Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
P3 idén nem lesz, az okosak szerint, szóval nem:)
Meg az xbox360 is újgenerációs és az van, szóval nem kell várni.
Viszont hdtv-t adjon majd valaki:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
..."és elhullanak lehjobbjaink"....
szóval igen....
fenyegetõ dolog ez...
Akinek játékra kell vmi, lassan nem is érdemes a PC-t vennie mer eccerûen jobban jár konzollal.
nem vársz picit vmi uuj generácioos cumora??
cs

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Klaviatúra, meg minden van hozzá? Képszerkesztõ, tervezõ, videóvágó, szal meg mindenféle szofi? Mert akkor lassan el kell gondolkodnom, hogy köcsög konzolos legyek-é. :)

Ja, DC-zni lehet vele? :D

Én nyáron mindenképpen beszerzek egy xbox360-at mert nincs erõm meg tõkém a pc-t fejleszteni állandóan..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ne is merd! :D

Amúgy ja, megint ugyanazt csinálta, begyengült (csak most ok nélkül :)), azt annyi. Bevittem, mondom evvan. Kicsit mojoltak, mivel az eredeti számla van meg, ami ugye már nem lenne garis, de ott van, hogy decemberben cserélve lett, ergo újraindul a gari, aztán 2 hét alatt nagyon nehezen hoztak még egyet. Már nem is lehet kapni, de ezeknek van vhol elfekvõben, vagy nemtom. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Azta, tényleg behalt megint ? Imádhatnak abban a boltban, csak 3x kellett cserélniük. :D

Én meg annyiért kaptam 7900GTX-et, hogy le se merem írni. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Se kedvem, se idõm nincsen most foglalkozni hirdetéssel, eladással. Az x800 megint bedöglött, gari, aztán eladtam, és 5e Ft-tal többért hozták a 7800 GS-t. Szal így nem volt rossz.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Annyiért simán. Én most vettem 7800 GS-t, mert nincs kedvem píszájkodni - még. Azt addigra hátha kijön, hogy mégse az lesz. :)

7800gs áron plusz a régi lap meg procid, válthattál volna pci-e vonalra, ahogy énis. a 7800gs-ed nem teljesit jobban, mint egy x850xtpe, vagy csak kicsivel.
a ph!-n kerül nagyjából 70k-ba. 40-ért meg hoznak neked ugyanolyan teljesitményû 7600gt-t...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Annyiért simán. Én most vettem 7800 GS-t, mert nincs kedvem píszájkodni - még. Azt addigra hátha kijön, hogy mégse az lesz. :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
van gépem :)
az hogy a 3000+ venice 1800 helyett 2640 mhz-et megy alapfeszen, az jó, nem?
kár, hogy fentebb már erõs fesz kell neki, azaz 2700-on csak 1.62v mellett akart stabil lenni. ez 9*301 mhz :D
lap abit kn8 ultra.
vizzel hûtöm, idle 20 fokos (igen, a szobában 20 fok van) terhelve meg maxon több mint egy óra occt és s&m után 44 fokos.

volt egy idõben asus k8n4-e s754-pci-e hibrid megoldás, de ennél szutykabb dolgot mint s754 és pci-e, még nme láttam. az a tetû mindenhogy bugzott, mindennel, szóval ez volt az utsó asus lapom.

most várok a 7600gt-mre, mert bár x850xtpe-t vehetnék, de ugy látom tesztekben 7600gt annyira jól sikerült, hogy bealáz mindent, ami olcsóbb vagy ugyanannyi, és a kicsivel drágábbakat is. tehát 6800gt és x850xtpe a multé.... és x1800gto-t is beveri, majdnem utolérve az x1800xl-t!
bruttó 40-ért az jó, nem? :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Klaviatúra, meg minden van hozzá? Képszerkesztõ, tervezõ, videóvágó, szal meg mindenféle szofi? Mert akkor lassan el kell gondolkodnom, hogy köcsög konzolos legyek-é. :)

Ja, DC-zni lehet vele? :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
miert, mi rossz van a HDTV-vel? :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Netezés és levelezés megy rajta.

Engem az zavar hogy HDTV is kell mellé. :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na igen, ha mar van geped [es az azert nem art] akkor mar a luxus kategoria, mert jaccani azon is nagyon szepen lehet. a gamepad annyira sztem nem gaz, csak nekunk pc-s buboknak. ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Engem leginkább a nyomi gémpad zavar, meg, hogy kell mellé PC, mert net, meg szövegszerkesztés, meg munka, meg levelezés, szal akkor meg már minek? De leginkább az a nyomi gémpad, az zavar. :)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
mindenesetre úgy néznek ki mind a Final Fantasy ... :)

remélem hogy game közben is ilyen lesz a grafika ... bár nagyon kicsi a valószínûsége hogy vegyek egy PS3-at! :D
Mert tekerni jó!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Mielõtt újra kitörne a tavalyi hype, jobb elõre leszögezni, hogy a trailer-ek _mind_ renderek és nem ingame videok.

Mer' egy állat vagyok !

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
http://index.hu/tech...r/ps3bmt060508/

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Én meg nem voltam elég meggyõzõ :o

Mer' egy állat vagyok !

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
gyalogkakukk jól írja, a centrino egy platform, nem epdig egy proci tulajdonsága. ha kicsit korábban kelek fel, akor én okosítom a társaságot:D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
hmmm ... és tényleg :prosze:

http://www.intel.com.../hun/156970.htm

ma már érdemes volt felkelni ... ismét tanultam vmit :D
Mert tekerni jó!