Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Érdekes képek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10196 hozzászólás a témában

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Az csak az én szememnek visszatetszõ, hogy eszement kotu van a cipõk hatterében, a lakásban...?

KOTU! békéscsabai koleszos éveim majd' minden napjában elõkerült legalább ezerszer ez a szó:D kiválóan jellemezte a szobában uralkodó állapotokat. 20négyzetméter 6emberre.. és "ahol büdös, ott meleg is".. szerintem az ott elfogyasztott tonnányi kosz és "vasárnapiszendvics csütörtökön" miatt nem voltam komolyabban beteg az elmúlt 9évben.

on

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Az elsõ nagy csalódás :)

Feltöltött kép

"just chillin killin"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
OFF

Azért Lars Von Trier legutóbbi filmje ("Antikrisztus") _sem_ felel meg a 10 pontból nagyjából egynek sem... ;)

Tavasszal pedig rügyeznek a fák :)
Én azt akartam mondani, hogy van olyan elgondolás és vannak olyan filmek, amik megpróbálnak minél inkább természetesnek hatni. Lars von Trier nem minden filmje tartja szem elõtt a Dogma elveit, ez így van, és én ebben nem találok semmi különöset ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
picit zakkantnak kell lenni azert hogy ennyi cipo legyen otthon.

nekunk mint nem-zakkant, feltunik ha rumlis a haz. neki valszeg nem. viszont nekem 2par edzocipom van, nem 600. valamit valamiert :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

A csaj jól bevásárolt, nem mondom...
femalesneakerfiend.com :: View topic - ShortyC94's Complete Collection!

Az csak az én szememnek visszatetszõ, hogy eszement kotu van a cipõk hatterében, a lakásban...?
"In idem flumen bis non descendimus"

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

OFF
Azért Lars Von Trier legutóbbi filmje ("Antikrisztus") _sem_ felel meg a 10 pontból nagyjából egynek sem... ;)

tizenvalahany eve nem tartja be, de nagyjabol mar senki mas sem, megmozdulas volt, deklaracio, ami kifaradt. amugy fantasztikus filmeket csinaltak a dogmasok

----

FÁJVÓ

----

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az már más kérdés, hogy ezt ki finanszírozta :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A csaj jól bevásárolt, nem mondom...
femalesneakerfiend.com :: View topic - ShortyC94's Complete Collection!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
OFF

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Vagy a megfelelõ filmeket kell választani!

"Esküszöm, hogy betartom a Dogma95 alábbi, jóváhagyott szabályait:

* A felvételeket a valódi helyszíneken kell készíteni. Kellékek nem használhatóak.(Ha valamilyen kellékre szükség van, olyan helyszínt kell választani, ahol a kellék megtalálható)
* Hang nem rögzíthetõ a képtõl függetlenül, és fordítva. (Zene csak akkor használható, ha a forgatás helyszínén tényleg van zene)
* Kézikamerát kell használni. Minden ebbõl adódó mozgás engedélyezett. (A történetnek nem ott kell játszódnia, ahol a kamera van; a kamerának kell ott lennie, ahol a történet játszódik)
* A filmnek színesnek kell lennie. Speciális világítás nem használható. (Ha túl kevés lenne a fény, akkor a jelenetet ki kell vágni; esetleg egy kamerára rögzített lámpa használható)
* Optikai trükkök és szûrõk használata tilos.
* A film nem tartalmazhat felszínes, sekélyes cselekményt. (Gyilkosság, fegyverek stb. nem szerepelhetnek)
* A cselekménytõl sem idõben, sem térben nem lehet eltávolodni. (A filmnek itt és most kell játszódnia)
* A mûfaji film nem elfogadható.
* 35 mm-es filmre kell forgatni az anyagot.
* A rendezõ nevét nem lehet feltüntetni."

Dogma-filmek - Wikip

:)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

vagy, hogy: hat ez hulyeseg!
hat apam fizikat kene tanulnod ...

Akkor mostanában ne nagyon nézz filmeket, nem fogod élvezni õket :D

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Transportation Fail - FAIL Blog: Epic Fail Pictures and Videos of Owned, Pwnd and Fail Moments

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
vagy, hogy: hat ez hulyeseg!
hat apam fizikat kene tanulnod ...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Gyerekkoromban lenyûgözött a trilógia, de igazából az SW nekem "A Birodalom visszavág".
Ellenben a technológia része a számomra káprázatos, az ilyen szinten kidolgozott rajzokat pedig gyûjtöm (mint a Kockás szkennelt változatait is)...

Veszélyes dolog az embernek a gépészmérnök bátyjával ilyen filmeket nézni; õ még a Wall-E közben is folyamatosan lelkendezett, hogy ez ilyen hidraulika ez olyan akármi, ezzel most kísérleteznek, stb... ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Egy orosz fórumon próbálom "kiénekelni" a csákótól a gyûjteményét - ezt csak mintának rakta föl...

Ez sztem egy gyerekeknek szánt ismeretterjesztõ sorozat része, megjelent Magyarországon is, kb. 10 éve láttam a Nyugati Skála-Metróban :D

Jómagam immunis vagyok a Star Wars-ra, így vicces elképzelni, hogyan is készülhettek ezek a "tervek" és h vajh' aki ezeket kitalálta, fanatikus/brit tudós volt-e vagy épp ez volt a századik melója a sorban, stb.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
http://www.phombo.co...ections/page-1/

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Starwars wikia...itt van "pár" adat mindenröl :

Millennium Falcon - Wookieepedia, the Star Wars Wiki

http://starwars.wikia.com/wiki/At_at

"just chillin killin"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Egy orosz fórumon próbálom "kiénekelni" a csákótól a gyûjteményét - ezt csak mintának rakta föl...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ez nagyon jó. Van még több is?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Azért azon máig lehidalok, hogy az "õs" SW világ milyen piszlicsáré szöszmösz módon kitalált fantáziavilág volt...

Feltöltött kép