sima ati driverrel megy nekem a hasonló kártyám.
hogy érted hogy sima?
(esetleg kérhetek egy linket?)
közbe találtam olyat, hogy ATI Catalyst v.6.9 (XP)
de nem települt fel, mer nem talált drivert ?
sima ati driverrel megy nekem a hasonló kártyám.
garisnak mondjuk még garis..
de csak ennél a játéknál csinálja. ez így helytálló lehet?
probáltam patch-et keresni a játékhoz, találtam kétfélét: eurpe & america
de mindkettõ asszondja, hogy nem találja a játékot a gépen.
drivert az ATI honlapján nem találtam hozzá
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Még néhány gyorsított dolog, ha kell xp alatt.http://www.metacafe...._just_two_keys/
Ezt nem is tudtam...
Na, szóval tudom én, hogy kényelmetlen a dolog, de olyan ez mint a szex, nem szeretünk róla társaságban beszélni, pedig mindenki csinálja...szóval ti milyen fáljmegosztó progit, letöltõt ajánlotok. Warez téma nem érdekel, szigorúan csak zenét töltök.
Olyan kéne, amit minél többen használnak és viszonylag normálisan használható, mert elég szélsõséges zenei irányzatokat kedvelek és nehéz ilyeneket találni, ezért minél népszerübb kéne. Eddig DC++-t használtam, de nem igazán vok vele elégedett...Tehát mit javasoltok?
RAUH-Welt
B E G R I F F
A tuningolhatóság és az ár huszadrangú szempont ebben a kérdésben. Egy dolog érdekel, és ez a minõség. Amíg meg nem vették az ABIT-ot, egy hulladék gyártó volt. Nem kell azzal jönni, hogy hány ABIT alaplapom volt, mert az elmúlt 5 év során több lap volt a kezemben, mint mindannyiótoknak együttvéve. És a kb. 30-35%-os meghibásodási arány (típusok is átlagolva), majd ennek a garanciális kezelése (nem volt csere, mindent javítottak, néhány extrém esetet kivéve) az vérlázító.az én véleményem pedig az, hogy az msi csak szutykokat csinált az utóbbi 2-3 évben.
mondjatok egy jó tuninglapot! nehéz lesz, és az is holtbiztos, hogy premium deluxe platinum edition lesz....
nekem volt az utóbbi idõben vagy 3-4 abit lapom, és jók olcsón.
akinek ennél is olcsóbb és jó lap kell, tuning nélkül, annak meg az asrock-ot ajánlom, betonstabil és megbizható.
gyalogkakukk: a 350-es fsp nagyon jó táp, fõleg, ha a greenpowert nézegeted. 15A az ugye 180w és a komplett géped nem eszik annyit, fõleg, hogy ha pci-e a 6600gt, mert azokon nincs plusz tápcsati, a pci-e sinen meg valami 75w jön át maximálisan.
oposszum: limewire
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Adobe Illustrator (ai) fájlt hogyan lehet Corel Draw (cdr)-ré konvertálni ? Ráadásul úgy, hogy a 9-es Corelnek is jó legyen.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
És hány évig tartott a hullámvölgy? Addig amíg meg nem vették õket?Ugyan, ne légy elfogult. Az elõzõmmel (KN8 SLI) is maximálisan meg voltam elégedve, és a mostanimról (AW9D-MAX) is ódákat zengenek tuning fórumokon. Arról nem beszélve, hogy mien kis csinos.
Abitnak volt egy hullámvölgye, de elõtte és utána elég jó motyókkal nyomulnak szerintem. Persze erre a piacra te jobban rálátsz, én a magam tapasztalataiból, meg a különféle fórumokon olvasottakból indulok ki.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Dave: például Abit IL8 21.300, és ha C2D támogatottságú kell, akkor IL9 Pro 21.600. Haver iet vett dual pentium alá, nagyon meg van vele elégedve. Vagy ha Asus, akkor P5PL2/C 21.900 vagy P5LD2 SE/C LGA 26.400.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.