Bizonyos PC konfigokon is elindul, de driver parákra kell számítani.os X csak mac alatt fut,ugye?
http://www.osx86project.org
Bizonyos PC konfigokon is elindul, de driver parákra kell számítani.os X csak mac alatt fut,ugye?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
megin' kösziCsak eredeti:)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
köszi Nektek!
Thy,mit jelent az olcsó?u.gyártott vagy az eredeti?
-=B.B.B.=-
nézd meg a patronját, ha gyári kapacítás 1000 oldal, ne nagyon legyen több 6K-nál.....ejj,mindig azok a ratyi amcsi autók :D (mondom én )
Tigger,HP-t igazság szerint nem nagyon nézegettem
ezt viszont igen és ebben az árkategóriában gondolkodom(minden szines kijelzõs sallang meg ilyenek nélkül) meg fax sem kell
-=B.B.B.=-
kicsi olcsó hp-t ne vegyél /ilyen 10 rugó körül utánad dobják/ viszont a fekete patronja kb 100 oldalt bír, és 3-4 K"tintapatron cseréje"... lézer jóval húzósabb,nem?lézerrel van tapsztalatod?
most egy hp psc500 van,ami 6 évet bírt és most konyecfilma
Mondj egy honlapot amit lementenél.Hmmm...lehet nekem ez egy kicsit túl bonyolult.. szóval azt szeretném, hogy a komplett honlapot vinyóról tudjak kapcsolat nélkül nézegetni.A mûveletnél bármelyiket állítom nem csinál nekem ilyet:(
"tintapatron cseréje"... lézer jóval húzósabb,nem?lézerrel van tapsztalatod?lézert vagy tintást ?
-=B.B.B.=-
lézert vagy tintást ?multifunkciós nyomtatót szeretnék vásárolni(fénymásol és szkennel is)
melyikrõl van vkinek gyakorlati tapasztalata?
A lényeges része a tintapatron cseréje is egyik szempontból... melyik márkánál úszható meg legolcsóbban?
-=B.B.B.=-
http://www.httrack.comSziasztok! Ismertek valami olyan progit, amivel komplett honlapot lehet letölteni?Többszinten is?
Elõre is köszi!
DivX-es film audio részét szeretném lementeni
Tudtok hozzá ajánlani programot?