ez meg meredek szal csak linkelem

http://zsiraf.kepgep...in/SDC12033.jpg
az a gaz azt hiszik ezek a buta nepek, hogy mindenkit erdekel a kurva foci
osz kocsmazni se lehet anelkul, hogy azt a szart neznem/hallanam
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írtam én bárhol is messzemenõ következtetéseket?nem szolok en le semmit, de ha valami nem tetszik annak hangot adok. ahogy annak is ha valami tetszik. olyanra is lehetne peldat talalni az elmult ket hetbol joparat.
azon tul pedig attol hogy te csak a hozzalszolasaimat latod, az eletem nem csak ennyibol all. nem kellene ennyibol messzemeno kovetkezteteseket levonni...
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem azt mondtam hogy depressziós vagy, csak kb az elmúlt egy-két hétben (mióta itthon vagy kb) feltûnõen sok ilyen leszólást lehetett tõled látni. Nem mintha közöm lenne hozzá, meg igazából engem nem is zavar, csak gondoltam rákérdezek. A mûzlis szöveg meg a blöff-bõl van.nemtom honnan vetted ezt a "szar" dumat, semmi bajom nincs, imadok it lenni, itt vannak a barataim, a csaladom, jo az ido, (tobbnyire) sokat er a valutam, es nem kell dolgoznom se. mitol lennek depresszios?
a nonfigurativ tetovalasok hatartalanul rosszak. plusz Iljics Magyarorszagon lakik.
OFF
Te, én tudom hogy ez egy depresszív, szar ország, szar emberekkel, szar közlekedési morállal, meg minden, de úgy mégis azért megkérdezem:
ki szart bele a mûzlidbe?
RAUH-Welt
B E G R I F F
fantasztikus
kinyitottad a klise nonfigurativ kepgyujtemenyt, es onnan? ne csinalj ilyet mert ez gaz. nem kicsit.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
RAUH-Welt
B E G R I F F
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Nem tudom, csak nekem egyértelmû, hogy a baloldali az csaj...?
NE ÍGY! NE ÍGY!