Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Érdekes képek
Started by
Dig
, 2006. January 12. 08:44
Posted 2011. August 29. - 09:33
Véleményem szerint a látható helyen lévõ tetoválások, piercingek egyéb díszek nagyobb része (mondjuk 80%) figyelemfelkeltést, különlegességet próbálnak szolgálni, mivel a tulajdonosuk a személyiségével egy nagy átlag, így mással nem tud kilógni. Mondom ezt úgy, hogy van egy piercingem, poénból készült, aztán maradt, mivel a véleményezõk nagy része szerint jól áll.
Tetkó nekem sehol, senkin, semmilyen formában nem tetszik. Ha nagyon muszáj, akkor nõn valami kicsi, és érthetõ szöveg vagy figura, pl. Megan Fox derekán a szöveg. Piercingbõl nõn a köldök, orrban pötty vagy karika tetszik. Viszont a száj körüli pöttyöket vagy a fogban lévõ csillogós lóf*szokat nem tudom hová tenni
Tetkó nekem sehol, senkin, semmilyen formában nem tetszik. Ha nagyon muszáj, akkor nõn valami kicsi, és érthetõ szöveg vagy figura, pl. Megan Fox derekán a szöveg. Piercingbõl nõn a köldök, orrban pötty vagy karika tetszik. Viszont a száj körüli pöttyöket vagy a fogban lévõ csillogós lóf*szokat nem tudom hová tenni
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2011. August 29. - 07:35
nem kell ide bekeverni a torzseket. europaban regen is ismertek a tetovalasokat, es hasznaltak is, de nehogy azt mondjatok, hogy ugyanennyire elterjedt volt... ami most megy az igen is epp ugyanolyan divathullam, akarhova is kerul, mint a fanszorzetnel a brazil fazon, vagy a szortelenites. azt sem latja senki, megis korszakrol korszakra valtozik, hogy eppen mi a "meno": az egyiptomiak pl full szortelenitettek, a 70es evekben meg mindenki ugy hagyta ahogy nott.
nekem egy jakuzava tetovalt no nem tetszik, ha masnak ettol noiesebb valaki, hat egeszsegere. a tetovalo musorokat elnezve (mar eleve ez is mutatja, hogy milyen szinten etetik az embereket vele), megnezheted, hogy milyen "hatalmas" mondanivaloval tetovaltatnak "ertelmes" emberek magukra dolgokat. finoman szolva is eroltetett az egesz. en biztos vagyok benne, hogy le fog csengeni a dolog. regen egy tetovalassal valaki meg akarta magat kulonboztetni, ma meg a tetovalasok nagy resze kb annyira hat egyedileg, mint plazakban megvasarolhato ruha.
nem kell messzire menni
http://offline.hu/ta...alas-mint-divat
nekem egy jakuzava tetovalt no nem tetszik, ha masnak ettol noiesebb valaki, hat egeszsegere. a tetovalo musorokat elnezve (mar eleve ez is mutatja, hogy milyen szinten etetik az embereket vele), megnezheted, hogy milyen "hatalmas" mondanivaloval tetovaltatnak "ertelmes" emberek magukra dolgokat. finoman szolva is eroltetett az egesz. en biztos vagyok benne, hogy le fog csengeni a dolog. regen egy tetovalassal valaki meg akarta magat kulonboztetni, ma meg a tetovalasok nagy resze kb annyira hat egyedileg, mint plazakban megvasarolhato ruha.
nem kell messzire menni
http://offline.hu/ta...alas-mint-divat
Posted 2011. August 29. - 07:28
Szerintem egyes tetoválás típusokra (pl "ribancrendszám") igenis rá lehet aggatni hogy divat, mert a legtöbb nagyon hasonló, és ha jól tudom semmi jelentése nincs. Ugyanígy nem értem azt aki kínai írásjeleket varrat magára mert szerinte kúl, még akkor is ha történetesen azt jelenti hogy édes-savanyú tengerimalacsült rizzsel.
Ezekhez képest úgy érzem hogy még a börtöntetkók is értelmesebbek, mert azok legalább jelentenek valamit.
Persze vannak igényes tetoválások is, különben meg mindenki azt varrat/lövet/éget/vágat magába amit akar
Ezekhez képest úgy érzem hogy még a börtöntetkók is értelmesebbek, mert azok legalább jelentenek valamit.
Persze vannak igényes tetoválások is, különben meg mindenki azt varrat/lövet/éget/vágat magába amit akar
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Posted 2011. August 29. - 00:37
megszólítva érzem magam tetoválás-ügyben, ugyanis viszonylag nagy minta van rajtam. senkivel nem vitatkozva elmondanám a következõket:
-ha a divatozás azt jelenti, hogy azért készült, hogy tetsszek az embereknek, nem ott lenne, ahol van. az aktuális nõmön kívül kb. senki nem látta még, esetleg a család.
-igen, határozottan kifejezi a kulturális hovatartozásomat , és annál sokkal többet. (nem, nem rovásírás...)
-a törzsi indíttatást akkor kérjétek számon, ha majd törzsekben élünk.
-számos tetovált nõvel volt dolgom, egy részük vadállat volt, másik részük nem. egy részüknek jól állt a tetoválás, a többinek meg nem.
-nem tekintem a testemet védett mûemléknek, és hidegen hagy, hogy más hogy tekint rá, vagy a sajátjára.
egyébként nem értem, a divat miért "csak" divat. aki így fogalmaz, nem õszinte önmagához. tényleg elég trendik a csajok a képeken, valószínûleg két év alatt lett annyi tetoválásuk, amennyi egy bennszülött maorinak ötvenéves korára, és nem is hordoznak semmiféle mögöttes jelentéstartalmat. és akkor mi van?
én õszintén elfogadom, hogy valaki idegenkedik a tetoválástól, de mikor elkezdi megindokolni, hogy miért nincsen létjogosultsága a mai korban/társadalomban, rendszerint elkezd féligazságokkal, meg logikai ellentmondásokkal érvelni. azt meg, hogy az emberi test mennyire örök, majd megdumáljuk nyolcvan év múlva.
a pinabicaj undorító.
-ha a divatozás azt jelenti, hogy azért készült, hogy tetsszek az embereknek, nem ott lenne, ahol van. az aktuális nõmön kívül kb. senki nem látta még, esetleg a család.
-igen, határozottan kifejezi a kulturális hovatartozásomat , és annál sokkal többet. (nem, nem rovásírás...)
-a törzsi indíttatást akkor kérjétek számon, ha majd törzsekben élünk.
-számos tetovált nõvel volt dolgom, egy részük vadállat volt, másik részük nem. egy részüknek jól állt a tetoválás, a többinek meg nem.
-nem tekintem a testemet védett mûemléknek, és hidegen hagy, hogy más hogy tekint rá, vagy a sajátjára.
egyébként nem értem, a divat miért "csak" divat. aki így fogalmaz, nem õszinte önmagához. tényleg elég trendik a csajok a képeken, valószínûleg két év alatt lett annyi tetoválásuk, amennyi egy bennszülött maorinak ötvenéves korára, és nem is hordoznak semmiféle mögöttes jelentéstartalmat. és akkor mi van?
én õszintén elfogadom, hogy valaki idegenkedik a tetoválástól, de mikor elkezdi megindokolni, hogy miért nincsen létjogosultsága a mai korban/társadalomban, rendszerint elkezd féligazságokkal, meg logikai ellentmondásokkal érvelni. azt meg, hogy az emberi test mennyire örök, majd megdumáljuk nyolcvan év múlva.
a pinabicaj undorító.
Posted 2011. August 28. - 21:19
Amire Te gondolsz az kulturális, törzsi hovatartozási, ami meg most megy az meg divat...Jah, divatban van már vagy 10-20 ezer éve...
Vannak emberek, akiknek mindig is tetszett és mindig is fog és vannak, akiknek nem.
Szerintem borzasztóan jól néz ki mind a 10 csaj, pedig nekem egy tetkóm sincs. Most mit csináljak, fussak?
Posted 2011. August 28. - 20:39
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. August 28. - 19:30
Ez csak divat, az emberi test meg orok, meg ha valtozik is, hogy mikor mit tartunk szepnek.
Jah, divatban van már vagy 10-20 ezer éve...
Vannak emberek, akiknek mindig is tetszett és mindig is fog és vannak, akiknek nem.
Szerintem borzasztóan jól néz ki mind a 10 csaj, pedig nekem egy tetkóm sincs. Most mit csináljak, fussak?
Posted 2011. August 28. - 08:33
Ez csak divat, az emberi test meg orok, meg ha valtozik is, hogy mikor mit tartunk szepnek.
Posted 2011. August 27. - 19:18
nekem tetszik egy szép nõn a szép tetkó.
Más kérdés 30 év múlva milyen lesz majd, addig is carpe diem.
Emiatt jöttem amúgy:
http://pics.coldline...0826-7DwXHq.jpg
jópofa szerintem
Más kérdés 30 év múlva milyen lesz majd, addig is carpe diem.
Emiatt jöttem amúgy:
http://pics.coldline...0826-7DwXHq.jpg
jópofa szerintem
Posted 2011. August 27. - 15:42
nekem sem jonnek be a tetovalasok. vagyis maganak a tetovalasnak a muveszi erteket becsulom, de ami szep, azt nem kell igy elcsunyitani.
Posted 2011. August 26. - 23:44
Posted 2011. August 26. - 23:38
csak gratulalni tudok az elkovetonek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. August 26. - 23:10
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2011. August 26. - 21:02
Hadházi megmondta, hogy az ilyen lányok gyengék az ágyban. Azért van rajtuk tetoválás, hogy az embernek legyen mivel múlatni az idõt amíg...
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!
Durung forever!
Posted 2011. August 26. - 20:32
Hát ezek a tetkós csajok...hogy képesek magukat ennyire elcsúnyítani
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2011. August 26. - 18:26
Posted 2011. August 26. - 13:03
Posted 2011. August 24. - 18:12
van ott meg par jol sikerult kep
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. August 24. - 17:46
itt még gyalog sem tudnék elmenni
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.