MSI K8N Neo4 F
AMD 3200+ 64bit
G.skill 2x512 MB 400 dual ch
Gainward 7600 GS 256 MB
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nos pár alap dolog akkor ismét:.....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ez u.az, mint az A8V-E SE?A8V-SE
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
mitõl van, hogy az asztali gépben azt mondta az XP, hogy mától én nem töltök be semmit a Desktop-ra? Háttér megvan, feladatkezelõ megy (futtatás mûködik), de semmi nem látszik az asztalon (ikonok, start menü, tálca), ha elindítok valamit (futtatásból) felvillan a tálca, de aztán már nem lehet átváltani az alkalmazásra...
Nem szeretnék windows újrainstallt.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
vává nincs már abit kn8 sli
esetleg asus a8n sli, ami már aktív hûtéses? :-\
vagy mi legyen? itt a világvége, mindenki meneküljön!
(és még azt az ax700-at is eladták elõttem... :S öngyi leszek ez annyira depi. enni kéne rá sok hambit.)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
rob: nem mondtam le, de errol a laprol is ilyet irnak:
http://www.pcstats.c...eid=1917&page=5
"Starting at 200 MHz, the motherboard clock speed was increased in 2-3 MHz intervals. Unfortunately the ASRock 939NF4G-SATA2 did not go very far and the motherboard would not post when the motherboard was set to 208 MHz or faster."
Ami, ha jol tudom, kizarja egy kesobbi finomhangolas lehetoseget...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
MSI lap nem jó?vává nincs már abit kn8 sli
esetleg asus a8n sli, ami már aktív hûtéses? :-\
vagy mi legyen? itt a világvége, mindenki meneküljön!
(és még azt az ax700-at is eladták elõttem... :S öngyi leszek ez annyira depi. enni kéne rá sok hambit.)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F