Jelentkezz be Regisztrálj
Érdekes képek
Posted 2011. August 23. - 22:33
Posted 2011. August 23. - 19:31
Posted 2011. August 20. - 20:52
És ez jó? Mármint külsõ szemlélõként számtalanszor beláttuk, hogy az amerikai fegyver-policy milyen eredményeket szül...
Oks, csak gázpisztoly, de a füves cigi legalizálása is elvezet valamilyen nemkívántos irányba, nemdebár?
Szerintem akinek nincs rá oka, nem vesz, aki meg nagyon akar, ígyis-úgyis hozzá jut, nem csak gázpisztolyhoz... Személy szerint azért vettem, mert minden nap elhaladok egy olyan utcában, ahol átlag 3-4 havonta van késelés, és a két év alatt már én is majdnem megjártam.
Kõcsirke, felvilágosítanál privátban? Azt mondták, és olvastam több helyen is, hogy így viselhetem.
Bocsi az offért.
Posted 2011. August 20. - 17:09
Ha van hozzá tokod, minden további nélkül sétafikálhatsz vele bárhol. Kellenek hozzá papírok, de azokatt mindenkinek odaadják, csak fizetni kell értük. Nekem mondjuk elég sok idõbe került, mert kell hozzá egy olyan lap, ami igazolja, hogy tiszta az elõéleted (erkölcsi biz. nem jó), és Pestrõl küldik Postával, utána újabb papírok, stb. 2 hét alatt megvan.
És ez jó? Mármint külsõ szemlélõként számtalanszor beláttuk, hogy az amerikai fegyver-policy milyen eredményeket szül...
Oks, csak gázpisztoly, de a füves cigi legalizálása is elvezet valamilyen nemkívántos irányba, nemdebár?
Posted 2011. August 20. - 16:05
Ha van hozzá tokod, minden további nélkül sétafikálhatsz vele bárhol.
ez egyrészt nem igaz, másrészt a hozzászólásom az önvédelemmel kapcsolatos kijelentésnek szólt elsõsorban.
Posted 2011. August 20. - 06:41
Hehe, multkor kaptam, mert a Matrina egyik félpucér montis képe volt a háttérkép a kompin és a mobilon is.Rebell barátunk igazi férfi, az asszony még ki sem pakolta a bõröndöket a nyaralósban... Pacsi!
Apropo Martina. Ö is benevezett a sportos CZ sunák közé:
Fotogalerie: KRÁSKA V POHYBU 2011
Posted 2011. August 19. - 23:35
Ha már sünözünk....
http://www.nethirlap...nhgal2LKGRZ.jpg
fekete rg89-em volt vagy 20 évvel ezelõtt. komoly darab
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. August 19. - 22:56
Posted 2011. August 19. - 20:49
Posted 2011. August 19. - 19:46
én ennek részletesen utánanéznék a helyedben
Ha van hozzá tokod, minden további nélkül sétafikálhatsz vele bárhol. Kellenek hozzá papírok, de azokatt mindenkinek odaadják, csak fizetni kell értük. Nekem mondjuk elég sok idõbe került, mert kell hozzá egy olyan lap, ami igazolja, hogy tiszta az elõéleted (erkölcsi biz. nem jó), és Pestrõl küldik Postával, utána újabb papírok, stb. 2 hét alatt megvan.
Posted 2011. August 16. - 23:24
Posted 2011. August 16. - 11:56
Posted 2011. August 16. - 08:29
Mi az a "gádzsi"? Ne beszélj már buckalakó/ork nyelven mert nem értjük!A 43-as képen az a gádzsi az ki az?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. August 16. - 08:07
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2011. August 15. - 21:08
Igen! Szabadon tartható és közterületen is viselhetõ. Nem hinném hogy lecsuknak érte ha megvéded magad. Pláne hogy maradandó sérülést/halált nem okoz (sajnos).
Egyébként zárt térben nem jó a gázpisztoly, oda inkább valami gumilövedékes kell. Kár hogy az közterületen szabálysertés nálunk....
Otthonra én valami ilyet akarok:
http://youtu.be/4KukF6br5Pg
Elég egy airsoft gun, légpatronos. Nem kell ilyen 'durva'.
Vagy mint pl múltkor egyik ismerõsöm: várjátékokon fellépnek korhû kardvívással, odavágnak rendesen kardlappal egymásnak, nem finomkodnak, meg edzenek baromi sokat. Múltkor betörtek (volna) hozzájuk, egyedül volt otthon, felébred és lement karddal, lánckesztyûben és elhajtotta õket a faszba.
Posted 2011. August 15. - 21:05
Posted 2011. August 15. - 20:03
Falat is kibontja sajna...:/
Aham és még két sor könnyûszerkezetes, újépítésûn átmegy mielõtt lassulni kezdene...szerintem okkal nem használnak ilyesmiket városban