Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Tessék a kábelt jól leárnyékolni. Néha az én LG-m is elkezdi, s afura módon azért vibrál, mert hátul a monitorkábel "rosszul" tekeredik. Picit izgatom-mozgatom, s máris nem vibrál. Anonak igaza van, elektromágneses tér valószínûleg.

Ja, B-változat: annó egy GF-Ti4000 kártyám meghülyült, attól a kép sarkai "hullámoztak". Szóval ha semmi nem segít, próbáld ki másik kártyával / géppel.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Ha vibrál (ami valszeg 50Hz-et jelent és ezért zavaró mert látod) az leginkább valamilyen elektromágneses tér hatására van (valamilyen tápegység, pl hangfal tápja stb) ami bezavar ... szal nézd meg hogy milyen eszközök tápjai vannak a közvetlen közelében (esetleg 1méteres körben) és tedd azt arrébb, vagy a monitort tedd arrébb :)

jah és ha a bal csücske vibrál, akkor keresd abban az irányban ... az is lehet hogy a monitor melletti fal (már ha van a közelében fal) túloldalán van egy ilyen kütyü (pl a szomszédban) ami bezavar :D

az mitõl van, h a monitor bal alsó csücske vibrál?

Mert tekerni jó!

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts

Tud valaki egy jó C++ tutorialt (angolul), amiben vannak kicsit more advanced dolgok is?
(A google oké, de a legjobb dolgok mindig elrejtve vannak valahol)

hi!
http://www.cplusplus.com/ref/
jo kis oldal a könyvtári fv-ek magyarázatokkal + példákkal

meg ugyanitt tutorial...
http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/

mit szeretnél hekkülni C++-baN???

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Elvileg ennek is mennie kéne feljebb, de a RAM-ok csak 400-asak (Hynix D43), a 10x240 kényelmesen megy, lehet, hogy kevesebb feszültséggel is, tényleg nem foglalkoztam vele sokat. Arra meg nem vágyom, hogy valami RAM bibi miatt elszálljon az XP, tuning RAM meg drága. :D

vissza is oszthatod ám :)
itt van egy bizbasz, hogy mi mennyit megy, ha mi mennyi.
bár neked biztos megvan, de hátha nem :)
és xp nem fog elszállni, max megfagy a rendszer, esetleg ha nagyon durván tolod, akkor kékhalállal.
eddig még soha nem volt bajom azzal, hogy megrángattam a kingmaxokat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tud valaki egy jó C++ tutorialt (angolul), amiben vannak kicsit more advanced dolgok is?
(A google oké, de a legjobb dolgok mindig elrejtve vannak valahol)

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

(iljics: 2700mhz megy a 3000+ venice-mnek, csak kell neki 1.62v :D 1.44v-on még 2640 stabil, de idegesitett hogy nemmegy 2700-at. hát megy mondjuk rmclock miatt most csak 1200mhz és 1.1v)

Jah, olvastam. ;)
Elvileg ennek is mennie kéne feljebb, de a RAM-ok csak 400-asak (Hynix D43), a 10x240 kényelmesen megy, lehet,m hogy kevesebb feszültséggel is, tényleg nem foglalkoztam vele sokat. Arra meg nem vágyom, hogy valami RAM bibi miatt elszálljon az XP, tuning RAM meg drága. :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
...na szép kis számítógép zsenik vagytok ;)

:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ezért mondtam, hogy küldj everest képeket, akkor tudom, mit hova állitottál...
lehet amugy, hogy nem jól pasztáztad be, és tulmelegszik, vagy a fene tudja. monitorozni kellene a hõmérsékleteket.
2250 az hogy jön ki? 10*225?
szerintem a ramnak van baja, biztos valamit nem jól lõsz be, de igy látatlanban tanácstalan vagyok.
hiszen a procc gyárilag 11*200 szóval 2200....

(iljics: 2700mhz megy a 3000+ venice-mnek, csak kell neki 1.62v :D 1.44v-on még 2640 stabil, de idegesitett hogy nemmegy 2700-at. hát megy :) mondjuk rmclock miatt most csak 1200mhz és 1.1v)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ne nézz a bal alsó csücskébe. ;)

Tam: lehet akármi, ram, táp, lehet, hogy magát a CPU-t nem tudod húzni, van ilyen. Nekem amúgy 2000->2400 (10*240) -re van húzva, 1,475V-on, feljebb nincs kedvem szarakodni a RAM idõzítésekkel meg a feszkóval.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
az is volt :(
kikapcs bekapcs, kihúz bedug meg minden :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
próbáld lemágnesezni vagy hogyhívják

degauss opció a menüben
Autist Team:)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
de mellette van..de eddig is ott volt :-S
ha meg kihúzom/kikapcsolom ugyan olyan. ej. elég zavaró.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nincs kozel a hangfal?
Bar attol inkabb elszinezodni szokott.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
az mitõl van, h a monitor bal alsó csücske vibrál?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
AC Freezer 64 pro-m van. :P

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Inkább egy jobb hûtõ. De majd rob megmongya. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja, telleg csendes gepe van a robertnak. bar akkor meg leghuteses volt mikor en lattam, de mar az is durvan kussba volt. :) vizzel mar nem is tudom. az enyem ahhoz kepest T-72

imelt kene irnom, de nem off, szal

huztam a procit 2400ra [10 szorzo meg mindig] es a gep folyton ujraindult, ha elinditottam a NFS MW-t. vagy 10 perc jatek utan. 2300 -on is ugyanaz, csak ott ritkabban. [kb 1-2 ora jatek utan, de nem minden alkalommal] most 2250, es jo.

jozanparaszesszel arra gondolok, hogy vmi melegszik es az automatika lebassza a rendszert mielott szetegne. szal valami ventinek plusz aram kene?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Te voltál nálam, tudod, hogy mennyi venti és mien hanggal üzemel. :D Szal az, hogy 21 vagy 30 dB, az tkp. nem mérvadó. :)

te meg nem voltál még nálunk, mert nem tudod, mi az, ha a gép csendben van. tényleg csendben :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Te voltál nálam, tudod, hogy mennyi venti és mien hanggal üzemel. :D Szal az, hogy 21 vagy 30 dB, az tkp. nem mérvadó. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
táp hang szempontjából a silentpcreview mérései megbizhatóak, a srác aki irja/késziti õket (mike chin) szivesen segit, ha irsz neki emilt, én is irtam neki párat, mielõtt a 430-as seasonic s12 helyett az enermaxot vettem. a seasonic az egyik leghalkabb ventis táp, de a 430-as kicsit karcsú...