Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

sima ati driverrel megy nekem a hasonló kártyám.

hogy érted hogy sima? :)

(esetleg kérhetek egy linket?)

közbe találtam olyat, hogy ATI Catalyst v.6.9 (XP)
de nem települt fel, mer nem talált drivert ?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

garisnak mondjuk még garis..
de csak ennél a játéknál csinálja. ez így helytálló lehet?

probáltam patch-et keresni a játékhoz, találtam kétfélét: eurpe & america
de mindkettõ asszondja, hogy nem találja a játékot a gépen.

drivert az ATI honlapján nem találtam hozzá

sima ati driverrel megy nekem a hasonló kártyám.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
garisnak mondjuk még garis..
de csak ennél a játéknál csinálja. ez így helytálló lehet?

probáltam patch-et keresni a játékhoz, találtam kétfélét: eurpe & america
de mindkettõ asszondja, hogy nem találja a játékot a gépen.

drivert az ATI honlapján nem találtam hozzá

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
rossz a driver, vagy csak simán hibázik a gpu/ram, ez garis hiba. feltéve, hogy garis, ha nem, akkor sz*póág.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
SOS

adott a gép:
pontosabban csak a vid. kártya mer szerintem csak az zavarhat (?) be..
ati mobility radeon 9000 IGP

és adott a játék: Driver 3

miért csinálja a képen látható jelenséget?
btw, mi a megoldás?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

http://www.metacafe...._just_two_keys/

Ezt nem is tudtam...

Még néhány gyorsított dolog, ha kell xp alatt.
Help-> Accessibility->Windows keyboard shortcuts overview->Natural keyboard shortcuts
Van egy két hasznos (win+D, win+E), vagy pl ha fenn van az msvdm, akkor win+1,2,3,.. -tal lehet váltani a virtuális desktopok között. Lefagyós programokhoz meg ott a ctrl+shift+esc.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://www.itechnews...5mm-thin-mouse/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Na, szóval tudom én, hogy kényelmetlen a dolog, de olyan ez mint a szex, nem szeretünk róla társaságban beszélni, pedig mindenki csinálja...szóval ti milyen fáljmegosztó progit, letöltõt ajánlotok. Warez téma nem érdekel, szigorúan csak zenét töltök.
Olyan kéne, amit minél többen használnak és viszonylag normálisan használható, mert elég szélsõséges zenei irányzatokat kedvelek és nehéz ilyeneket találni, ezért minél népszerübb kéne. Eddig DC++-t használtam, de nem igazán vok vele elégedett...Tehát mit javasoltok?

a fajlmegosztas az nalam warez [nem kell jonni a torvenyparagrafusokkal, meg szoftverrendorseg honlap idezetekkel]

ergo csinaljuk, de ne beszeljunk rola. vagy legalabbis ne itt

koszi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

az én véleményem pedig az, hogy az msi csak szutykokat csinált az utóbbi 2-3 évben.
mondjatok egy jó tuninglapot! nehéz lesz, és az is holtbiztos, hogy premium deluxe platinum edition lesz....
nekem volt az utóbbi idõben vagy 3-4 abit lapom, és jók olcsón.
akinek ennél is olcsóbb és jó lap kell, tuning nélkül, annak meg az asrock-ot ajánlom, betonstabil és megbizható.

gyalogkakukk: a 350-es fsp nagyon jó táp, fõleg, ha a greenpowert nézegeted. 15A az ugye 180w és a komplett géped nem eszik annyit, fõleg, hogy ha pci-e a 6600gt, mert azokon nincs plusz tápcsati, a pci-e sinen meg valami 75w jön át maximálisan.

oposszum: limewire

A tuningolhatóság és az ár huszadrangú szempont ebben a kérdésben. Egy dolog érdekel, és ez a minõség. Amíg meg nem vették az ABIT-ot, egy hulladék gyártó volt. Nem kell azzal jönni, hogy hány ABIT alaplapom volt, mert az elmúlt 5 év során több lap volt a kezemben, mint mindannyiótoknak együttvéve. És a kb. 30-35%-os meghibásodási arány (típusok is átlagolva), majd ennek a garanciális kezelése (nem volt csere, mindent javítottak, néhány extrém esetet kivéve) az vérlázító.
Esetleg megkérdezhetem a szervízvezetõmet is, hogy mi a véleménye róla, ugyanis neki volt "szerencséje" a helyszínen megismerkedni a márkával, a neve pedig fogalom itthon alaplap javítás viszonylatában.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Most talaltam
Elvileg lehet importalni corel-ba (winfos alatt) az ai-t
http://www.talkgraph...ead.php?t=22811

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Oposszum, Soulseek a megfejtés

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Adobe Illustrator (ai) fájlt hogyan lehet Corel Draw (cdr)-ré konvertálni ? Ráadásul úgy, hogy a 9-es Corelnek is jó legyen.

Nagyon sürgõsen kéne. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az én véleményem pedig az, hogy az msi csak szutykokat csinált az utóbbi 2-3 évben.
mondjatok egy jó tuninglapot! nehéz lesz, és az is holtbiztos, hogy premium deluxe platinum edition lesz....
nekem volt az utóbbi idõben vagy 3-4 abit lapom, és jók olcsón.
akinek ennél is olcsóbb és jó lap kell, tuning nélkül, annak meg az asrock-ot ajánlom, betonstabil és megbizható.

gyalogkakukk: a 350-es fsp nagyon jó táp, fõleg, ha a greenpowert nézegeted. 15A az ugye 180w és a komplett géped nem eszik annyit, fõleg, hogy ha pci-e a 6600gt, mert azokon nincs plusz tápcsati, a pci-e sinen meg valami 75w jön át maximálisan.

oposszum: limewire

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Na, szóval tudom én, hogy kényelmetlen a dolog, de olyan ez mint a szex, nem szeretünk róla társaságban beszélni, pedig mindenki csinálja...szóval ti milyen fáljmegosztó progit, letöltõt ajánlotok. Warez téma nem érdekel, szigorúan csak zenét töltök.
Olyan kéne, amit minél többen használnak és viszonylag normálisan használható, mert elég szélsõséges zenei irányzatokat kedvelek és nehéz ilyeneket találni, ezért minél népszerübb kéne. Eddig DC++-t használtam, de nem igazán vok vele elégedett...Tehát mit javasoltok?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ugyan, ne légy elfogult. :) Az elõzõmmel (KN8 SLI) is maximálisan meg voltam elégedve, és a mostanimról (AW9D-MAX) is ódákat zengenek tuning fórumokon. Arról nem beszélve, hogy mien kis csinos. :D

Feltöltött kép

Abitnak volt egy hullámvölgye, de elõtte és utána elég jó motyókkal nyomulnak szerintem. Persze erre a piacra te jobban rálátsz, én a magam tapasztalataiból, meg a különféle fórumokon olvasottakból indulok ki.

És hány évig tartott a hullámvölgy? Addig amíg meg nem vették õket?
Remélem, mióta új tulajdonos van, megtanultak minõséget gyártani.
Egyébként meg nem vagyok elfogult, mert a "nagyokat" úgy összességében nem tartom sokra. Az elsõ három közül egyedül az MSI lóg ki, pozitív értelemben. De a lejjebb lévõk se nagy durranások. Ja és nekem Soltek van.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ugyan, ne légy elfogult. :) Az elõzõmmel (KN8 SLI) is maximálisan meg voltam elégedve, és a mostanimról (AW9D-MAX) is ódákat zengenek tuning fórumokon. Arról nem beszélve, hogy mien kis csinos. :D

Feltöltött kép

Abitnak volt egy hullámvölgye, de elõtte és utána elég jó motyókkal nyomulnak szerintem. Persze erre a piacra te jobban rálátsz, én a magam tapasztalataiból, meg a különféle fórumokon olvasottakból indulok ki.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Soha nem vennék ABIT-ot.:mad:

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ja, ien szempontból pont jó a IL9 Pro, fõleg, hogy kvázi ugyanannyiba kerül.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Dave: például Abit IL8 21.300, és ha C2D támogatottságú kell, akkor IL9 Pro 21.600. Haver iet vett dual pentium alá, nagyon meg van vele elégedve. Vagy ha Asus, akkor P5PL2/C 21.900 vagy P5LD2 SE/C LGA 26.400.

köszönöm. nem az én gépembe lesz, de én is úgy gondolom, hogy nem baj, ha c2d-s, a késõbbi fejlesztések érdekében. c2d-re most sajnos nem futja, viszont a dual core pentiumok elég jó árban vannak.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Sõt, jobb is olyat venni ami tud C2D-t így nem kell alaplapot is cserélni késõbb. Persze dehogynem, mert majd kitalálnak valamit de jó ezt hinni ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.