Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
_A: a vezérlõpult/felhasználói fiókoknál lehet állítani a korlátozott felhasználó/rendszergazda módóokat. a többihez szerintem valami külön speciális program kell...

...bár nálunk a suliban valami olyasmi van, mint amirõl te beszélsz, (csak saját levelek leszedése, jobbegérgomb letiltva), ott úgy van megoldva, hogy a belsõ hálózatra jelentkezel be és a központi szerveren minden felhasználónak van postafiókja és egy 100 megás tárhelye (tanároknak meg diákelnöknek, ilyeneknek több). a programokat a gépnek a saját merevlemezérõl futtatjuk, de oda nem tudunk írni/menteni, csak a saját mappánkba..

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Hali! kéne egy kis segytség win xp többfelhasználós rendszer adta lehetõségek kiaknázására. Adott két külön felhasználó, saját mail címekkel és dokumentumokkal. A megoldandó problémám az lenne,hogy hol tudom beállítai azt hogy a másodlagos felhasználónak, olyan csökkentett felhasználói jogkört adhassak,hogy semmit se legyen képes telepítnei, csak egy webböngészõt futtathasson, továbbá az outlookban is csak az õ hozzá rendelt leveleket szedhesse le a gép és a többihez értelemszerûen ne férhessen hozzá. Van vkinek ötlete? (olyan felhasználó korlátozás érdekelne,mint ami ilyen nyílt helyeken elhelyezett termináloknál van, amikor a startmenün csak engedélyezett progi van és a jobb gomb általában le is van tiltva...)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Vazze, ennyiert legyen is jo ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Kapcsol be a rejtett file-ok megjelenítését, Intézõben nézd meg, hogy meik mappa mekkora, és, ha vmeik gyanús, akkor nézz benne szét alaposabban.

Vájt szemûek figyelmébe ajánlom: http://img.tar.hu/ri.../27217774.jpg#3 Jó kis ramok ezek. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
A rendszerpartíciómon egyre fogy a hely és nem sikerült egyelõre rájönnöm mitõl. Ideiglenes internet fájlok és temp mappa mindig ürítve, easycleanerrel vaó tisztogatás is megvolt. A régebbi rendszervisszaállító pontok is törölve. Mi kellhet még? Local Settings/Application Data mappa ürül bizonyos idõközönként vagy rá kell segíteni? Ötletek, hogy hol kurkásszak?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
rob: 1.575V BIOS fesszel is tudja ugyanezt, csak a kép után még mentem feljebb. 430+-nál járok, de instabil. Úgy tûnik kevés az MCH fesz egyelõre, viszont kéne egy 40-es venti az NB-re, mert 1.9V környékén kezd melegedni a hítpájpos passzív bordicsek. :D RAM-ok 2.3V-n duruzsolnak, igazából leszarják. :)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

viszont SEGÍTSÉG!!!!!!: voltak encryptelt fájljaim (vagyis vannak), de én f*sz nem decrypteltem õket újrainstall elõtt. És most csak a kulcs egyik fele van meg. Valaki tapasztalt? Tudom, minek használok NTFS alatti Windowsos EFS-t, majd legközelebb más progival encryptelem.
De télleg segíteni kellene. Elég sok dolgot próbáltam már.

Van egy win xp rendszergazdai jelszót feltörõ progi, ami linux alatt megy. Elvileg az tudja ezt. De nagyon reménykedni nem kell. Csinálnék ghosttal egy copy-t.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
üdvözlök mindenkit, újra van életem, ugyanis..........

Tegnap este elkedtem újratelepíteni. Mostanra végeztem (aludtam is). Ennek eredményeképp pl Live Messenger van fenn, de annyira sztem nem vészes. Eddig is midnent zippeltem emit küldtem. Csak a megosztás mappa bssza a csõröm.

Documents and settingset sztem több ember használja mint képzelnénk, mivel minden Microsoft és sok más alkalmazás is oda ment, alapból. Nem állítják át mer mér. Ugyanezek a felhasználók azok akik használják a WMplayer encoding funkcióját. Nem érdekli õket hol vannak a fájlok, csak az h ha megynitják, akkor ott legyen a playlistben.

viszont SEGÍTSÉG!!!!!!: voltak encryptelt fájljaim (vagyis vannak), de én f*sz nem decrypteltem õket újrainstall elõtt. És most csak a kulcs egyik fele van meg. Valaki tapasztalt? Tudom, minek használok NTFS alatti Windowsos EFS-t, majd legközelebb más progival encryptelem.
De télleg segíteni kellene. Elég sok dolgot próbáltam már.
Meguntam az aláírásom....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
de azért látom megkináltad egy 1.62v-al :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez resze a f@szmero kulonversenyunknek :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ja, meg a proci is szar...
És különben is kit érdekel az ilyen? :D

Aktuális civil

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Ez PI értékét számolja? Mert ha igen, akkor eléggé gagyi teszt.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Tisztában vagyok vele, hogy senkit sem érdekel, de nekem örülés. :) LINK

engem érdekel, és szomorodjál meg :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
Fixed....
:)

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Tisztában vagyok vele, hogy senkit sem érdekel, de nekem örülés. :) LINK

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
Kábelmodem-router-PC
-LapTop
ha a laptopot wireless használom minden OK (net,lan faxa)
de ha kábelle kötöm be akkor a NIC nem kap IP-t vagyis csak azt amit irtam ami kicsit furi vagy nem tom... (és egyáltalán azt honnét? )

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

Hali!

Van itten egy lááptop, felszretném csatlakoztatni az itthoni lanra (DHCP) + vezeték, ennek megfelelõen be van állítva a gép de vmiért nem kap "értelmes IP-t"...... csak ezt: 192.254.105.50 255.255.0.0 ás sub maskkal...
nincs vmi ötlet mi lehet a parája??

ksözi

Kicsit több infó kéne arról a hálózatról.

De használj fix IP címet a win alatt és menni fog.

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
Hali!

Van itten egy lááptop, felszretném csatlakoztatni az itthoni lanra (DHCP) + vezeték, ennek megfelelõen be van állítva a gép de vmiért nem kap "értelmes IP-t"...... csak ezt: 192.254.105.50 255.255.0.0 ás sub maskkal...
nincs vmi ötlet mi lehet a parája??

ksözi

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
a BSA tanácsot adhat, hogy ne használj warezt, esetleg feljelenthet, hogy illegált használsz. Ha rendõrökkel együtt jönnek az kicsit neccesebb, de magukban max elbeszélgethetnek veled... ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jobban szeretnek hivogatni, es beigerni, hogy mennek, mint konkretan menni is. De ha be akarnak menni, ugyis visznek magukkal rendort...

amugy a koliban tenyleg volt bsa, vagy asva vagy miaszosz, es le is fogtak idiota evfolyamtarsamat, mert meg volt neki a gyuruk ura 2. fel evvel a magyarorszagi premier elott. de aztan valami szobeli figyelmeztetessel meguszta.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F