Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en meg total commanderben nyomok egy F3-at, es nem kell semmi mas program hozza
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 posts
Áh :) ha jól emlékszem ez volt az köszi mégegyszer
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
http://www.softpedia...FO-Viewer.shtml

én ezzel nézek .nfo-t, nagyon szuper és free.

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 posts
Köszi
notepaddal én is tudom, csak volt eddig valami normális progim hozzá, az oldalt amit the_d linkelt, még nem ismertem, kerestem gugliban, de midnenhol csak a notepados megoldás volt... akkor marad az vagy szétnézek a filext-n

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
nah akkor most és mindenkorra, hamás guglit olyan lusták vagytok használni:

A legynagyobb kterjesztésadatbázis:
http://filext.com/

Burcénak meg igaza van akkor, ha éppen egy warezolt/krekkelt játékhoz adott NFOról van szó :)
Meguntam az aláírásom....

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Notepad

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 posts
Helósztok

Nem tudná valaki megmondani, hogy .nfo fájlok megnyitásához milyen progi kell?

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Na, vásárlás elõtt biztosra szeretnék menni. Tehát notebook-omba vennék memóriát. Jelenleg 512 van benne, de ebbõl van megosztva a videokártyának is (ati Xpress 200m) és így már néha kevés...arra gondoltam 1 GB-osat veszek bele:
PQI gyártmányú DDRII-es, 1 GB, 533 Mhz-es órajellel 10 000 HUF-ért.
Gépem adatai: memóriabusz típusa: DDRII SDRAM
memóriabusz effektív órajele: 533 MHz

Akkor így mûködnie kéne, nem? Amúgy megéri ez a cucc? Ja és azt tudom ha aksiról megy a notebook a plusz memória csúnyán lehúzza az élettartamát. Most kicsit kevesebb mint 3 óráig bírja, a plusz 1 GB memóriával mire számíthatok?
Közben meggyõztetek ti is, meg mások is...memória-biznisz után belenyúlok egy 2007-es Mandriva-ba...mellette persze lesz XP...:D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

.daa kiterjesztést mi olvassa??

http://en.wikipedia...._access_archive
"In idem flumen bis non descendimus"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
http://www.google.hu...e keresés&meta=
ez nagyon!

(3. link pl)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
.daa kiterjesztést mi olvassa??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
keresnék PCMCIA hangkártyát... használ valaki ilyet? Az Audigy 2 ZS Notebook-ot néztem, ~20e Ft. Valami alternatíva? Tapasztalatok?
Elegem van a zúgó hangkártyából, ebben a Dell D610-ben ráadásul az egyik legsz.rabb van, amit valaha láttam. Az IBM-emben ehhez képest hifi minõség. :(

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
greg: igen, próbáltuk azt a 3-4 rpm packaget, több helyrõl isl eszedtük õket, de egyszerûen nem akart felmenni...most opensuse van, ez szépen fut.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Cseréd ki. Megsült a VPU valsz. Nekem évente megsül egyszer. :) A CS:S és társai (esetemben az Oblivion) alaposan odaver a kártyáknak.

egyreszt te eszed a videokartyakat, masreszt az mind ATi :) ez minosegi nvidia termek :D

meg miert kell, hogy meghaljon? alig hasznalom, es meg kulonben is csak par honapos
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Nem kell hanyagolnod a windows-t melle is telepithetsz linuxot amig atszoksz. :)
Egyebkent a legtobben itt buknak el , ki se probaljak ezert meg azert es utana meg bufizik hogy igy meg ugy jobb az xp. Persze jobb sok sok dollarer. A lenyeg mindig az mire akarod hasznalni a gepet. En azt mondom (legalabbis a fedora eseteben) siman meg tudod csinalni ugyanazokat a feladatokat alatta mint windowson. Csak vannak teruletek amikben gyengebb, mint a jatekok vagy a video feldolgozas (bar ez utobbi is biztos megoldhato valahogy) es vannak amikben erosebb, pl a fejlesztes free software-k, testre szabhatosag , virus mentesseg. De nem is felsorolhato mert egy csomo minden olyankor jon elo amikor tenyleg hasznalod a gepet. Igazabol nem lehet egyertelmuen azt mondani ez vagy az jobb, csak amig windowsbol mondjuk 5 evente kijon egy atlagban, addig fedorabol evente. Ami meg az mp3 lejatszast illeti , nem lehettek ilyen lamak mar bocs. Osszesen 3 vagy 4 rpm package-t kell feltelepiteni (nincs a disztribbe jogvedelem miatt kulon kell letolteni de ennyi) Sot a hangkartyam meg jobban allithato mint a creative meghajtojaval :) Jo az. Jatekra windows munkara meg vegyes attol fugg milyen a munka.

Alb ha esetleg usb-s routered van (vagyis a geptol kapja a tapot az is bonthat - power save-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
mitõl van az hogy ha sokáig be van kapcsolva a gép-net is-akkor pár óra után leáll a kapcsolat?Ki van kapcsolva az opció hogy automatikusan leállíthatja a hwezközt hogy energiát takarítson meg.Vista alatt.

Az hogy nem éri meg váltani,akor beszélj ha már kipróbáltad..
Azzal a setuppal a vista home fog elfutni maximum
nálam 2,6os 64bites cerka+512ram+6600os gt vel éppen kielégítõen vut az ultimate kiadás.
De van egy mérõ program benne,azt lefuttatva kiadja hogy mik a viszahúzó hw ezközök,nálam a 9bõl ez így 4,8-3környékén kap átlagban, a két vinyó kapott 2,1et...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Babooo

Babooo

vendég

• fórumtag
  • 83 posts

Jókor jut eszedbe.

Edit: Most látom, hogy miskolci vagy te is, akkor értem.
:D

Hat na.. :D ez itt ilyen.

• vendég

http://www.msportal....es/Hardware.htm

Köszi. Egyenlõre felejtõs...

OFF
Hozé, miezadiszkrimináció...tõs-gyökeres miskolciként kötelességem megvédeni a hülyéket :)
ON

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
http://www.msportal....es/Hardware.htm

Vista-nak mik a rendszerigényei (nyugi csak eszmefuttatás...tudom, hogy még nem éri meg váltani, nem elég kiforrott rendszer, csak érdeklõdöm...) :o

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Help me, nincs valakinek véletlen egy kész szakdolgozata bármiféle programozásból?
Php, delphi, akármi, akár gamemaker... stb...
Kéne forráskod, meg dokumentéjsön. Holnapra kellene leadni. :-/

Jókor jut eszedbe.

Edit: Most látom, hogy miskolci vagy te is, akkor értem.
:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."