Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
az enyém 6 volt és kurvanagy :D fél asztalnyi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
és azok nem a legolcsóbbak. az exact matom 10k és van drágább is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
8rugó egy nyavalyás egérpadért?? :wtf:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

olcso a DVR110D, es PPeter elegge szereti, akkor en is szeretni fogom.

mégsem NEC 4550A lesz? :)
a steelpad isten. én azt venném (4D)

linkek:
egérpad tesztek magyarul: ITT
Steelpad S&S vs. Steelpad 5L vs. Qpad

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
vegyetek trackballt és akkor nem kell efféle problémákkal törödni ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
most ezt miert? :P

mellesleg rob a exactmat-et akarja ramsozni, es az alubol van. ami hideg es kemeny. itthon is az volt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
itt az egerem alatt a mantis speed, és nekem puhának meg halknak tünik, de onnan 2000km-rõl odébbrõl te biztos jobban tudod.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
razerpad nemjo, mert kemeny es hideg. valami puhasosabb kene. meg halk. azert kell valami az overclockerstol, mert naluk olcso a DVR110D, es PPeter elegge szereti, akkor en is szeretni fogom. Es akkor mar megveszem toluk a patkanyalatetet is, az egyszerubbseg kedveert.

A Qpad XL-es meretut neztem, hogy talan, esetleg a 2nd edition icemat, vagy a steelpad 4D, ahhoz adnak csuszkat is felragasztosat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
én a razer mantis speeden gondolkodtam csomót, talán ma eljutok odáig és megtom venni.. :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tam: alienware pad-ról lemondtál?
vegyél egy fehér exact mat-ot, és cserélünk :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekunk is volt ilyen problema otthon, nemtom azota van e meg. Ha eleget varsz, kikapcsol az magatol, de az lehet 2 perc es 25 is...

legokosabb ilyenkor a reset, es akkor utanna kikapcsol elso altF4-re.

Mondjuk akkoriban nalunk nem ment igazan nagyban a letoltogetes, szoval szerintem ez teljesen fuggetlen az adatforgalomtol.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nekem is van egy problémám. Szóval izé amikor kizárólag szakmai célból kizárólag szakmai tárgyat Bittorrentezek, igen nagy mennyiségben, a számítógépem a torrentek becsukása után nem hajlandó kikapcsolni. Érdekes, hogy zümmög, mintha ki akarna kapcsolni, majd megáll ugyanott (gyakorlatilag csak a tényleges kikapcsolás marad el). (tehát már Explorert is bezárta) Innen no comment, azaz reset gomb, majd kikapcs, de hát ez mégsem normális, valahogy el kellene kerülni, csak hogyan? Érdekes, hogy csak SOK gigabyte adatátvitel UTÁN jelentkezik ez a tünet, mintha a gép besokallna a sok kapcsolattól. Nyilván software-es jellegû a probléma, talán a tûzfalam nem tudja magát ennyi kapcsolódó ponttal bezárni (Kerio Winroute 6), vagy nemtom...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem tok valasztani.

melyiket?

valami kisebbfajta kene, korlatozott a hely az asztalon

es nem a legdragabb

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

vszeg alaplap
proci ha meghal, a gép elindul tõle, de nem jut el a bootig sem, de a ventik mennek
tápot kicserélted..
nézd meg a kondikat hogy azok nem pukkantak-e ki

na vissza adom a nem létezõ diplomám :) mégis a táp volt rossz....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

van valakinek ötlete hogy tüntessem el a spy falcon állandó hivatkozását a képernyõröl?

Spybot elintézi szerintem:)

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Easy Cleaner?
-
vki használ mircet? le akarok tölteni a fájlt, "If you are put in a queue, that means you are in line to download the file" ezt írja ki, elvileg várnom kell a soromra... de hol látom, hogy mennyit kell még várnom? hol látom h hol tart a letöltés ...?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

regcleaner
ingyenes.

avval én nem boldogultam :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
regcleaner
ingyenes.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

van valakinek ötlete hogy tüntessem el a spy falcon állandó hivatkozását a képernyõröl?

ad-aware?

vagy esetleg spybot - search & destroy

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers: