Te már csak ilyen vagy,örök felforgató,megbotránkoztató,Teeee
...
...annyi a mentségem, hogy komolyan gondoltam...s csak ezért most szólok, mert most vettem észre a topicot...sorry...nna pont ennyi eszem van
Te már csak ilyen vagy,örök felforgató,megbotránkoztató,Teeee
A pro streethez min pixel shader 2.0-ás kártya kell, nekem 1.3-as van. Akkor az azt jelenti hogy min grafikán is szaggatni fog, vagy azt hogy el sem fog indulni a gém?
Cuki. AMD-hez sajnos nem értek, de a dolog fizikai megvalósítása terén én egy csöppet meggörbíteném a kúler lamelláját, annak hót mindegy.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
ps3 vagy xbox360? mindkettõbõl természetesen a jobbik.
az okés, hogy bluray, meg nem, meg HDredi, meg winyóméret, stb... meg az árakat is tudom, de mégis...
vélemények?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Te már csak ilyen vagy,örök felforgató,megbotránkoztató,Teeee...hmmm ha valakinek komoly gépe van, bátran kérdezzen bármit....hja de mi is a komoly gép?....Apple forever
...ui: ezt csak a bosszantásotokra írtam...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A pro streethez min pixel shader 2.0-ás kártya kell, nekem 1.3-as van. Akkor az azt jelenti hogy min grafikán is szaggatni fog, vagy azt hogy el sem fog indulni a gém?
ezeknel biztosan lehet programozni a gombokat?
vagy ezek fix dolgokat tudnak?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
NE ÍGY! NE ÍGY!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F