Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Sziasztok! Ha már laptop és velük kapcsolatos örömök: ma az inteles wireless vezérlõprogi egyszercsak elfelejtette,azt,hogy esetleg léteznek neki elõre beadott profilok,amikhez illik csatlakozni... Mikor szépen beírtam és megszerkesztettem kellõen a profilokat és megtalálta az access pointot a laptop, közölte a progi, hogy egy másik profil fut éppen... Gondoltam sebaj majd egy restart... Sajnos nem segített:( Viszont gondoltam megnézem mi fut a háttérben... Hát az özön, az egy kisléptékû mennyiségjelzõ. Sajnos.
Régen találkoztam egy paranccsal,ami révén állítani lehetett,hogy mik töltõdjenek be. Nem emléxik valaki erre a parancsra? (ez alapból benne van a windowsban) Nem sysedit és nem a régi dosos módszer az álmom:) Ez egy rendes kedves ablak volt benne legördülõ sávval ahol az indítópultot lehetett szerkeszteni,csak éppen kiterjesztett módban;) Ha minden kötél szakad,nem tudnátok vmi spyware progit ajánlani? amit aztán gyorsan törölnék is.
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
Hi!

zOrg!
Nem akarok beleszolni de azért csekkold le a laptopot hogy nincs-e véletlenül benne "gyárilag" wlan mer azért ez elég gyakori a notiknál.
Ha nincs akkor jöhetnek az "egyéb" zolle által javasolt dolgok.

Márka.... sztem a többi márka is OK és a 20e + az már borsos.
itthon egy asus figyel ami 16 volt és sztem mindent tud amit kell :)

konfigolni meg téll. segítünk legyen az akármi fejébe verjük a TUDÁST :D

byez

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
eddig csak egyet konfigoltam, egy régit, az se lehetetlen csak idiótán voltak besorolva a dolgok, legalábbis a linksys után
tanács dögivel, hozzáértés? tõlem?? :D
majd ha meglesz, segítek konfigolni is ha gondolod

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Ha hiszed, ha nem D-Linkkkel szemeztem eddig is úgyhogy nem kell "gyõzködni", de szakmai hozzáértés és tanács jöhet!
"In idem flumen bis non descendimus"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
oké, ha megtudom hogy mejöttek, akkor közlöm úgyis, de sztem írják majd a prohardveren is ;)
nem azér mondom hogy D-Link mer az annyira jó, illetve nemtom, de engem ma nagyon meggyõztek, fini volt a kaja :) Sok jó dolgot tudnak az eszközeik, és olcsóbbak jóval mint a konkurens cuccok.
és ha nem akarsz PCMCIA kártyát, akkor van USB-s wifikártya is

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Nem létkérdés azt a 30-40 kFt kitennem a zsebembõl, úgyhogy várom az új szériát - esetleg majd ide beírhatnád, ha beérkeztek. Köszi

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
nu mivel hogy most voltam D-Link bemutatón, sztem azokat nézd körbe, de várj vele 2-3 hetet, mert akkor jönnek az újak ki
van olyan hogy MIMO technológia ami 2 antennával nyomja egyszerre az áldás, ezáltal erõsebb a jel, messzebb visz

olyat nézz hogy wifi router
http://www.dlink.hu/...KDgJk0VsO/ZaY8=
ez pl
nekem Linksys WRT54GS van, amit sokan nem szeretnek, sokan meg igen, és ez volt asszem 20 vagy 24, szal a D-Link tuti olcsóbb
laptopba pedig egy PCMCIA kártyát, azonos márkájút a rúterrel

opp és majd elfelejtettem, mindenképp várd meg az újat mert a régiben nagyon suttyó a menü!!!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Egy WiFi-hez totál lámának (nekem) mit ajánlanátok otthonra?
Az asztali gépemben van egy Asus P4P800-E Deluxe alaplap wifivel, szeretnék a laptoppal mozogni + netmegosztás.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
cs2hu-n az volt az elsõ megjegyzésem, hogy csak nekem rémlik fel a szépemlékû voodoo 5 6000?
(fiatalabbaknak a link, hogy mi is volt ez: LINK)

amugy majd szóljatok, hogy ha kijön egy játék, ami támogatja a dualcore-t, meg az sli-t.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az benne a pimp :ogien:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ja, nem lenne rossz, ha nem lenne ien ízléstelenül fényezve. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hu nekem kell ilyen dell haz. :afro:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
http://prohardver.hu...&ct=60&id=17934

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

azért lassabb a vezetéknélküli, mert 125 hz és nem lehet patch-elni.
az mx518-asom 1000 hz összehasinlításképpen.

Nna, most már ezt is tudom.. :)
Más kérdés, hogy akkor sem vettem észre, de persze, lehet, hogy azért, mert soha nem volt olyan gyors gépem, amin feltûnt volna.. Habár nem is olyan lassú..

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
hát azt elég morbid megoldásnak tartom..:D
meg nem is tetszik, bár ez elhanyagolható tény..:)
Van állásom...:bananadan

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Kislust: Trackball?

én úgy vagyok vele mint az SPD-vel.
kiprobáltam és "soha" mást..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nekem meg 500, mert nem volt kedvem 1000-re hekkelni az USB-t. :) Ja, vegyél 510-est. Jó is, és már nem is annyira új, hogy nagyon drága legyen. 10 alatt van, én még 14-ért vettem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
azért lassabb a vezetéknélküli, mert 125 hz és nem lehet patch-elni.
az mx518-asom 1000 hz összehasinlításképpen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
hát közvetve baj..:)

mert - amennyire én tudom - vezetéknélkülibõl egy sokkal drágább alkalmas ilyesmi játékokra...
de szinte mindegy is, met az otthon lévõ nem, cserébe remekül lehet vele kellemetlenkedni az éppen gépnél ülõvel, miközben ír valamit..:))
Van állásom...:bananadan

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

azért nem jó a vezetéknélküli, mert elég olcsó darab volt, és ennek megfelelõen elég vacak is..

Szóval mégsem az a baj, hogy vezetéknélküli.. :)

wireless.... sztem érezhetõen lassabbak de azért jopofaság hogy akár zsebre is vághatod

Ez nekem még soha nem tûnt fel.. Mármint, hogy lassabb lenne a vezetékes társainál..