Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Érdekes képek

- - - - -

• Please log in to reply
10196 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
na, legalább nem lesznek összefirkálva a padok, "szeretlek Mari", meg búúúzi aki ólvassa" feliratokkal...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Feltöltött kép
Feltöltött kép

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
gyakorikerdesek.hu
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Ez honnét van?
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
aztabüdöskockamindenit :D

Feltöltött kép

Feltöltött kép

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

külföldi fórumok azt írják, hogy a szerelvény állt már, de az egyik motort nem állította le a vezérlés és szépen megolvasztotta a sínt forgás közben.

monnyuk rá is jöhettem volna a kép címébõl..: engine_controls_got_messed_up_and_continued_to_run.jépégé

miért nem húzta le a konnektort?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

külföldi fórumok azt írják, hogy a szerelvény állt már, de az egyik motort nem állította le a vezérlés és szépen megolvasztotta a sínt forgás közben.

Nem kis hõ kellett hozzá.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

ez így hogy?
Feltöltött kép

Valaki biztos szórakozott egy kis termittel :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
ez így hogy?
Feltöltött kép

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
http://www.virtualve.../IMG_0051-1.jpg

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
valahol logikus - megvaltozott igenyek szerint keszitik fel oket. szerintem regen irt ennyit az ember, mint manapsag, de azt gepelve teszi :) en is mindig meg vagyok love, amikor kicsit tobbet kellene irni. ugy tudom amugy, hogy az amerikaiak eddig sem zsinorirast hasznaltak, igy sokkal olvashatobb marad felnottkorukra az irasuk, addig nalunk eroltetik, aztan csak macskakaparas marad belole. ami keveset kell az embernek irni, ott is szinte mindig nyomtatottan kell kitolteni vmit. ha jol belegondolok mennyit hasznalom manapsag a zsinorirast? legalabb annyira felesleges, mint a lanyoknak sulykolofaval megtanulni mosni.

majd most kardjukba dolnek az iraskepelemzok, mert mi allapitanak meg egy olyan dologbol, amit sose hasznal az ember? szvsz amugy is baromsag, egyedi dolog, bizonyos jellemzokkel, de kb annyira, minthogy minden arc mas, de nehogy mar az arcomrol mondja meg, hogy szorgalmas vagyok e vagy sem.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Ha már a más gondolkodásról és az általunk butának titulált átlag amerikaiakról esett szó: Nem tanulnak kézírást az amerikai gyerekek

Mondjuk én ennek örültem volna anno, mivel annyira vagyok diszgráfiás hogy szinte én sem bírom elolvasni a saját írásomat. Konkrétan fizikai fájdalmat okoz ha körmölnöm kell pár oldalt. Lehet ez az oka hogy életemben soha nem írtam szerelmes levelet. :D

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
múltheti hvg-ben volt cikk a szépírásról.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ha már a más gondolkodásról és az általunk butának titulált átlag amerikaiakról esett szó: Nem tanulnak kézírást az amerikai gyerekek

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts

Ez azért elég necces lehet! Fõleg hogy egy grizli tud futni 50-60Km/h-va
Feltöltött kép

Ez "csak" fekete medve. A grizzly min. 1,5 szer nagyobb, de inkább a duplája. Ettõl függetlenül én is becsokiztam volna, de mi van ha a maci csak versenyezni akart? :D

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Anno ketszobanyi ikeabutort vettunk, es baromi elvezetes volt osszerakni. Mint a lego - meg vitaztunk is rajta,hogy ki csinalja :)

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

a magyarok is gyakran azert tunnek okosnak kulfoldon, mert mashogy allnak a dolgokhoz, es ami nekunk egyszeruen atlathato, az lehet masnak nem egyertelmu. ezert nem tudunk kitunni itthon (mert mindenki hasonloan gondolkodik), es ezert boldogul(hat) egy magyar jol kinn, mert ott ez "unikum".

egy barátom Kanadában melózott évekig, irodaházakat rendeztek be lapra szerelt bútorral. a fõnök imádta, mert gyorsabb volt mindenkinél, a többiek küszködtek az ikea szintû feladattal. meg is kérdezték: te figyelj már, hogy a fenébe csinálod? ez meg: hát megnézem az utasítást, benne van a dobozban... a kanadaiak válasza: igazi férfi nem nézi meg a manualt! :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a nyelv, a kultura es az oktatasi rendszer gyakran eredmenyez teljesen mas gondolkodasu embert - ez nem jelenti azt legtobbszor, hogy ok okosak vagy butabbak, csak eppen masok. nagyon jo pelda pl. a japan logikai feladatok, amit egy japan kisiskolas csuklobol megold, addig egy atlagos magyar egyetemista megszenved vele. ettol a japanok okosabbnak tunnek, pedig csak mashogy tanitottak meg oket gondolkodni. biztos vagyok benne, hogy vannak olyan europai fejtorok, amik nekik mennenek nehezebben. de hogy ne menjunk messzire, a magyarok is gyakran azert tunnek okosnak kulfoldon, mert mashogy allnak a dolgokhoz, es ami nekunk egyszeruen atlathato, az lehet masnak nem egyertelmu. ezert nem tudunk kitunni itthon (mert mindenki hasonloan gondolkodik), es ezert boldogul(hat) egy magyar jol kinn, mert ott ez "unikum".

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A japánok csapatban nagyon jók, a fegyelmük miatt jól dolgoznak együtt. Egyénileg ugyanolyan bolondok, meg lehet nézni egyik másik fiataluk, hogy néz ki :D Nõvérem dolgozott 5 csillagos szállodában, gyakran volt japán vendégük is. Õ mondta, hogy a legtöbb nemhogy a szoba számát még az emeletet sem tudta megjegyezni :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"