Jelentkezz be Regisztrálj
Érdekes képek
Írta 2010. június 19. - 19:46
Írta 2010. június 19. - 16:26
úgyse hallják odaát...
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2010. június 19. - 16:19
Írta 2010. június 19. - 13:19
az a gaz azt hiszik ezek a buta nepek, hogy mindenkit erdekel a kurva foci
osz kocsmazni se lehet anelkul, hogy azt a szart neznem/hallanam
valamelyik nap majd beszartam mikor így egy emberként ugrott fel a tömeg és üvöltött..brrr
Írta 2010. június 19. - 13:01
http://seonyar2008.c...u/vizespolo.jpg
de az alternativ resze nem
http://dehogyis-ciki...olo gyoztes.jpg
az a gaz azt hiszik ezek a buta nepek, hogy mindenkit erdekel a kurva foci
osz kocsmazni se lehet anelkul, hogy azt a szart neznem/hallanam
hop offolok.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. június 19. - 12:54
csak nem bírok sportot huzamosabb ideig nézni
de amultkor voltam vizipólón, szal fejlõdõképes vok
Írta 2010. június 19. - 12:53
Írtam én bárhol is messzemenõ következtetéseket?nem szolok en le semmit, de ha valami nem tetszik annak hangot adok. ahogy annak is ha valami tetszik. olyanra is lehetne peldat talalni az elmult ket hetbol joparat.
azon tul pedig attol hogy te csak a hozzalszolasaimat latod, az eletem nem csak ennyibol all. nem kellene ennyibol messzemeno kovetkezteteseket levonni...
"én tudom hogy ez egy depresszív, szar ország, szar emberekkel, szar közlekedési morállal, meg minden"
Ez nem egyenelõ azzal, hogy depressziós vagy, csak sok leszólást láttam tõled mióta itthon vagy (az sem egyenlõ azzal hogy depressziós vagy), ezért kérdeztem rá, hogy van-e párhuzam a kettõ között. Akkor ezekszerint csak sok dolog van mostanában ami nemtetszik, jó.
Kíváncsiságom ki van elégítve, részemrõl le van zárva
Írta 2010. június 19. - 12:38
basszameg.
gabinak magyarazzatok el mi az a vebe, mert lehet nem talalkozott meg ilyen semmirekello nepekkel.
a mazlista!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2010. június 19. - 12:24
azon tul pedig attol hogy te csak a hozzalszolasaimat latod, az eletem nem csak ennyibol all. nem kellene ennyibol messzemeno kovetkezteteseket levonni...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. június 19. - 12:12
Nem azt mondtam hogy depressziós vagy, csak kb az elmúlt egy-két hétben (mióta itthon vagy kb) feltûnõen sok ilyen leszólást lehetett tõled látni. Nem mintha közöm lenne hozzá, meg igazából engem nem is zavar, csak gondoltam rákérdezek. A mûzlis szöveg meg a blöff-bõl van.nemtom honnan vetted ezt a "szar" dumat, semmi bajom nincs, imadok it lenni, itt vannak a barataim, a csaladom, jo az ido, (tobbnyire) sokat er a valutam, es nem kell dolgoznom se. mitol lennek depresszios?
a nonfigurativ tetovalasok hatartalanul rosszak. plusz Iljics Magyarorszagon lakik.
savanyu: jaja ,ez az a duda, kb mindenki ezt nyomja és semmit nem lehet tõle hallani.
Írta 2010. június 19. - 12:11
multkor hiradó után egy összefoglalót, ilyen méhzümmögésszerû hanggal
akkor az lehet az
Írta 2010. június 19. - 12:06
OFF
Te, én tudom hogy ez egy depresszív, szar ország, szar emberekkel, szar közlekedési morállal, meg minden, de úgy mégis azért megkérdezem:
ki szart bele a mûzlidbe?
nemtom honnan vetted ezt a "szar" dumat, semmi bajom nincs, imadok it lenni, itt vannak a barataim, a csaladom, jo az ido, (tobbnyire) sokat er a valutam, es nem kell dolgoznom se. mitol lennek depresszios?
a nonfigurativ tetovalasok hatartalanul rosszak. plusz Iljics Magyarorszagon lakik.
savanya: ez az a duda amit fujnak a vb-n es nem lehet tole hallani semmit, es nem idgesito egy picit sem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. június 19. - 12:00
Írta 2010. június 19. - 11:46
fantasztikus
kinyitottad a klise nonfigurativ kepgyujtemenyt, es onnan? ne csinalj ilyet mert ez gaz. nem kicsit.
OFF
Te, én tudom hogy ez egy depresszív, szar ország, szar emberekkel, szar közlekedési morállal, meg minden, de úgy mégis azért megkérdezem:
ki szart bele a mûzlidbe?
Hogy ne legyen totál off:
Írta 2010. június 19. - 11:38
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2010. június 18. - 23:18
kinyitottad a klise nonfigurativ kepgyujtemenyt, es onnan? ne csinalj ilyet mert ez gaz. nem kicsit.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. június 18. - 22:49
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. június 18. - 15:53
Nem tudom, csak nekem egyértelmû, hogy a baloldali az csaj...?
Szerintem attól még továbbra is borzalmas.
Írta 2010. június 18. - 15:50
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2010. június 18. - 15:29
Nem tudom, csak nekem egyértelmû, hogy a baloldali az csaj...?