Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Nekem is ismeros ez . Tok fekete kep , semmi beep.
Nakem segitett ha kivettem a vga -t vagy a cpu-t majd visszaraktam.
Asszem a vga extra tapcsatlakozoja kontaktos volt es az okozta a problemat. De mire rajottem szet volt bombazva a gep es szivroham kerulgetett mert egy zsir uj vidijokari (raadasul nem olcso) volt a gepben.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
énis jártam már így, nekem egy asrock pukkant el, azon se látszott semmi
kipróbálásként asztalon összeraktam a gépet másik lappal, és lám elindult

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

vszeg alaplap
proci ha meghal, a gép elindul tõle, de nem jut el a bootig sem, de a ventik mennek
tápot kicserélted..
nézd meg a kondikat hogy azok nem pukkantak-e ki

kösz...magam is arra gyanakodtam....mindegy garis még....ja kondikon nem látszik semmi...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
vszeg alaplap
proci ha meghal, a gép elindul tõle, de nem jut el a bootig sem, de a ventik mennek
tápot kicserélted..
nézd meg a kondikat hogy azok nem pukkantak-e ki

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
plíz help....

szal adott egy gépezet....asus p4c delux alaplap, vmi 3 gigás intel proci....stb
-hiba ....tök halott, nem indul

másik tápot rádugva ugyanez, alaplap power switc csatlakozóit rövidre zárva detto....ja az alaplapi zöld led vírit amikor a táp megkapja a 220-at....

tipp...? alaplap, proci, egyéb ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Ja tényleg, biztosan álmodtam az utóbbi egy évet (kb akkor ment nálam tönkre az újjabb közép kategóriás gép, ez meg felsõkat cuccokal volt, teljesen véletlenül...)
AMD reszkjú szett:
http://www.hardforum...hp?p=1026156289
indzsoj
Feltöltött kép

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
vannak naív emberek meg hiszékenyek de ezt azért ne akard hogy bárki is elhigyje

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Szerintem meg az anyadeszkátok ;) lehet a hibás. Az õsgépemmel (amd1ghzgef2mx40064mb320sdram) is akadás nélül mentek újjab dolgok is, Pl unreal2, crc2005, (ez mondjuk néha szaggatott) andörgrand, Bfviet...
Nem mellékesen csak háromszor fagyott le, egyszer 98 miatt, (linuxxal, szeXpível sose) egyszer leesett a hûtés (szar volt a rögzítés) utoljára meg memóriahiba miatt. A szar memó ki is durrantotta a vezérlõ chippet :(
Holnap vehetek gépet...

Ride everywhere.

.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az egész 5-ös széria egy csõdhalmaz volt, ezt mindenki tudja. benchmarkokban is csak azért szerepelnek jól, mert olyan drivert irtak alájuk....
az meg hogy nem játékra találták ki: mindig csak a high-end kártya van igazán játékra kitalálva, de ettõl függetlenül egyik gyártó sem mondja, hogy az õ low-end kártyája csak office alkalmazások futtatására jó.
ha megnézel egy 5200-as dobozát, vagy elolvasod a specifikációt, láthatod a nagy marketingszöveget.
anno én is majdnem bedõltem egy 128 megás 5200-asnak, még jó, hogy valaki fejbekólintott, és mondta, hogy semmi értelme a 4* agp-s 64 megás ti4200-asomat egy 8* agp-s 128 megás fx5200-ra cserélnem. (fõleg nem a szuperolcsó 64 bitesre)
ekkor vettem a 6600gt-met, ami kb ugyanaz volt tavaly ilyenkor, mint a ti4200 3.5 évvel ezelõtt: a best buy overall.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Nem ertem ,miert vitaztok az 5200-ason. Azt a kartyat egyaltalan nem gamera talaltak ki, ilyen modon az ara is joval alacsonyabb. Szerintem mindenki tudja ,hogy a mai komplex 3d gyorsitokartyaknak mar rengeteg parameterben kell megfelelni a szabvanyoknak, vagy hogy megussek a mercet az egyre izmosabb jatekokban, 3ds kepfeldolgozasban. Es mivel a komplexitas,vagy teljesitmeny egyenesen aranyos a hardware "minosegevel" es esetleg mennyisegevel
ezert aztan ko draga is. Namarmost, ha valakinek az irodaba kell esetleg office-ozni, vagy mas egyszerubb extrem 3d-s feldolgozast nelkulozo alkalmazast futtatni, ahoz boven eleg egy szerenyebb karesz is. Viszont ha megis valamilyen szinten kell szamoltatni a vga-val, akkor kompromisszumot kell kotni. Egy ilyen kompromisszum az 5200-as is, szerintem.
Ha meg osszehasonlitas a tema ,akkor el kell ismerni hogy az Ati eleg szepen fejlodik, es messze van mar az a hires riva 128 ;) vagy akar az elso geforce-ok. De mivel ez piac irto gyorsan valtozik ez kocka allandoan forog.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Ja , és ráadásul ezek csak 3DMark pontok, itt nem is ütközik ki annyira a külömbség, játékok alatt egy 4200-es porigaláz egy 5200-st, de egy Ge3Ti200 is messze jobb

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Feltöltött kép

és

Feltöltött kép

jól látható, hogy az 5200-ast (bármennyi ram is legyen rajta) még a ti500-as gef3 is majdnem odeveri... pedig az két generációval öregebb.

credits to: Gai

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Ezzel jól tele lett a net... :)
http://www.origo.hu/...09spammelo.html
When the day is through, all I want to do is slow down...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
aha szóval még mindig le kéne cserélnem a fél gépet, ha aránylag új játékokkal akarok játszani..
piccs.
mér költök mindent a bringára? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az 5200 a gáz, dx9-ben nagy nulla az 5000-res sorozat összes kártyája, még az 5950ultra is.
egy jólfejlett ti4200 bármikor megalázza az összes 5200-ast. nem beszélve a 4600-asokról.

és a 256 mega se sok :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Szerintem inkább az 5200 lesz a gáz, bár fene tudja.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

PIII 600 Mhz és Ge2Ti200 + 512 ram mellett is süvít.
Rakd el a configfájlokat, skineket, szedd le a gámát, és rakd újra.

ezekszerint nálam a PIV SiluroFX5200 és 256ramnál a ram a gáz?
csakmer ilyen 20fpsnél följebb nem nagyon jutok onlájba.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

PIII 600 Mhz és Ge2Ti200 + 512 ram mellett is süvít.
Rakd el a configfájlokat, skineket, szedd le a gámát, és rakd újra.

Ge3, nem? ha már Ti200...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mindenki?

az zsir akkor hetvegen probat tartunk
ki hangos es annak mennie kell!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
12V-ról mennek.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.