Valkinek valami ötlete a problémával kapcsolatban? Hátha kifelejtettem valami kis apróságot ...
Codecpack van fenn ?
Esetleg kérdezd meg itt
Valkinek valami ötlete a problémával kapcsolatban? Hátha kifelejtettem valami kis apróságot ...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
na most nekem lenne egy kérdésem ... hátha valaki tud rá valamit mondani hogy miért van ez így ...
Szóval a lényeg az hogy a F.E.A.R. nem akar nálam mûködni és nemtudom miért ... a jelenség az úgy történik hogy telepítés után duplaklikk az ikonra, majd kis töltés után (1sec) átvált a képernyõ 3D-s módba (minden sötét), majd ott is marad ... nem történik semmisem ... csak a feladatkezelõvel tudom bezárni!
letöltöttem a singleplayer demóját és azt is feltettem de a jelenség ugyanez ...
DirectX az a 2006februári ... vga driver 84.xx (a legujabb Hivatalos) ... oprendszer XP SP2
gépem: Abit AW8, P4 530J (3GHz/800/HT/1MB Cache) @ 3,9GHz, Zalman CNPS9500 LED, 2x512/667 Kingmax DDR2@870(5-4-4-8), MSI 6600GT @600/1200, Zalman VF700-AlCu
tuninggal és tuning nélkül is ugyanazt csinálja!
NE ÍGY! NE ÍGY!
mail progiknal van arra lehetoseg
hogy a letoltott maileket x napig fent hagyja a serveren
ha ezen idotartam alatt letoltod mindket gepen akkor okes
csak utana a kovetkezo letolteskor torli.
mondjuk hasznalj thunderbird-et ingyenes okos magyar
http://mozilla.fsf.hu/
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Hát az automatikus megoldásra nincs ötletem, de kézzel ki és vissza tudod másolni azt az 1db pst fájlt...Nekem is lenne egy kérdésem:
2 géppel netezek felváltva. Az egyik a boltban van a másik otthon. Van-e arra lehetõség, hogy mindkét outlookban meglegyen az összes mailem (küldött is fogadott is)??? Persze pendrive van hozzá, csak valami jó kis progi kellene ami automatikusan másolgat ide-oda...
NE ÍGY! NE ÍGY!
hol csinalok olyantot, hogy egy progi ne induljon el akkor amikor a gep elindul.?
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
hol csinalok olyantot, hogy egy progi ne induljon el akkor amikor a gep elindul.?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
NE ÍGY! NE ÍGY!
A sysinternals cuccok ilyenekha igen akkor vakuljak meg zsir
tudom hasznalni IQ-bol.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Letölt --> kicsomagol --> futtat.mit kell vele meg hogy csinalni
NE ÍGY! NE ÍGY!
http://www.sysintern...s/Autoruns.htmlhol csinalok olyantot, hogy egy progi ne induljon el akkor amikor a gep elindul.?
NE ÍGY! NE ÍGY!