Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

vedd ki a rack-et amin a filmek vannak :D
öcséméknél is beparáztatták anno a kolit, hipp-hopp eltünt minden, aztán nem is mentek...

milyen filmeket vázze :D 5gigát tölthetek havonta :D de azért jobb félni,mint megijedni,azt hiszem alkalmazom Jorus által felvázolt tematikát :-D köszi az összes tippet :-)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
sztem a bsa-nak nincs nyomozati jogköre, legalábbis elékeim szerint, vagyis csak kérheti, h engedd be. stb. Liszenszeket szedd elõ, a számlákat esetleg, papírokat amit a júzerek aláírtak, h õk használják az adott gépet és azok a szofverek vannak rajta amik.

gondolom ez lesz nálatok is:
http://www.bsa.org/h...NagyvizIT-2.pdf

nem volt nálam még a bsa, csak telefonáltak egyszer... ;-)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Böszme mágnesekkel körbeszaladni, lemezeket a mikróba, aztán ártatlanul megkérdezni, hogy "maguk szerinte ezek számítógépek"? :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

írt a BSA egy szép levelet,jönnek a céghez vizitre...mennyire kell megijedni?

vedd ki a rack-et amin a filmek vannak :D
öcséméknél is beparáztatták anno a kolit, hipp-hopp eltünt minden, aztán nem is mentek...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
7.5-öt használom teljesen plug-in mentesen, így kb. ugyanott vagyok, mint egy a-patch-csel lecsupaszított 8.0-val. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en is mndig klasszik temat hasznaltam xp-n, erre jon asszony, es kozli hgy csunya. mit lehet erre mondani?

most feltettem ezt a vista szkint, ami nem uszkal meg fluoreszkal meg ilyenek, csak fekete a talca es ennyi. es mindenki orul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

MSN-ezni szoktam, felrakta eccer a 8.0-t, ami ien Vistás barbil*fasz (vagy barbilóf*sz), és hát gusztustalan, meg mi a ráknak úszkálnak halak a háttérben, meg mi az, hogy megmondja, hogy mit küldhetek, és mit ne? Ne magyarázza meg. :D

Erre van az A-patch.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A piacnak a buta ember kell, a világnak az önmagával szemben igényesebb.
Asszem az elsõ fog nyerni.

Aktuális civil

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
írt a BSA egy szép levelet,jönnek a céghez vizitre...mennyire kell megijedni?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Asszem egy oldallal elõrébb volt hogy az advanced user, és a júzer között nagy a különbség. Az XP-t én is butítva és igénytelen grafikával használom, de sokak vannak, akik megsértõdnek, ha megszokásból nekik is azt állítom be. És aztán magyarázhatom neki, hogy miért jó az, akkor is még én vagyok a hülye. Aztán meg hülyét kap, amikor sok pénzért vesz egy gépet és nem tud annyit kihozni belõle, mint én a bénább gépeimbõl. No comment. Majd a piac eldönti hogy mi kell neki.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Charon: ki mondta, hogy jó a Vista? :D Nekem ne úszkáljon, meg fluoreszkáljon az oprencer - nem arra van. MSN-ezni szoktam, felrakta eccer a 8.0-t, ami ien Vistás barbil*fasz (vagy barbilóf*sz), és hát gusztustalan, meg mi a ráknak úszkálnak halak a háttérben, meg mi az, hogy megmondja, hogy mit küldhetek, és mit ne? Ne magyarázza meg. :D Az XP-met is klasszik módban használom, ne buborékoskodjon, meg fédeljen össze-vissza, mint valami rossz flipper.

tam: egyelõre nem nagyon vannak hozzá driverek, így elég béna, és sokkal lassabb, mint az XP, de mivel még csak tegnap jelent meg, gondolom ezt a hiányosságot hamar pótolják. 200 dolcsi vagymi egy Vista, szal nem vészes, egy fél memó kit ára.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jaham. akkor mostmar enis tudom :)

mennyibe kerul egy vista amugy? kompatibilis vele minden mas, amit eddig hasznaltam?

bar sztem ugyis xp-t fogok hasznalni meg egy jopar evig. mert ez van relativ jogtiszta verzioban. varom az sp3-at :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

9600xt-bõl nem volt pci-e
sõt, ha jól tudom egyik 9000-es radeonból sem volt.

Fõleg mert a PCI-E-s Radeonok X-el kezdõdnek - az váltotta le a 9-est...(9600-->X600, 9800-->X800 stb)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Azt is meg tudjátok magyarázni, hogy miért kell alá erõgép, pontosabban mire jó a sok csillivili hullámzó félig átlátszó fiszf.sz?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
J, rob respect, kb. pontosan ezért olyan a Vista amilyen.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jorus: anyám használja a documents and settingset.
megmondjam miért? mert a word oda ment alapértelmezettben.
és 1) õ nem tudja és nem is akarja átállitani hogy máshova mentsen (rül hogy a dolgozatot meg tudja irni)
2) ha megnyit valamit, azt a helyet ajánlja fel automatikusan megnyitásra. igy bármi ami ott van, azt mindig megtalálja.
egyszerû neki. mint minden más laikusnak is.

van a gépen 2 felhasználó, a másik én vagyok. nekem van képek mappám külön partición, van zene mappám külön partición (mondjuk a d&s nem birna el 11 gigát :D) meg downloads is van külön. meg minden, én nem is használom.

de te meg én együtt a magunkfélével a felhazsnálók 10%-át sem tesszük ki.

nem mindeki advanced user. a többség csak basic user.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nincs.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Nézet/eszköztárak?

Mindenesetre laikus kérdés: Mitõl függ, hogy a gépem mekkora vinyót tud kezelni? Szeretnék bõvíteni 20-ról 160 gigára. Van az op.rendszeren túl más korlátja is?
thx
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Egy kis segítségre lenne szükségem: hogyan tudom beállítani, hogy a media player ne a bõngészõsávban jelenjeg meg, hanem a hagyományos módon?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Átrágtam magam az Indexes Vista cikkeken, és hiába dícsérik, még mindig nem értem mi a jó benne. :) Mindenhol kereshetsz - mily jó. Ki az, aki a saját gépén file-okat keresgél? Van 6 vinyóm, 10 partícióm, ~1TB összméretben, de még sosem használtam a keresõt, csak tudom, hogy a saját gépemen mit hova pakolok... A Vista kedves egyfolytában indexeli a file-okat, és a User mappa használatára kívánja szoktatni a felhasználókat, ami ugye a Documents and Settings-et váltja le. Használta vki egyáltalán a Documents and Settingset doksik tárolására? Rendszerpartíción helybõl nem tárol az ember vmit is érõ adatot... Borzasztó nagy védelem épült az IE köré, hogy vigyázzon rá. Oké, de ki használ IE-t? (Egyébként az UAC az nem "User Account Control", hanem Union Aerospace Corp., jóvan?)