Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

ahh, király vagy, köszi! én ugyanitt nem találtam :D

nem hülye az ötleted egyébként, eddig mindent így nyomtattam, de most egy olyan spec. (számlázó) progi van a laptopon, ami csak arról a géprõl nyomtathat...

mégegyszer köszi

hát akkor printszkrin, aztán péjntbe beilleszt, lement és a képfilet nyomtatod:D amúgy szivesen. esetleg ha sürgõs, akkor nézz bea redtowerbe, õk szoktak ilyen extrém dolgokat rendelni neked kérésre, eléggé korrektek is: http://www.redtower.hu + media markt, saturn, electro world. bár az is lehet, h vmelyiik szupermarket -ósán, teszkó- is tart ilyet véletlenül. (nekem okozott már meglepetést az ósán, amikor volt nekik aranyozott csatlakozós, 3 méteres firewire 6 pin - 4 pin kábelük.)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
ahh, király vagy, köszi! én ugyanitt nem találtam :D

nem hülye az ötleted egyébként, eddig mindent így nyomtattam, de most egy olyan spec. (számlázó) progi van a laptopon, ami csak arról a géprõl nyomtathat...

mégegyszer köszi

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

segítsetek lécci,
egy nyomtatot szeretnék rátolni egy laptopra, de a nyomtatónak csak ilyen soros vagy nemtom milyen nyomtató portja van,
a laptop viszont csak USB2.0-s mazzagot bír fogadni.

sztetek van olyan átalakító, hogy ebbõl a bumszliból USB-t csináljon?

ilyen a nyomtató portja, ill a mazzagjának a PC felõli vége:

létezik ilyen, az biztos. a suliban van nekünk egy ilyen, meg nekem is van itthon egy ilyesmi átalakító, bár ha jól emléxem, az sorosból csinál usbt. de nem egyszerûbb kirakni egy pendrivera, aztán egy másik géprõl kinyomtatni? (vagy ha ez nem lehetséges, akkor elnézést a hülye ötletért..)

edit: na már találtam is ilyet neked, elég húzós az ára sztem..

http://www.ebolt.hu/...6.html#22usbpar

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

segítséget szertnék kérni! feltelepítettem a legújabb messengert (live) és van egy olyan funkciója h fájlokat lehet megosztani/közös mappát lehet létrehozni..viszont nekem nem engedélyezi, azt írja ki h a szgépem nem támogatja...nagyon fontos lenne mivel pont emiatt tettem fel az újat..válaszaitokat elõre is köszi!!!

ha nem mûködik, akkor próbáld (próbájátok) ki a http://www.4shared.com alatt található virtuális merevlemezt...egy email cim kell, és van hozzá külön kis program,amivel nem webes felületrõl, hanem magával a programmal tudsz pár dolgot csinálni (mappák létrehozása, feltöltés)...amúgy nekem ez a funkció nem nagyon mûködik..

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
segítsetek lécci,
egy nyomtatot szeretnék rátolni egy laptopra, de a nyomtatónak csak ilyen soros vagy nemtom milyen nyomtató portja van,
a laptop viszont csak USB2.0-s mazzagot bír fogadni.

sztetek van olyan átalakító, hogy ebbõl a bumszliból USB-t csináljon?

ilyen a nyomtató portja, ill a mazzagjának a PC felõli vége:

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
segítséget szertnék kérni! feltelepítettem a legújabb messengert (live) és van egy olyan funkciója h fájlokat lehet megosztani/közös mappát lehet létrehozni..viszont nekem nem engedélyezi, azt írja ki h a szgépem nem támogatja...nagyon fontos lenne mivel pont emiatt tettem fel az újat..válaszaitokat elõre is köszi!!!

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Semmit és ha nincs egy kis elektronikai vénád, akkor eszedbe ne jusson felnyitni ha nem akarsz nagyfesz okozta meglepiket.
Szervíz, de inkább új monitor.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Egy monitor meg tud halni attól, hogy magassabb frissítéssel hajtják, mint amit tudna?

én egyszer megküldtem powerstrippel és a sorkimenõ meghótt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Mit fotózzak?

Pucer csajokat ;) :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Mit fotózzak?
Javítható?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Igen, tönkre tud menni, de pl relé hiba is lehet. Attól függ, látni kellene...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Nekem ez úgy történt, hogy ott a pipa, hogy elrejtse-e azokat, amiket a monitor nem tud. Mondom ne. Beállítottam, ment jól. Aztán meg most már nem nagyon megy, egyszer csak fekete kép. Gondolkodom, hogy e miatt történhetett-e. (Régi monitor)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Bocsi. :) Mondjuk sosem próbáltam, mivel 1920X1440-ben 85Hz-et tud, alatta meg minden 100 vagy a fölötti.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
overdrive, refresh-rate lock, és társai.
általában rivatuner, atitool, ati tray tools, meg ezek tudják.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Hogy tudsz egy monitort nagyobb frissítéssel hajtani? A driver nem is hozza fel azokat a beállításokat, amiket a moncsi nem tud. Illetve felhozza, de, ha be szeretnéd állítani, akkor kiírja, hogy frequency out of range, és kész.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Egy monitor meg tud halni attól, hogy magassabb frissítéssel hajtják, mint amit tudna?

az elektronikától függ. ha nem teszem fel a monitor drivert, a windows nekem csak 85hz-et enged, de a monitor elektronikája enged a 100-at is, csak fel kell tenni a gyári drivert a cd-rõl.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Az van rajta. 3-4-3-8-at tud 950-en. Állítólag volt, akinek 3-3-3-5-öt 990-en. 2.5V-vel. Nem rossz. Mondjuk, ha cl3-at tud 800-on, az 1:1-ben a 6600-zal már 3.6GHz, ami simán elég mindenre.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
csak olyan ramot vegyél amin micron d9 van, lehetõleg válogatva.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
2X1GB Corsair CM2X1024-6400C3 elérhetõ vmerre itthon?