Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Megeri azt a 14e ft pluszt a 3500-as?

Processzor AMD Athlon 64 3200+ (2000MHz, 512K, Socket939) dobozos 32,992 Ft,- Brutto 41,240 Ft,-
Processzor AMD Athlon 64 3500+ (2200MHz, 512K, Socket939) dobozos 44,392 Ft,- Brutto 55,490 Ft,-

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
sziasztok kéne egy kis help....
tetszõleges formátumú videot átlehet-e (és ha igen mivel és how ?) tömöríteni kisebb mértetre?

u.i.:ha tud vki vmi jo linket esetleg ahol le van irva ádám&évától mi hogy merre video vágásilag meg stb. azt respectolnám köszönöm.
cs

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ha a neon zavar akkor tuti ez van a TFT-vel is.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
HD: egyelõre még elég szopóka jellege van, most jönnek ki oan vágó programok amikben van preset HD-re, h egyáltalán értelmesen meg lehessen vágni. Amúgy én is mindig azt kérdezem, aki HD cam-et vesz, h minek, mert min nézi meg? ..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ilyen is van? Nem is tudtam. A neon baromira zavar es az eles napfeny is, szoval lehet, hogy erzekeny a szemem.

Nem azért, a szemed érzékeny a TFT világítására, sokan vannak így.

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ebbol nyilvan nincs vita. Mutass egy magyar tv adot, ami HD felbontasban ad. Mutasd a hd-s lejatszodat es a filmeket. :) (tudom hogy HD-s mar van, BD meg majd lesz, meg majd lesz sok film is, persze a dvd-nel dragabban). En csak azt mondom, hogy jelenleg a CRT a kiraly, de par ev mulva el fog tunni valoszinuleg. Viszont azt is le kell szogezni, hogy egy olcso LCD az meg szar, a plazma nem egy kategoria arban a CRT-vel es az alap modellek mind aket tipusbol nem HD ready-k... :) Irtam, 6 kilo felett mar vannak HD ready es szep kepu ilyen cuccok, no de a legtobben nem ennyiert akarnak tv-t venni. 2 kiloert LCD-t venni meg baromsag. Szar a kep, szar a tv (semmi extrat nem tud) es nem HD ready, szoval elonye sincs. 2 kiloert pedig mar tisztesseges 72-82-es CRT-t lehet kapni, PIP-el, stb. Egyebkent akiknel nem szukseges jelenleg a valtas, azoknak szerintem a kivaras a legjobb. Mennek le az arak es 2 even belul meg tudnak majd venni egy rendes LCD/plazma tv-t, ami nem alap, jo a kepe es tudja a HD-t.

Mutass egy CRT-s HDTV-t ! Remélem abból nem lesz vita, hogy a HDTV-n "kicsit" szebb a kép. ;)

Enyim Paripa

Let the people speak

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Na, akkor most mi van ? :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
De, hát röhögj csak, na! ;)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Nyugodtan. :D

Mer' egy állat vagyok !

Babooo

Babooo

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
inkább mégse... ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Ami nálam a legfontosabb érv a CRT mellett, hogy én a giga desktopokat szeretem. A lényeg, hogy elférjen rajta 3 MSN ablak, 2 böngészõ, tracklista, levelezõ, stb. Ehhez kéne ugye 21"-es TFT, ami nem 2 Ft egyrészt, másrészt a játékok piszok ergyák ha nem a TFT natív felbontásában nyomod. Oan VGA meg egylõre nincs, ami 1920*1440-ben nyomná a mai gámákat. Innentõl na. :)

Quad-SLi ;)

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Egyebkent beszelgethetunk itt napestig. Szerintem:
Egy jo CRT TV kepet eselye sincs megfogni plazma vagy LCD TV-nek (72+ col meretrol beszelunk), kiveve ha 600.000+ az arcimke rajta. A feketen persze akkor is latszik, hogy az, ami de egyebkent zsir. Hja, az LCD egy gyors akcional vagy sport esemenynel akkor is maszatol.
Egy jo CRT monitor kepet szinten nem adja vissza egy akarmilyen TFT.
A TFT a szemnek jobb.
A 100hz-es CRT hosszu tavon nezve sem okoz problemat.

Ezek tenyek (legjobb tudomasom szerint), tehat bele lehet menni mindenfele vitaba, de minek. :)

Mutass egy CRT-s HDTV-t ! Remélem abból nem lesz vita, hogy a HDTV-n "kicsit" szebb a kép. ;)

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Nekem pont a TFT elott konnyezik, de gondolom azert mert a nagy felbontas miatt minden apro rajta. Ugye eleg szar 1024*768-ben hasznalni egy olyan TFT-t, aminek a nativ felbontasa 1280*1024... Es kicsi es szar.

Nem azért, a szemed érzékeny a TFT világítására, sokan vannak így.

Mer' egy állat vagyok !

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Mondtam az arcnak, hogy nem pálya.

HL2 statisztika. Rájöttem, hogy extrém vagyok. :D

http://www.steampowe...tus/survey.html

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
35-ért gto-kat lehet venni, amik nem 8 pipe hanem 12
(ujonnan 34.900-ért van his excalibur gto iceq és sapphire x800gto is)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Köcce rob! Akkor nem megyek bele a cserébe. Egyébként IceQ-s.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hasonló problem merült fel barántõmnél is mint feljebb.
win üdvözöljük feliratig a kép torz és vibrál. ujraindításnál, ki-be kapcsolásnál nem jelentkezik a gond, csak az elsõ bekapcsoláskor. mintha kéne egy kis idõ a monitornak míg "bemelegszik"..
syncmaster 793, és vmi ATI vga.
ötlet?

amugy tft nekem is barátságosabb. 100hz crt-t észreveszem tft után, tv-t nem.. )

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Nem kell vkinek egy HIS X800GT 128/256 35-be? Mert egy arc erre cserélné a 2GB RAM-ot. :)

durván 6600gt a teljesitménye, ha nem iceq a hûtése 25-öt ér, ha iceq akkor max(!) 30-at garitól és tuningtól függõen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ami nálam a legfontosabb érv a CRT mellett, hogy én a giga desktopokat szeretem. A lényeg, hogy elférjen rajta 3 MSN ablak, 2 böngészõ, tracklista, levelezõ, stb. Ehhez kéne ugye 21"-es TFT, ami nem 2 Ft egyrészt, másrészt a játékok piszok ergyák ha nem a TFT natív felbontásában nyomod. Oan VGA meg egylõre nincs, ami 1920*1440-ben nyomná a mai gámákat. Innentõl na. :)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Mert a vita elesiti az elmet :)
A CRT meg mindig jobb sztem is ami a sebesseget (+felbontasok) illeti
Es talan meg a szinhuseget a kontrasztaranyt nezve is, bar ebben mar nem vagyok olyan biztos. Mostmar nagyon jok a legujabb tft-k.
Az egeszsege sztem mindenkinek fontos foleg a ha nem olyasmit csinal ami a tft-k hatarait feszegeti. Es persze fogyasztasban sem rossz.

Meg egy megjegyzest altalanossagban: A testeknek van tehetetlenseguk, igy az izmoknak is vannak korlataik. Semmilyen izom nem fog osszehuzodni es elernyedni 60-85 plane nem 100Hz -el, ezert "marad" mozdulatlan.
Es itt pontot tennek, mert ez mar nem szamtech.

raycoon : Szerintem nem rossz a szemed, de vigyazz rajuk , foleg ha ilyesmiket surun tapasztalsz mint amit leirtal. (Az ember az informaciok legnagyobb szazalekat a szemen keresztul kapja a kornyezeterol)