Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Van egy olyan problémám, hogy napok óta nem tölt be sem a google, sem a gmail. De más oldalak igen.
Ez mi lehet? Vírus/spyware/malware?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Divx/xvid filmeket tennék ki dvd-re. Az asztali lejátszó számára nem gond, de nagyon fapados kinézete van a listának (mint egy rossz fájlkezelõ).
Egy egyszerû menükészítõ program kellene (ami max. a filmcímeket és esetleg a filmre jellemzõ egy-egy képet tartalmazna), de a legfontosabb, hogy az írás elõtt ne akarja átkódolni a filmfájlokat....eddig ugyanis csak olyat találtam.
Szóval az asztali lejátszók számára is értelmezhetõ sima filmindító program kellene.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

excellben hiperhivatkozott cellak linkjet tomegesen lehet modositani?
sok sok cella mutat a sajat fajljara ezeket beraknam egy 2009 konytarba es ezt bele kene irni az osszes linkbe.
lehetoleg tomegesen egy klikkel.

Mi történik ha megpróbálod xml-ben vagy csv-ben menteni? Ha vmelyik ilyen szöveges formátumban megmaradnak a linkek, akkor rá lehet ereszteni egy keresés és cserét az egészre, aztán megnyitni excelben és mentés újra xls-ben.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
excellben hiperhivatkozott cellak linkjet tomegesen lehet modositani?
sok sok cella mutat a sajat fajljara ezeket beraknam egy 2009 konytarba es ezt bele kene irni az osszes linkbe.
lehetoleg tomegesen egy klikkel.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
-vezérlõpult>hang és audio>hangerõ>speciális>felvétel
mikrofon legyen kiválasztva és ne legyen lenémítva
-rossz a hangkártya
-mégse a mikrofonba dugtad

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Adott egy mikrofon, egyik gépbe bedug, vezérlõpult, hangok és audioeszközök, hardver kiprobálása..müködik tökéletesen, bedug egy másikba ugyanez a szisztéma de semmit nem érzékel...néztem esetleg driver nem jó vagy vmi, de azt irja az eszköz megfelelõen müködik. ötlet?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hónapok óta nem lehet oda regisztrálni :(

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
extra.hu nekem bevált.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Ingyenes FTP tárhely kellene egy ismerõsnek.
Néztem a google-val, de elvesztem a mindenféle domain név regisztrációban, php, cgi, stb futtatási lehetõségben. A tárhely csak arra kellene, hogy egy biztonsági kamera programja meghatározott idõközönként feltolja a képet. Nem kell semmi weboldal, warez, seed, hirdetés, mysql, email, stb., csak néhány 100 MB tárhely.
Eddig ezt találtam a legszimpatikusabbnak, csak a 24 óránkénti webes bejelentkezés az, amin bukik.
Ebbõl a listából mi lehet még a jó?

mod: mivel egyszerû dologra kell, jó bármilyen fapados (akár külföldi) is.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
És mindig lesz olyan aki bedõl az ilyesmiknek,pedig százával olvasni a hasonló cikkeket
Az egyik linkbe azt kérdezi a gyerek ezután hogy vásároljak a neten...hát utánvéttel bazzeg.,száz dolgot rendeltem már a netrõl mindig utánvéttel probléma nélkül.
Persze az oldalakat is meg kell válogatni ahonnan rendelünk
Futár hozza..kibontom..megnézem..kifizetem.
Tán egyszer ha volt hogy a futár mondta nem lehet menézni...mondtam akkor vigye vissza ,persze egybõl bontotta is.

(Pénzt elõre a boltba se adok csak ha már a pulton van az áru:))

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Hehe, nem csak fényképezõgépben utaznak! Tele velük az expressz.
http://www.expressz....detes-18357384/
Volt itt is barom, aki elhitte, hogy fél milliós gépet megkap 300 alatt. Úgy kell neki!:)
http://homar.blog.hu...tveres_imac_kel

Ez meg már megint milyen új trükk?
http://www.expressz....detes-18344998/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jaja ebayen mindig vannak doglott laptopok alkatresznek
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
esetleg ebay. én ott találtam billentyûzetet a fusimhoz. gyári ár harmadáért. igaz angol...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én itt találtam egy régebbi Gericomhoz zsanért: http://laptop.uw.hu/alkatresz.html De sok bontó van.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Oks, "adatmentes" felvéve MSN-re.

Bontókat hol találhatok? Van valami bevált tipp vagy csak úgy "guglizgassam" õket...biztos nem kettõ van belõlük.

Elõre köszönöm az eddigi segítségeket is! :i_love_yo:i_love_yo

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
én ezt tudom javasolni: adatmentes kukac hotmail com. msnen mindig ki van neki írva mindenféle notebook cucc. és bicózik is úgy tudom. xc-biker néven fut ph-n azt hiszem.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Elsõ körön mindenképp hívj fel pár bontót!

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

• vendég
Külsõ monitor nem megoldás...

Akkor úgy fogom csinálni, hogy minden apróban hirdetõvel személlyel lecsüccsenünk szépen 5 percre, amíg belepróbálom...ha a többi követelménynek már eleve megfelelt persze, csak akkor.

Nem tudok jobbat, mert így most csak a képernyõ 70% látszik, a többi olvashatatlanul csíkos :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha van külsõ monitor csatlakozója, akkor érdemes elgondolkodni egy sima LCD monitor vásárlásán, mert a kijelzõcsere az elég macerás lehet. Pont a Fujitsu-Siemens laptopoknál van nagy kavarás a típusszámokkal. Múltkor keresgettem, hogy egy típushoz milyen memória kellhet, és volt legalább 2 ugyanolyan típusszámú, és az egyikhez DDR, a másikhoz DDR2 kellett... Most a kijelzõ csatlakozó kiosztásába bele se merek gondolni;)
Persze egy külsõ monitorral elveszik a hordozhatóság, de jobb, mintha a használhatóság menne a levesbe.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nyílván a kialakítás. más-más modelleknél különbözõ lehet a rögzítés. meg a csatlakozó nem tudom mennyire szabványos, azt is jó lenne összehasonlítani.
ha van benn wifi, akkor annak az antennája is nagy valószínûséggel a kijelzõ széleihez van kivezetve, erre is figyelj.