Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante , bar lehet hulyeseg de a DirectX-nek semmi baja??

De, lehet baja, de memóriahiba szerû a gebasz - pl zajosak a textúrák, artifact-el (fekete vonalak cikáznak) ha nagy az anizotropikus stb. Csak azt mondja meg valaki, hogy 9.0 c (februári update-es, mert ebbõl is van több) Direct-X-et hogyan lehet legyógyítani. (toolt csak 9.0b-ig találtam hozzá, manuálisan meg horror)

rob - Nero 6.6 rulez, de van, amit már a 7-es ismer csak - DE ki lehet abból is szedni ami fontos...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Most azon a szaros 200 eurón akarsz spórolni ?! ;) (tápcsere egy darab 12-14 centis ventisre ?)

Azt láttam, hogy szép nagy a radi, csak eddig csupa olyan passzív vizes gépet láttam ahol a ház mindkét oldalfalán volt 1-1 bazi nagy radi, de ezt csak így "látomásból" mondom, nem vagyok benne a dologban.

Priviben megmondod, hogy mibe volt ez így cakk und pakk ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

vagyis minél többször frissít adott idõ alatt, annál finomabbnak érzed a mozgását, ami FPS-eknél sok fragot ér vkiknek.

pölö nekem :D
a razerem és az 518-asom is megy 1000 hz-en.

iljics: tudom, már beszélgettem tts-el, hogy milyen venti kellene a tápomba, ami legalább ennyi légszállítást tud, csak sokkal halkabban, és ugy tûnik egy ys-tech/noiseblocker kombóban megtaláltam az "igazi" párost.
ha lenne még nagyjából 200 eurónak megfelelõ forintom a bulira, vehetnék egy ugyanilyen enermaxot vizhûtéssel(!)

a radi akkora kb mint a házad oldalfala, el fogja bíni ;) 24 m csõ van benne összehajtogatva és 3.5 négyzetméter a felülete. kifejezetten passziv üzemre csinálták, de 9 db 12-es venti is ráfér :) (ez is mutatja méretét, ami 424 x 385 x 54mm)

nero: mivel az uj (hetes sorozat) agyonintegrált és sz*r, igy a régi, de jólbevált 6.6 verziót használom.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Nekem a parancssorból indított "firefox -p"-re elõjön a profile manager és ott lehet gyártani másikat illetve másikkal indítani.. Azt is be lehet állítani, hogy indításnál kérdezze meg mindig.. Bár, fogalmam sincs mire is jó egy ilyen... Nekem akkor kellett, amikor valami hiba miatt csinált egy másik profilt és azt kezdte el használni, ezzel váltottam vissza...

futtatásba beírtam ezt a ff-pt de ugyanúgy csak behozott egy üres ablakot.

az a problémám, hogy tegnap netezgetek nagy békésen, aztán egyszercsak lefagyott a FF, és az új indításnál, csak úgy volt hajlandó, ha default user helyett csinálok egy újat.
de ez így nagyon nem pálya, mert eltüntek a könyvjelzõim..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A kérdés nem türelmetlenségbõl fakadt - a hiba okára és a megoldásra voltam szimplán kíváncsi.

Másrészt meg nem értem, hogy ha egy író tud valamit, akkor azt miért nem lehet kihasználni, ha az adatbiztonság és az írási költség nem változik. Az idõ pénz egyébként is. ;-) Meló végén már menne haza az ember, és vinné a napi "adagot". Feltöltött kép

A baj ottan van, hogy külsõ, és USB-s. Nekem mesélhet bárki bármit az USB 2.0 elméleti sávszélességérõl, ha azt a gyakorlatban nem tudja teljesíteni, és emellett még nagy a CPU terhelése is.
Egyszerûen nem a megfelelõ sebességgel kapta az adatokat az író, a Nero meg nem elég intelligens ahhoz, hogy pillanatnyi írási sebességet jelezzen ki, így a végelszámoláskor egy 4x-8x között tényleges írási sebesség jött ki.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kislust: akkor célszerû USB-t használni, ha meghekkeled a portot. XP alatt az USB port frissítése 8ms, vagyis 125 Hz. A PS/2-es portot tudod húzni 200-ig. A mai gáma egerek azonban ennél sokkal gyorsabbak, ekkor javallot meghúzni a portot 500 Hz-re (2ms), vagy 1000 Hz-re (1ms) - bár ez utóbbit kevés egérke használja ki.

Értelemszerûen minél nagyobb frekvencián, vagyis minél többször frissít adott idõ alatt, annál finomabbnak érzed a mozgását, ami FPS-eknél sok fragot ér vkiknek. A magamfajtának speciel mondjuk tökmindegy. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Itt a pont.

A kérdés nem türelmetlenségbõl fakadt - a hiba okára és a megoldásra voltam szimplán kíváncsi.

Másrészt meg nem értem, hogy ha egy író tud valamit, akkor azt miért nem lehet kihasználni, ha az adatbiztonság és az írási költség nem változik. Az idõ pénz egyébként is. ;-) Meló végén már menne haza az ember, és vinné a napi "adagot". Feltöltött kép

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

1 db watercool mo-ra 2 passziv radiátorból:
link

1 radi nem kevés a passzív üzemhez ?
Amúgy nagy gratula, mindig tervezek egy ilyet de valószínüleg soha nem fogom megvenni, mert $$$.

Viszont ahogy összeraktad utálni fogod a tápodat ! :D

Az új VGA driverek tudtommal támogatják a DualCore-t és az SLi-t is, odaát Frosty csinált is SC vs. DC tesztet !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

OK, bocsi , csak gondoltam mégse adj ki vmiért lovét ami esetleg benne van.
cs

Evidens, hogy figyelmeztettél - én is ezt tettem volna.
(A "nem indul az autóm" - "benzin van benne?" tipikus esete lett volna...;))
"In idem flumen bis non descendimus"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

nem ertek ra 1x-sen ill 2x-sen irni lemezt?

Itt a pont.
"In idem flumen bis non descendimus"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Nero saccolta kb 6 percre visszaszámolt 0 ig aztán remaining maradt 0, az írás meg még csak a felénél volt.... 12 min körül lett az összidõ.

zsír ugyanez van nálam is..

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha egyszer 16x verba +r a lemez és 8x az író.... miért?

Nero saccolta kb 6 percre visszaszámolt 0 ig aztán remaining maradt 0, az írás meg még csak a felénél volt.... 12 min körül lett az összidõ.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
notesz nekem is 10-12 perc alatt ír meg egy 8x lemezt..
sõt olyat is szokott csinálni a hogy a visszaszámláló 50%ig számlál vissza, tehát 50%nál lesz nulla, persze aztán nem minuszba megy ) hanem rájön h még 1x annyi idõ kell neki..
tdk lemez, philips író, nero..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem ertek ra 1x-sen ill 2x-sen irni lemezt?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mondjál verziót. :-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Normális idõ Charon, nó para. Írófüggõ. Sõt, +- függõ (pl az enyémé a +-osat gyorsabban lenyomja. Meg leginkább alapanyagfüggõ, szar lemez tovább tart, mert pl az író csak 4szeresen hajlandó megírni. Az, hogy 6.3-as Nerot használsz, bátorság, az új Verbatim-eket nekem MIND elrontotta, mert nem ismerte a DVD írómat rendesen. Kábé 6 DVD-t kukázhattam, mire rájöttem, hogy frissíteni kellene...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha a Nero (6.3.0.3.) nem jelzett hibát és írás közben nem csökkent a puffer, akkor valszeg jó a lemez, csak az író lassaban írta meg úgy, hogy nem is szólt róla?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
16* irok dvd-ket, de nekem is soknak tûnik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

8x dvd írás mennyi ideig tart elvileg?
Kb 3500 mb adatról volna szó és 12 perc alatt végzett vele. Buffer underrun nem volt, és mégis lassúnak tûnt/tûnik.
USB 2 Benq (külsõ) író 8x ír max.
A gyakorlati usb átmenõ forgalom 20 Mb/sec, tehát olyan nincs, hogy nem kap elég adatot.

Az elég lassan ment akkor,én szinte mindig 8x-osan írok DVD-t, nekem ilyen ~7 perc rémlik kb, már régen írtam DVD-t.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
8x dvd írás mennyi ideig tart elvileg?
Kb 3500 mb adatról volna szó és 12 perc alatt végzett vele. Buffer underrun nem volt, és mégis lassúnak tûnt/tûnik.
USB 2 Benq (külsõ) író 8x ír max.
A gyakorlati usb átmenõ forgalom 20 Mb/sec, tehát olyan nincs, hogy nem kap elég adatot.