Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
vendég_nhunor_*
Írta 2006. május 20. - 17:17
+
http://www.vatera.hu...php?cod=8405068
elvileg ez másolat... de többet tud mint az apple nano-ja; pl videólejátszás...
vagy ilyen gagyit semmiképp se vegyeK?
Írta 2006. május 20. - 17:14
vendég_nhunor_*
Írta 2006. május 20. - 16:44
Mpio FL100
azt írják róla, hogy zenét feltenni csak egy programon keresztül lehet...
bõvíthetõ... ha az sd kártyára rámásolok zenét, és belerakom az mp3 lejátszóba, akkor le tudja játszani? vagy olyan béna h nem?
5let?
köszi
Írta 2006. május 20. - 15:34
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. május 20. - 15:06
go mozilla
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. május 20. - 11:54
Hibauzenet nincs, a teljes rublika ures, az elkundendo levelhez pedig rak egy felkialto jelet, es odairja hogy " figyelmeztetes".
Ennyi. Mi lehet a gond?
Termeszetesen net van, a leveleket leszedi, csak elkuldeni nem tudja.
A fiokcimek es kiszolgalok jok.
Valakinek valami otlete?
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. május 20. - 11:23
értem az alapproblémát, de mennyibõl akarod megvalósítani mindezt?Well, megdöglött hû paripám, izé otthoni gépem...
A halál oka kondipúposodás (valószínûleg ezért halt meg).
Olyan ózonszaga volt, hogy csak na...
Régi konfig:
VT6X4 anyucilap,
slot 1 600B/512/133 mhz busz/ 2.5 V Malay PIII prockó
3 db memcsimodul 64+128+256 133 Mhz, egy és kétoldalasak vegyesen
ge3ti200 vidcard tv-outtal(kicsit melegedõ öregecske típus)
tápról csak a szokásos 10eres cucc jön a lapra (a +4 nem)
többi rész lényegtelen
Mire cseréljem, ha
1. variáció - csak életmentés
használt dologban mi éri meg alaplap esetleg proci szinten, talán vidkártya
/edit: azt már látom, hogy megérni nem éri meg még egy régi alaplap/
2. variáció
csendes és olcsó gép - csak szükséges elemek cserélve
3. csendes és erõs gép de picit figyelve az árra is
legegyszerûbb és legolcsóbb ujrakondiztatni az alaplapot, ha csak az a baja, kondival együtt 2-3 ezerbõl megcsinálják páran pesten.
a legerõsebb proci slot1-bõl ugyan 1133mhz, de ilyen szinten már érdemesebb tualatin procit keresni, ahhoz megfelelõ lappal, az fc-pga jobban lelhetõ foglalat még szvsz...
videokártyából 15k körül vannak a tiednél jóval erõsebb 9600xt-k, vagy 10 körül dx9-et még nem tudó ti4200-asok.
133-as ramok 256mb-os kiszerelésben 2-3 ezer körül futnak bontókban.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 20. - 10:27
Biztos jo otlet ez? (vagy muszaj?)
Nincs mod ra esetleg hogy az SP2-t mar tartalmazo XP CD-t installald?
Írta 2006. május 19. - 22:33
valahogy nem akar összejönni a dolog....
priv/msn vagy vajmi...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
vendég_Charon_*
Írta 2006. május 19. - 11:53
A halál oka kondipúposodás (valószínûleg ezért halt meg).
Olyan ózonszaga volt, hogy csak na...
Régi konfig:
VT6X4 anyucilap,
slot 1 600B/512/133 mhz busz/ 2.5 V Malay PIII prockó
3 db memcsimodul 64+128+256 133 Mhz, egy és kétoldalasak vegyesen
ge3ti200 vidcard tv-outtal(kicsit melegedõ öregecske típus)
tápról csak a szokásos 10eres cucc jön a lapra (a +4 nem)
többi rész lényegtelen
Mire cseréljem, ha
1. variáció - csak életmentés
használt dologban mi éri meg alaplap esetleg proci szinten, talán vidkártya
/edit: azt már látom, hogy megérni nem éri meg még egy régi alaplap/
2. variáció
csendes és olcsó gép - csak szükséges elemek cserélve
3. csendes és erõs gép de picit figyelve az árra is
Írta 2006. május 19. - 09:11
Ha lenne vkinek egy kis méretû, vagy akármien antistat zacsija, az is megfelelõ lenne.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 18. - 21:17
több mint 1 év fel van húzva és nem is variáltam semmit és mûködik...
Írta 2006. május 18. - 13:15
mert az szokott ilyen baromságokat csinálni ... legtöbbször akkor csinálja ezt ha valami HW nem mûxik megfelelõen ( pl tuningoltál vmit) vagy egyéb hibalehetõségek esetén ... de én láttam már teljesen alapon járatott tök zsír új cuccnál ugyanezt a jelenséget (asus volt az is) és nem tudtam mire vélni énsem ... jah és nem a legolcsóbb kategóriáju volt a cucc!
többek között ilyen baromságokért nem preferálom az asus alaplapokat ...
Miért van az h ma 2x is bekapcsoltam a gépet és mindkétszer magától bejött a bios?
Írta 2006. május 18. - 11:38
- Melegszik (Smart BIOS eseten hoszenzorok tulmelegedes jelzese miatt bejohet )
- Buzeraltad az CPU / alaplap orajelet es valami nem stimmel
- Gyenge a BIOS eleme.
- Valami HW hiba.
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 18. - 11:04
rob: kösz a hsz-ed, amúgy nem gondoltam vna erre, bár lehet h nem ez a megoldás, de az tuti h a takarítás ráfér már a gépemre h ne melegedjen...
Írta 2006. május 18. - 10:45
link
alapfeszen, gyári hûtõvel. ha jön a vizhûtõblok (a régi x800-asra való volt, azt eladtam) akkor megy a feszültségemelés
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 18. - 09:53
Nem is keverem a kettõt, mivel én nem a PGP-rõl beszélek...Ma mar PGP-nel a 4096 bites kulcs is megengedett, de ezek a kulcsok nem keverendok ossze a 128, 256 bites kulcsokkal. Ugyanis teljesen mas algoritmust hasznalnak, azaz egyaltalan nem biztos, hogy mas algoritmus eseten a nagyob kulcs biztonsagosabb!!!. A PGP peldalul hasznal egy rovid es egy hosszu kulcsot is. Mas a ket kulcs szerepe.
Nem minden algoritmusnal parameterezheto a kulcs merete. A fentebb emlitett DES algoritmus pl fixen 56 bites kulccsal dolgozik (ha jol emlekszem). Hat ez ma mar tenyleg nem nagy vedelem, ezert hasznalnak helyette pl 3DES-t.
Másrészt azt sem írtam, hogy mindegyik paraméterezhetõ, én az általunk használtról beszéltem.
A DES-III-at pedig már 22.5 óra alatt törték 99-ben!
Az 56 bit meg nem olyan kevés azért, nem önmagában ezen múlik. Az RC5 56 bit kulcsos törés-projektje több, mint 200 napig futott, igaz 97-ben. A lényeg, hogy a DES-sel nem az volt a gond, hogy 56 bitet használt, hanem, hogy gyenge az algoritmus...
Írta 2006. május 18. - 09:32
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. május 18. - 00:29
Jut eszembe, a Play Station-t evekkel ezelott meggyanusitottak, hogy szandekosan szivarogtatott ki olyan infokat, ami a keszulek feltoresehez kellett. Igy mindeki PS-t vett es nem Nintendot, mert egyszeruen lehetett masolt jatekokat is futtatni rajta...http://prohardver.hu...mod=10&id=18944
Nem értem mibõl gondolja bárki, hogy amit ember titkosít/kitalál, akármi, azt ember nem tudja feltörni/kicselezni, akármi.
Írta 2006. május 17. - 23:59
Ma mar PGP-nel a 4096 bites kulcs is megengedett, de ezek a kulcsok nem keverendok ossze a 128, 256 bites kulcsokkal. Ugyanis teljesen mas algoritmust hasznalnak, azaz egyaltalan nem biztos, hogy mas algoritmus eseten a nagyob kulcs biztonsagosabb!!!. A PGP peldalul hasznal egy rovid es egy hosszu kulcsot is. Mas a ket kulcs szerepe.Mindenesetre ki is mondja, hogy mi nem használhatunk nagyobb "titkosítást", mint 128? Spec a mi cégünk is nagyobbat használ a banki rendszereknél, illetve paraméterezhetõ, akár használhatnánk 2048 hosszút is, csak erõsebb gépek kellenek..
Nem minden algoritmusnal parameterezheto a kulcs merete. A fentebb emlitett DES algoritmus pl fixen 56 bites kulccsal dolgozik (ha jol emlekszem). Hat ez ma mar tenyleg nem nagy vedelem, ezert hasznalnak helyette pl 3DES-t.