Jelentkezz be Regisztrálj
Érdekes képek
Írta 2012. augusztus 01. - 19:16
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. augusztus 01. - 18:57
Írta 2012. július 31. - 17:04
Írta 2012. július 16. - 07:56
Írta 2012. július 14. - 10:43
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2012. július 14. - 08:03
Írta 2012. július 13. - 22:13
Bár, nem igazán adok okot arra, hogy menekülnöm kelljen, leszámítva az elvétve a sétálóutcában való gyökkettõvel való billegést, ha dolgom van arrafelé...
Írta 2012. július 13. - 21:57
hát, azt hittem, ez a kerékpáros rendõrség is csak egy mûködésképtelen magyar utópia, mint pl. a használható országos kerékpárúthálózat. (mondjuk a bringa az télleg gáz egy komolyab veretéshez azért)
Itt a végeken-Eger-még nem találkoztam bicós rendõrkülönítménnyel, de ha lesz is, nem hiszem, hogy annyian legyenek, hogy be tudjanak keríteni, bár, fene tudja, õk is tolják a várost naponta.... Esetleg motor/autó/gyalog/kerékpár combóban már biztos mûködõképes a dolog, de ez még még mindig elég valószerûtlen, vagy legalább is igen nagy gazságot kell elkövetnem, hogy riadózzon miattam az egész város...
Szerintem eleve arra gondolt, hogy a motorosokkal és az autósokkal rádióznak össze. És simán megcsinálják. Legalábbis itt az Alföldön. Ami itt humor kategóriába sorolható, az a 2 robogós járõr, illetve a fagyis/golfkocsis osztag (elektromos kisautóval mennek). Valamikor régebben dicsekedett, hogy ha fel van töltve, simán megy két emberrel 40 körül. Magyarul országútival otthagyod
Írta 2012. július 13. - 21:52
Miért, te hogy tudod ?
Gondolod, ha van rádiója és lehetõsége másokat hívni, egyénileg akar majd üldözni ?
Haver motorral gondolta, hogy el tud menekülni a rendõrök elõl. Nem sikerült.
hát, azt hittem, ez a kerékpáros rendõrség is csak egy mûködésképtelen magyar utópia, mint pl. a használható országos kerékpárúthálózat. (mondjuk a bringa az télleg gáz egy komolyab veretéshez azért)
Itt a végeken-Eger-még nem találkoztam bicós rendõrkülönítménnyel, de ha lesz is, nem hiszem, hogy annyian legyenek, hogy be tudjanak keríteni, bár, fene tudja, õk is tolják a várost naponta.... Esetleg motor/autó/gyalog/kerékpár combóban már biztos mûködõképes a dolog, de ez még még mindig elég valószerûtlen, vagy legalább is igen nagy gazságot kell elkövetnem, hogy riadózzon miattam az egész város...
Írta 2012. július 13. - 17:33
Vajdahunyad váránál láttam a két srácot a bringákkal, még elsején, vagy másodikán, 4-5 nemidénbarnult, nemkicsi taggal körbevéve, akik mindenáron csoportképet akartak velük csinálni
Írta 2012. július 07. - 00:01
Miért, te hogy tudod ?ez most komoly?
mármint a jelenidõ, és kijelentõ mód?
Gondolod, ha van rádiója és lehetõsége másokat hívni, egyénileg akar majd üldözni ?
Haver motorral gondolta, hogy el tud menekülni a rendõrök elõl. Nem sikerült.
Írta 2012. július 04. - 15:04
Írta 2012. július 03. - 22:23
Õt igen - de akiket rádión hív és bekerítenek, azokat nem ! Mindig ez a taktikájuk, követnek és lassan bekerítenek.
ez most komoly?
mármint a jelenidõ, és kijelentõ mód?
Írta 2012. július 02. - 05:16
Ja, pont mint a hiénák. Szép, kedves, jóravaló állatfaj.Õt igen - de akiket rádión hív és bekerítenek, azokat nem ! Mindig ez a taktikájuk, követnek és lassan bekerítenek.
Írta 2012. július 02. - 00:19
Õt igen - de akiket rádión hív és bekerítenek, azokat nem ! Mindig ez a taktikájuk, követnek és lassan bekerítenek.Úgy állva hagynám, hogy még a nyeregbõl sem állnék ki
Írta 2012. július 01. - 18:57
miért, ismered azt is, aki tekeri?Úgy állva hagynám, hogy még a nyeregbõl sem állnék ki
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2012. július 01. - 18:46
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2012. július 01. - 13:44
Írta 2012. július 01. - 13:34
Írta 2012. június 23. - 23:24
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]