Elég ingoványos téma
Másolni szeretnéd, vagy lemezképet készíteni a lemezedrõl és úgy használni?
tudom, hogy nem szabad de másolni
Elég ingoványos téma
Másolni szeretnéd, vagy lemezképet készíteni a lemezedrõl és úgy használni?
Üdv!
Acer notikról valami tapasztalat mostanában? Elég régen nem foglalkoztam ezzel a témával, hogy melyik márka jó és melyik nem, de le kell cserélnem a mostani gépemet mert már nagyon matuzsálem (Centrino 1.5, 512 RAM-al...). A PS már alig akar futni rajta.
Szóval kinek milyen tapasztalata van az Acer márkával kapcsolatban?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Ha windózt használsz akkor gyárilag méri a hálóra küldött és fogadott adatokat. Ha oprendszert is írtál volna. Win7 esetében Az óránál van hálóikonod akkor arra jobbegér/hálózati központ megnyitása/kapcsolatoknál katt az aktuálisra.Hogyan tudnám mérni az adatforgalmamat notebookon az alábbi feltételekkel:
- jó lenne ha a programot nem kéne külön macerálni, hanem mérne magától, mert el szoktam felejteni az ilyeneket.
- jó lenne ha külön mérné a le- és feltöltést.
- sajna többféle wi-fit használok, de mind olyan, amit mások is használnak, ergo a program ne a routeren átfolyó értékeket mérje, mert az torz lesz, hanem konkrétan az én gépemen átfolyó adatokat.
- jó lenne a különbözõ wi-fi hálózatok értékeit külön is tudná mérni, de ez nem olyan lényeges, csak szõrszálhasogatás.
Tippek?
Editorral megy nyitod, az elsõ hexa számot jól megjegyzed, átírod. Kikódolás meg a visszaírással megoldható. valami pótolhatón kísérletezz.Az is, csak ahhoz kell egy külsõ program, az átnevezéshez meg semmi.
A titkosítandó fájl egyébként egy 2 GB-os állomány, amit elég macera lenne ide-oda tömörítgetni.
"Szegény ember file-titkosítása" nem a jelszavas RAR?
Ez meg a brand new desktop.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Amolyan "szegény ember fájltitkosítása" apropóján kérdeztem.
Aktuális civil
File tipus detektalasnal jo esetben a file-t editorban megnyitva az elso par sorban kell lennie egy a tipusra utalo karakter sorozatnak a sok zagyvasag kozott.
Vagy alternativ megoldaskent (mivel a fenti nem mindig mukodik).
How to Handle Files With No Extension
Onine is muxik (fontos mert a progihoz a szemetszutyok .NET kell szerintem)
Trance
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager