Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

maniocha25

maniocha25

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Üdv! Egy emailben hol és hogyan tudom megnézni, hogy milyen IP-rõl küldték az adott levelet? (IE, Gmail) thx

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Más: Használja vki a VideoDownloader nevû ext.-t FF alatt? Youtube-on mûxik? Nekem folyton hibás URL-re hivatkozik.

Nekem se ment, azóta Orbit Downloader, ez hibátlan.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

1. De mire használsz kodek pakkot?
2. Nekem mér nem?

1) ha szereted a bsplayert vagy media player classic-ot, vagy ilyesmit, akkor kell ffdshow, meg divx/xvid meg ac3 meg pár alap kodek.
2) pirospassz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
1. De mire használsz kodek pakkot?
2. Nekem mér nem?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ajjaj, azok be tudnak kavarni rendesen. Célszerû lenne gyökerestül lekaparni a géprõl, de ez jó eséllyel nem fog menni, mert elég makacsok, fõleg, ha vmi Ace Megapack és társai van fent. Egy ismerõsöm gépérõl csak komplett registry takarítás után volt hajlandó távozni. A hölgy alapvetõen ne használjon kodek pakot, mert teljesen felesleges. Ha filmguru, akkor tudhatná, hogy Vlc, MPlayer mindent lejátszik, nem kell melléjük külön kodek pak.

Más: Használja vki a VideoDownloader nevû ext.-t FF alatt? Youtube-on mûxik? Nekem folyton hibás URL-re hivatkozik.

1) vannak jó codec pakkok, mint mondjuk a cccp
2) én használom, flv-ket szed le, és tökéletes...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hmm..akkor leszedem a régi mega packot, nekiesek egy ashampoo optimalizerrel, hogy a regisztribõl is eltûnjön.
Kösz a segítséget.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ajjaj, azok be tudnak kavarni rendesen. Célszerû lenne gyökerestül lekaparni a géprõl, de ez jó eséllyel nem fog menni, mert elég makacsok, fõleg, ha vmi Ace Megapack és társai van fent. Egy ismerõsöm gépérõl csak komplett registry takarítás után volt hajlandó távozni. A hölgy alapvetõen ne használjon kodek pakot, mert teljesen felesleges. Ha filmguru, akkor tudhatná, hogy Vlc, MPlayer mindent lejátszik, nem kell melléjük külön kodek pak.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Jó eséllyel van, mivel nagy filmguru a hölgy. Próbáljak meg egy másik codec packot feltenni ?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nincs fenn vmi gány kodek pakk?

Megismételném mégegyszer, hátha valaki tud segíteni:
Kedves hölgy ismerõsöm gépén a youtube, videa stb. alatt futó netes videok lejátszása során nincs hang (minden más alkalmazás esetén, winamp, bspalyer, iTunes stb. van). ProPedalGreg javaslatára hozzáadtam a regedit leíráshoz egy wavemapper leíró fájlt, de ettõl nem szólalt meg.. Próbáltam az Adobe Flash Player 9 helyett egy Macromedia 8-at távtelepíteni, de az illetõ leányzó elmondása szerint ismét nem történt semmi. Szívesen fogadom az ötleteket.

Elõre is köszönöm a segítséget.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Van valami ingyenes progi/online lehetõség, ami megnézi a drivereidet a gépen és ha azok elavultak, frissíti?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Azér beírom, mert általánosan használható módszer: a wifin kap az eszköz egy ip címet, amit aztán egy másk géprõl "megpingetsz": ping ipcím, majd modasz ugyanott egy ilyet: arp -a. Az - többek között - szépen kilistázza az ip-hez tartozó mac címet.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Bár van mobilos topic, de talán mégis inkább ide illik.
Symbianos telefonról van szó és a benne lévõ WiFi MAC-számára lenne szükségem...nem, nem szeretnék RTFM válaszokat kapni :D....már néztem benne...szal tipp?

Sztornó! Találtam egy kód-beütögetõs módszert....:D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Megismételném mégegyszer, hátha valaki tud segíteni:
Kedves hölgy ismerõsöm gépén a youtube, videa stb. alatt futó netes videok lejátszása során nincs hang (minden más alkalmazás esetén, winamp, bspalyer, iTunes stb. van). ProPedalGreg javaslatára hozzáadtam a regedit leíráshoz egy wavemapper leíró fájlt, de ettõl nem szólalt meg.. Próbáltam az Adobe Flash Player 9 helyett egy Macromedia 8-at távtelepíteni, de az illetõ leányzó elmondása szerint ismét nem történt semmi. Szívesen fogadom az ötleteket.

Elõre is köszönöm a segítséget.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Nem tudom mennyire "sérült" az a gép, de:
http://www.mailnavig..._dbx_files.html

Ja: ha éppen adatokat nyúlsz le, akkor nem ismerlek, nem segítettem. Soha. :D
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Más megoldással?
Ennyi maradt egy nem mûködõképes géprõl, importálni csak úgy nem akarom.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Van nekem ilyenem:

C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Identities\{867DBE72-B00E-499F-923C-238DC25D4397}\Microsoft\Outlook Express tartalma:

Valahogyan hozzá kellene férnem a benne rejlõ adatokhoz. Se jelszót nem tudok hozzá, se semmit. Csak úgy VAN ez a levélhalmaz.
Megoldás?

A Kitekintõvel meg lehet ezeket nyitni simán.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Van nekem ilyenem:

C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Identities\{867DBE72-B00E-499F-923C-238DC25D4397}\Microsoft\Outlook Express tartalma:

2007.09.20. 10:21 <DIR> .
2007.09.20. 10:21 <DIR> ..
2007.06.25. 09:24 143 344 368 Beérkezett üzenetek.bak
2007.06.29. 13:39 150 985 072 Beérkezett üzenetek.dbx
2007.06.25. 09:26 60 116 Bulk Mail.dbx
2007.03.01. 11:59 15 087 cleanup.log
2007.06.29. 13:25 251 152 140 Elküldött elemek.dbx
2007.06.29. 13:39 74 720 Folders.dbx
2007.06.29. 13:39 9 656 Offline.dbx
2007.09.20. 10:21 0 p
2007.06.25. 09:29 60 116 Piszkozatok.dbx
2007.06.29. 13:24 9 404 Pop3uidl.dbx
2007.06.29. 13:39 15 592 148 Postázandó üzenetek.dbx
2007.06.29. 13:24 546 637 552 Törölt elemek.dbx
12 fájl 1 107 940 379 bájt

Valahogyan hozzá kellene férnem a benne rejlõ adatokhoz. Se jelszót nem tudok hozzá, se semmit. Csak úgy VAN ez a levélhalmaz.
Megoldás?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Vad képernyõ. :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem wild hanem wide
22-esben nincs olyan, ami nem tn+film

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
http://prohardver.hu...jelzok_tesztje/

én a wild mellé tenném a voksom. sztem jobb "térérzetet" biztosít 17-19colig
az ezeknél nagyobbak meg sztem már elég nagyok. de lehet hogy a nagyobb monitor a pixelekkel együtt arányosan nõtt - szoval azt inkább messzebbrõl kell nézni. és nem feltétlen ér több pénzt mert nagyobb

a tn panel az régi és nem fedi le az ntsc színszabvány 100%át, csak 9x-et de egyre jobb

profi munkára a spva jobb- elv. a színek és a kontraszt mert h nincsenek világos foltok rajta stb

226bw??

illetve amiatt hogy a sam. gyártja a panelek jelentõs részét - és gondolom mindenféle minõségbiztosítás ellenére a többi gyártoval akiknek szállít - megtartja magának ami jo, ami a legjobban sikerült - emiatt a samsungot ajánlom

edit: amit tamaska irt hogy a többe kerülõ az jobb is - jobb. de azok lényegesen többe kerülnek

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]