Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
És az enter sem XD

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
oda van a forum nem mukszik a http://forum.bikemag.hu/index.php sem illetve a gyorsvalasz gomb sem mond mag http://forum.bikemag...display.php?f=4 tovirol hegyire http://forum.bikemag...display.php?f=5 kepzeld http://forum.bikemag...display.php?f=8 bikemagweb http://forum.bikemag...display.php?f=9 kb ilyen

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Arra mondjatok valamit, hogy akár az IE-be, akár a Firefox-ba írom be a Bikemag bármelyik direkt címét (Fórum, Galéria az újság fõoldala), nem jön be semmi, viszont ha pld. ilyet választok a címek közül - "http://forum.bikemag...uote=1&p=626874" - akkor az bejön.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
dedikált videokártyából is van olyan, ami shared memory, általában a low-endek
8500go már egész tûrhetõ, a dx10 support kb sz*rt sem ér, de laptopok közt tûrhetõ vga teljesitményre képes.
az acer az jó :) nekem is acer notim van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Nagyon köszönöm! ...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ha backupolta (defaultban igen) akkor itt: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\wwitremv.jorus\bookmarkbackups (természetesen a saját beállításaid szerint)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Lefagyott a gépem és eltüntek a firefox-ból a könyvjelzõim...valahonnan még elõtudom kotorni?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

ezek a VGA-k ugy nezem, hogy altalaban a rendszermemoriabol harapnak maguknak... De ha van egy giga a gepben, akkor az nem olyan veszes ugy nem?

Olyat vegyél aminek van saját memóriája, memória és egyebek házi beszerelése lehetséges, de biztosan a gari elvesztését okozza. 2 mag, 1 giga ram és rendesebb VGA saját memcsivel. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Ha van routered, akkor én azt azért megnézném, mert ezek az olcsó vackok eléggé keveset tudnak. Ráadásul tényleg nagyon sokat meg tudnak enni a sávszélességbõl.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Hat ket dolog lehet:
Vagy szivatnak es kamuznak es naluk rossz.
Vagy nalad a hw vagy a sw esetleg mindketto.
Az hogy a gepeden belul van-e a problema egyszeruen ellenorizheted, pl egy savszelesseg monitorozo programmal, le es feltoltes kozben (pl helyi ftp-re)
Aztan kiprobalhatod meg a szolgaltato altal adott sebesseg tesztelot (link? pl: 192.168.9.1) ami megmutatja hogy a vonali sebesseged rendben van-e.
Sokminden lehet ,de sztem tulterhelt a rendszer azon az agon, vagy ok a hunyok es valami dobozban rossz valami valahol. Esetleg pingelj valami nagyobbat, hogy hibamentesen mennek-e az adatcsomagok.

A test@adsl lefuttatva már, ott is lassú.

Helyi ftp? Azt hogy kell? :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Hat ket dolog lehet:
Vagy szivatnak es kamuznak es naluk rossz.
Vagy nalad a hw vagy a sw esetleg mindketto.
Az hogy a gepeden belul van-e a problema egyszeruen ellenorizheted, pl egy savszelesseg monitorozo programmal, le es feltoltes kozben (pl helyi ftp-re)
Aztan kiprobalhatod meg a szolgaltato altal adott sebesseg tesztelot (link? pl: 192.168.9.1) ami megmutatja hogy a vonali sebesseged rendben van-e.
Sokminden lehet ,de sztem tulterhelt a rendszer azon az agon, vagy ok a hunyok es valami dobozban rossz valami valahol. Esetleg pingelj valami nagyobbat, hogy hibamentesen mennek-e az adatcsomagok.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
nekem is szarakszik a datanet...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Tud valaki valami vírusról/akármirõl, ami a netkapcsolatot korlátozza?
Konkrétan 5-6 napja 4Mb helyett csak 28KB-tal jön a net.
Központilag nincs hiba, felhívtak.
Valaki valamit?

Elõtte meg azt csinálta, hogy óránként 4-6-szor megszakadt a net és nem tudtam újrakapcsolódni.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Nem is a laptop.hu-ról gondoltam rendelni, máshonnan veszem, csak bemutatásképp linkeltem onnan...
Ja, ez a kari nem a memóriából harap annyit, alapból 128 megás, és még asszem 128-at vesz le szükség esetén a memóriából...
Amúgy 200 alá nem hiszem h. befér... :\ Olvastam amúgy arról a 9300 Go videokariról, nem nagy szám, de max venni kell bele egy Ati X1800-as karit... Na az már döfi! És Ebay-en van is most egy 14 ezerért...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ezek a VGA-k ugy nezem, hogy altalaban a rendszermemoriabol harapnak maguknak... De ha van egy giga a gepben, akkor az nem olyan veszes ugy nem?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
az a laptop.hu kicsit egyszerü honlapnak tünik. nincs megjelenitve sok tipus és ami ottvan is elég egyszerü bemutatáson esik át

nem rossz az acer, de nem tudom most is divat e - elõfordul laptopoknál hogy a sima memóriából szemezget a gpu. namost akkor hiába van 128-as videokari ha az 512bõl veszi el azt is. de ugy látom 2 kilo alá egy jo márkának is be kell férnie 2maggal, giga rammal, 120 winyoval, meg esetleg különállo vidkarival

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Acer TravelMate5520

hm? athlon X2 proci, 15.4 wxga moncsi, giga ram, 120GB sata vinyo, Ati Xpress 1250 kartya. ez nem jo?

vagy a Dell inspirion 1501?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Yeah, találtam megoldást :) az egyik laptopban van videokártya is, ráadásul 128-as, valszinû ez lesz a befutó...
A modell: Lenovo 3000 N100 (TY0FMHL)
Drága picit, de havi 2 ezerrel több... az meg mindegy :)

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
én most egy vettem laptopot, amik közül ajánlották a választást az a ibm, acer dell trio. egyik sem jo ár érték arányban, de bízom benne hogy minõségben és megbízhatóságban, jo szervízháttérrel azért jok. amiket néztem - azért tudom ajánlani a code2-t - 150ért még csak celeron van, ami sztem elavult, és 170-180 körül már ott a core, 120giga winchesterrel, 1giga rammal, 15,4es wxga-val. egy halom extrával multi íróval meg számomra egy halom felesleges opciovalval /wifi, bluetooth, kártyaolvasók...

dell inspiron 6400-55 lett egyébként

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Hát a többi sem az a nagyon jó, pl azért a Pentium M melegszik, és a teljesítménye is elmarad a centrinoétól, ami viszont nem sokkal drágább nála. A core 2 duo persze minden szempontból alázza a többit, csak kicsit drágább... de megéri
Amúgy tényleg jó az Acer, meg az Asus is, de az ár érték aránnyal gondok vannak, abban nem a legjobbak. Amúgy a Lenovo azért jó, mert gyakorlatilag IBM minõség, IBM szervizháttér. Csak hát nem kicsit olcsóbban.;)