Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. május 17. - 16:38
Írta 2007. május 17. - 15:33
tam: winyók még nincsenek raidben, de lesznek. ja meg kihagytam egy külsõ rackben elhelyezkeõ 160as ide winyót (ez volt a régei gépemben, ezen van minden adatom)....x 1300 nekem bõven elég, trackmania elfut rajta, azzal szoktam fõleg jászani meg cs 1.6, az is megy. alaplap asus p5b.
vendég_Charon_*
Írta 2007. május 17. - 14:44
Írta 2007. május 17. - 14:23
Php, delphi, akármi, akár gamemaker... stb...
Kéne forráskod, meg dokumentéjsön. Holnapra kellene leadni. :-/
Írta 2007. május 17. - 13:53
ki is fagyott a TDU meg a CS:S is ma ketszer. [merthogy o hibat eszlelt ezert leall. es hogy en tajekoztassam a microsoftot a problemarol. ehe]
otletek?
Cseréd ki. Megsült a VPU valsz. Nekem évente megsül egyszer. A CS:S és társai (esetemben az Oblivion) alaposan odaver a kártyáknak.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
vendég_Charon_*
Írta 2007. május 17. - 10:27
artifaktol a videokartyam. nem nagyon, csak kicsit. ugy fel orankent egy feher haromszog. aotletek?
Nekem a régi vidkarim csinálja ezt autóversenyek alatt, de már a menüben is. Játék közben néha vörös lesz a föld, néha az ég, pedig esküszöm, hogy nem szoktam elgázolni az út mellett álló nézõket.
Ötlet: valami akkor is melegedik. Paszta kiszáradt valahol esetleg? (szétszed-összerak)
Írta 2007. május 17. - 09:51
Írta 2007. május 17. - 08:55
De most nem az a lényeg. Szal nem vagy programozó, meg informatikus, de jó lenne a gépbõl kihozni a legjobbat és van is egy tag, aki használ Linuxot...tudna segíteni nekem. De kérdés most megéri-e a veszõdségét...na még fontolóra veszem...de thx a helpért!
Írta 2007. május 16. - 23:40
Lori!de ugye azt tudod, hogy en nem a zeneket akarom lementeni hanem azok sorat
mert egy konyvtar szinkronizalassal kerulnek az ipodra a zenek
Ha ez még nem oldódott meg, most futottam bele, nézz rájuk hátha - há'persze hogy freeware és há'persze hogy nem kell telepíteni sem:
http://www.yamipod.c...in/modules/home
Írta 2007. május 16. - 23:31
Aki ennél többet akar és még a csillivilli felhasználói felületet is kedveli, ill azt hogy mindent elétolnak az használjon OSX-et Mac-en.
Csak a teljesség igénye végett: a Mac OSX BSD alapú. Jobb is.
Írta 2007. május 16. - 23:15
udvozlettel
egy hardkor XP juzer
amugy
artifaktol a videokartyam. nem nagyon, csak kicsit. ugy fel orankent egy feher haromszog. a proci meg a ram is visszabb van veve mint amit tud [kimelem kicsit oket] meg a vga se maxon porog. ki is fagyott a TDU meg a CS:S is ma ketszer. [merthogy o hibat eszlelt ezert leall. es hogy en tajekoztassam a microsoftot a problemarol. ehe]
otletek?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. május 16. - 23:08
Aki ennél többet akar és még a csillivilli felhasználói felületet is kedveli, ill azt hogy mindent elétolnak az használjon OSX-et Mac-en. Persze játékra az is alkalmatlan
Mellesleg most jön ki nemsokára a Fedora 7-es final.
Ezt érdemes lehet felpakolni vagy a Suse-t.
Írta 2007. május 16. - 23:00
linux alatt nem lehet cs-zni. ez naaaagy hiba
Meg egyáltalán, ha játék a cél, akkor felejtõs. De játékra ott vannak a konzolok, micsoda perverzió pc-n játszani.
Írta 2007. május 16. - 22:58
Vélemények? Megéri váltani? Miért igen, miért nem?
Ja, és nem vagyok egy hardcore úzer, aki naponta szerverket tör fel, meg milliós programokat ír...egyszerû átlagfelhasználó vok...
Én szerverekhez használok Linuxot (bár inkább FreeBSD-t) egy ideje, így nem ismerem az ilyen felhasználóbarát "lánylinuxokat" de úgy gondolom, hogy még mindig könnyen szopóágra kerül, aki desktop felhasználóként, egyszerûen, könnyen használható és konfigurálható oprendszert keres benne. Az biztos, ha találsz olyan önkéntest, aki rendesen belövi neked, akkor az adott konfiguráción egy gyorsabban futó, megbízhatóbb, strapabíróbb, az erõforrásokkal jobban gazdálkodó rendszert kapsz, mint az xp. De amíg idáig eljutsz... bár lehet, hogy tévedek és az újabb disztribúciók már tisztábbak, szárazabbak, miegymás.
Írta 2007. május 16. - 22:51
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. május 16. - 21:39
Szal kijárni már a gépemnek egy windows újrarakás, de elgondolkodtam rajta, hogy XP-rõl esetleg Linux-ra váltok...Szóval az általános "vindóz szar, ha nem használsz linuxot nem vagy ember" dumán kívül miben jobb és miben kevésbé jobb a Linux, mert fontolgatom az átállást. Esetleg Linuxnak melyik változatát javasoljátok (notebook, 2 GHz-es proci, 256 MB-os videokártya, 512 MB memória, 80 GB-os vinyó így kábéra...de még lesz kis plusz-memória belé nemsoká). Vélemények? Megéri váltani? Miért igen, miért nem?
Ja, és nem vagyok egy hardcore úzer, aki naponta szerverket tör fel, meg milliós programokat ír...egyszerû átlagfelhasználó vok...
Írta 2007. május 16. - 20:53
Ezt mondtam, hogy a net kapcsolatot a gépen illene minimum letiltani.Viszont az jutott még eszembe, hogy exxpert kollegának a default net kapcsolata az explorerben még a régi-, tárcsázós dsl-es lehet. Na ezt kéne kikapcsolni.
Írta 2007. május 16. - 20:38
és ha minden igaz, ma este jönm eg a zúj gépem:C2D E6400, 1 GB DDR2 800 Mhz kingston, 250+250 SATA-II seagate barracuda...videókari csak egy x1300as radeon, ha minden igaz, nem játszom, csak filmet nézek/videót vágok meg netezek meg zenét hallgatok...
nice :spoko:
mondjuk nekem az az x1300 az szurja a szemem, de en gamer vagyok
alaplap? vinyok raidben?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. május 16. - 19:34
Írta 2007. május 16. - 19:02
start/futtatásba írd be, hogy "cmd" aztán hogy "ipconfig" . ott kapsz egy helyi átjárót, 192.168. elejût, na annak a címét kell beírni böngészõbe. (én megpróbálnám zuerst a 192.168.1.254-et, eddig ahol segítettem IPTVt konfigolni, mindig ez volt a cím. gondolom automatikusan ezt osztja ki magának a speedtouch.). gyárilag mind a felhasználónév, mind a pass "3play" az IPTVs speedtouchnál.
ha ezzel nem enged be, akkor próbáld meg az "admin/admin", "/admin" (csak a jelszó az admin, semmi más) kombókat, és ha van, akkor nézd meg a user manualban, ott álalában le szokták írni a default jelszavakat (amiket illik módosítani). ha a géped nem wifin megy, akkor az 1es vagy a 2es portba dugd be a gép kábelét. ha wifin, akkor titkosítós jelszó meg minden bizé ellenõrzése...
és ha minden igaz, ma este jönm eg a zúj gépem:C2D E6400, 1 GB DDR2 800 Mhz kingston, 250+250 SATA-II seagate barracuda...videókari csak egy x1300as radeon, ha minden igaz, nem játszom, csak filmet nézek/videót vágok meg netezek meg zenét hallgatok...