható. A Pelso Kupa és a Maraton 'A' depó indult 9-kor, B,C,D depó 9:10-kor.
'A' depós az lett, aki elõnevezett és megadta, hogy gyorsan megy. Helyszíni nevezõk 'D' depósak, nem lehet több száz ember egyéni kérelméhez igazodni a verseny reggelén.

szoradi

szoradi

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Sziasztok, irtam egy rövid beszámolót a versenyrõl: F

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Amúgy engem is érdekel! Hol és milyen autóból?

Állítólag Keszthelyig ... (Benedek István bejegyzése)
Vend
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest

Errõl talán volt már szó a pelso honlapjának vendégkönyvében.

Biztos nem tudja senki, hogy mi volt a rajtokkal? Szeretném tudni mi a "hivatalos" álláspont. Köszi!
One planet, one tribe...

baltatibi

baltatibi

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Lehet, hogy nem rakták ki ... õ így stéherezik :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Egy országúti mezõnyverseny valóban arról szól, hogy kihasználod a többi szálárnyékát fõleg ilyen sík terepen. Én speciel csapat érdekbõl nem vezettem. Neked pedig szöknöd kellett volna, ha nem volt elõl senkid, volt rá lehetõség bõven.

A kocsiból kirakás viszont valóban gerinctelenség.

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Kedves Proha, rendezõk, résztvevõk!

Szeretném nektek megköszönni a tegnapi napot, tökéletes volt! :) Szépidõ, szikrázó napsütés, barátok, Balaton és persze sok szép bringás lány. A beérkezés után egy laza baráti beszélgetés, pizza, naplemente, tópart. Tökéletes! Jövõre Veletek ugyanott! ;)

Beken

Beken

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Én most indultam elõször ezen a versenyen és minden nagyon tetszett.
Az eredményemmel is megvagyok elégedve, mert egy 14km-os MTB-vel indultam és a 291. helyre sikerült beérnem 7:33-as idõvel.
Ja és alig 2-2 1/2 hónap felkészüléssel a Vértesben!

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts

Sziasztok,

Én csak annyit tennék hozzá hogy ha már tombolát sorsolunk akkor keverjük meg a cetliket rendesen.
A 15 fõs társaságunkból senki sem nyert míg sokan legalább öten kettõször is ki lettek húzva:)
Egy homogén cetlihalmazban hogy ez megtörténik a valószínüsége szerintem 0,1% alatt kell hogy legyen.

Ráadásul mi a halom alján lehettünk mivel mindenki 5-6 óra alatt ért körbe így a késõbb beérkezõk kerültek a halomban fölénk.

A %-okkal nem vagyok tisztába, de sokan voltak olyanok akik sok-sok rajtszámot õriztek (barátét, ismerõsét), tehát nagy a valószínûsége, hogy nem egy ember nyer 4x - 5x csak egy ember ment ki az ajándékokért.

psico

psico

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Ahogy néztem, téli városi sisaknak jó lehet, mert nem szellõzik nagyon :) kb. ennyire.

Beken

Beken

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Valaki nem tudja véletlenül, hogy valahol vannak-e már fent képek a neten?

Egy outi versenyen dirt sisakot nyerni ciki. Én is nyertem egyet, de nem tudom mit csináljak vele.
Na jó, ajándék lónak...
Na de mégis...

psico

psico

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Ránk azért sokszor dudáltak, igaz, voltunk 10-20 fõ között, plusz egy autó is kísért valakit. Szerencsére idén a sorba bevágó idióták elkerültek minket... Pedig mire minket utolértek, láthatták volna, h bringaverseny van, mert elég szépen elnyúlt a mezõny az északi partra érve:)

aquamen

aquamen

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Az autósok tényleg elég jól bírták a gyûrõdést, ahhoz képest hogy 204 km-t tekertem (Maraton) és csak egyszer szóltak ki flegmán, hogy "van biciklis út is.." ez igen jó arány. És anyám is megúszta a dolgot.. :D

Szerintem nagyon jól sikerült ez a verseny, zseniális lett szerencsére az idõ is és a szervezéssel sem volt komolyabb probléma. A rajt-cél helyszín módosítás a lehetõségekhez képest jól meg volt oldva, bár ez a két helyen befutós dolog elég beteg megoldásnak tûnt nekem, de ez legyen a legkevesebb.

Egyetlen negatívum, ami már tavaly is feltûnt, bár akkor csak a Tihany-túrán vettem részt, hogy nagyon kicsik az irányjelzõ és frissítõ pontokat jelölõ táblák (pedig nekem jó a szemem). Mivel volt már tapasztalatom tavalyról én kiszúrtam hulla fáradtan is õket, de pl. szegény singlespeedes hajtás pajtásos srác aki eléggé ki volt 125 km-nél nem vette észre a révfülöpi frissítõpontot, de a fair play szellemében megoldottuk a dolgot.. ill. Akarattya után meg az M7 felett elhaladva sokan az egyenes nyilat jobbra nyílnak vélték felismerni és így egy kis csücsköt levágtak a 71-7-es út szakaszából. Célszerû lenne legalább A/3 táblákat csinálni a keresztezõdés felülnézeti rajzával amin jelölni lehetne a tényleges útvonalat és akkor ki lehetne zárni az ilyen hibákat.

Az meg hogy a tombolán ki nyer és ki nem csupán a szerencsén múlik, személy szerint én sem nyertem.. de lottó ötösöm sem volt, mégsem döngetem a Szerencsejáték Rt vezetõségének az ajtaját. Ha meg valaki többször nyer, ne irigykedjetek.

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Na ez jó taktika jövõre mi is így csináljuk:)

Amúgy pozitívan csalódtam az autósok hozzáállásában. Sokan szurkoltak és volt hogy felvezetés nélkül is elengedtek. Az egyik kamion meg még strehert is adott.

phu

phu

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Az eredmények kikerültek az oldalra. Egyelõre csak a fõúton levõ mérési pont eredményei láthatók, de sokan csak lent futottak be, az õ eredményeik is kikerülnek estére.
Ha kérdés, reklamáció van, írjatok.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Tisztelt Proha! (vagy bárki más, aki tudja)
Merre találom a honlapon a pontos kiírást a rajtokra? A valóságban ha jól vettem észre, akkor együtt rajtolt a Pelso Kupa és a Balaton Maraton A depójának egy része, majd kb. 10 perccel késõbb az A depó maradéka, valamint a B, C és D depók. Nem egészen értem a logikát, fõleg, hogy nem lehetett - legalábbis nekem biztosan nem, mint helyszíni nevezõ - a Balaton Maraton depói közt választani. Ez így volt kitalálva, vagy én néztem valamit félre?
Köszi!
One planet, one tribe...

psico

psico

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
A 6003-as versenyzõ háromszor nyert:))) nekem is sikerült egy gördeszkás sisakkal gazdagodnom, bár 6 órán belül jöttem be. Az ok egyszerû, csak késõbb tudtuk meg, hogy hová kell menni, így felülre kerültünk :)))

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
Tour de Pelso eredmények: 1.Kiss Gergely, 2.Berkesi András, 3. Rónaszéki Balázs.

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Sziasztok,

Én csak annyit tennék hozzá hogy ha már tombolát sorsolunk akkor keverjük meg a cetliket rendesen.
A 15 fõs társaságunkból senki sem nyert míg sokan legalább öten kettõször is ki lettek húzva:)
Egy homogén cetlihalmazban hogy ez megtörténik a valószínüsége szerintem 0,1% alatt kell hogy legyen.

Ráadásul mi a halom alján lehettünk mivel mindenki 5-6 óra alatt ért körbe így a késõbb beérkezõk kerültek a halomban fölénk.