Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nem tudtam melyik Zalmanra gondolsz. :) De akkor jó, ja, kicsit barkácsolni kell de jó az !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Rajta van már a Zalman ? Mert elvileg nem jó rá...

Rajta van!Simán jó rá,annyi hogy a kis kék bordáka/a ram heatsink/ meg kellet ferdén reszlni hogy rá férjen még a ventillátor!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Rajta van már a Zalman ? Mert elvileg nem jó rá...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Vagy AtiTool vagy NV gyári driver CoolBit-tel unlockolva, aztán hajrá. AtiTool jobban kiteszteli, plusz menthetsz el profilokat is. Ha túlhúzod megfagy. Ja, AtiTool-ban 4-szeres a RAM freki, arra figyelj!

Okk köszi!!!
Asszem az atit hanyagolom!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Vagy AtiTool vagy NV gyári driver CoolBit-tel unlockolva, aztán hajrá. AtiTool jobban kiteszteli, plusz menthetsz el profilokat is. Ha túlhúzod megfagy. Ja, AtiTool-ban 4-szeres a RAM freki, arra figyelj!

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

De itt nincsennek fülek a beállításon belül...

https://onlineugyfel...lat.t-online.hu

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
vettem ezt a 6600gt és úgy hallom hogy a zalmannal együtt eléggé jól húzható!
Driiverbõl valami Z-tweeks van fent,meg az ati tool.
Meddig lehet elmenni a tuningal?
Kell az ati tool?vagy a nvidia programbol állítsam simán?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Biztos vagyok benne:
http://www.pcworld.h...ry.php?sid=7799
azzal a kiegészítéssel, hogy mostmár mennek ezzel a beta-s szoftverrel, persze kis kedvesség, hogy a szotfver csak XiFi alá van de "Istenbizony" lesz Audigy alá is. Az OpenAL nyitott szervezõdés, bár valóban nagy része van benne a Creativenak is.

Mer' egy állat vagyok !

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Vistához Shader Model 3.0-t támogató DX9-es VGA kell min. különben nem megy az Aero felület, továbbá ajánlott a 2 giga RAM, ajándékként pedig a hangkártyákat csak OpenAL-on keresztül hazsnálja, így pl. Creative kártyák nem mennek alatta. :)

Öööö, biztos vagy ebben?
A Creative áll ugyanis az OpenAL mögött...
OpenAL and Windows Vista
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
help/sugo/FAQ?

honlap.t-online.hu -s email?

mert nekem is volt ilyenem, de be lett szuntetve nem tul reg, igy nem tudom most hirtelen megnezni. de en biztosan valtottam benne jelszot nem is egyszer.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
De itt nincsennek fülek a beállításon belül...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a freemailben, ami t-online, a beallitasok fulben a masodik gomba a jelszovaltas.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Help!
Vki be van jelentkezve msn-re az én nevemmel, de nem én vagyok.
Ja, és t-online-os címmel vagyok bent, és a postafóknak is meg akrom változtatni a jelszavát,de olyan béna vagyok hogy nem találom hogy hol lehet.
A sima beállítások alatt nincs.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Vistához Shader Model 3.0-t támogató DX9-es VGA kell min. különben nem megy az Aero felület, továbbá ajánlott a 2 giga RAM, ajándékként pedig a hangkártyákat csak OpenAL-on keresztül hazsnálja, így pl. Creative kártyák nem mennek alatta. :)

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jo ez a opti 175, de jobb lenne, ha kihozna magabol a 3.0ghz-t. de nem. 2750korul van a vege, kerdesem csak az, hogy 250 x 11, vagy 261 x 10.5 a jobb nekem? utobbin a ramok 422-n mennek, elobbin valamivel 400alatt.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Rossz a kérdés: miért nem jó az XP? :) Egyébként egy átlag júzer nem fog sok változást tapasztalni attól eltekintve, hogy kétszer annyi memót vesz le, és alapból úgy kezeli a felhasználót, mint egy 5 éves gyereket, valamint szegényes egyelõre a hozzá való driverek listája, így több, XP-n hibátlanul futó programnak gondjai lehetnek Vista alatt. Ha hullámzó ablakokat szeretnél látni, akkor vagy tegyél fel Vista modot az XP-dre, vagy használj Linuxot Longhorn-os felülettel. :)

...vagy az "ultimate eyecandy": egy Mac Mini "Makkosiksszel". Gyûrõdik-hullámzik-füstöl-megminden - és repeszt rajta párhuzamosan egy ikszpé is akár.
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A teljes rommá használt xp-m 5 giga, program files 4, összes installhoz kellõ cucc 2-3 giga (minden imageben is, ha kell).
Az inst cuccok dvdrw-re kipörkölve, ha aktualizálok valamit frissebbre, akkor lecserélem.
Olyan 2 óra újrarakni az egészet.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
a vista?
mert longhornhoz nem kell olyan atomerõmû.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

xp jó, igazából nincs vele baj, csak ha már újra kell rakni akkor ne unatkozzak :). na de mind1 akkor...még nem elég kiforrott. Longhorn-ot is próbáltam már, ott tényleg sok bibi volt még, mert még egy sima integrált videokártyát sem ismert fel.

épp az alal vagyok bejelntkezve,nem rossz!De tény hogy 1gb ram alatt és normál vidi kátyan nélkül kár felteni!
Azért van benne pár oksság,nézz utána.Nekem az ultimate van.
De hogy 10GB körüli hely! kell az kicst sok volt elsõre...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
xp jó, igazából nincs vele baj, csak ha már újra kell rakni akkor ne unatkozzak :). na de mind1 akkor...még nem elég kiforrott. Longhorn-ot is próbáltam már, ott tényleg sok bibi volt még, mert még egy sima integrált videokártyát sem ismert fel.