Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. november 17. - 18:21
majdnem gtx teljesitmény, kb féláron.
nincs értelme mást venni pillanatnyilag.
(esetleg egy 3870-est, de az nem olyan kiegyensulyozott, és gyengébb is. cserébe keveset fogyaszt meg van egy csomó extra feature benne, mint dx10.1)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. november 17. - 16:09
ilyen jó vagy ez sok ?aki tud valamit arról, hogy mikor érkezik egy olyan 8800GT szállítmány Mo.-ra, amibõl nincs minden darab elõrendelve, az ne fogja vissza magát!
(lehet nem 2600XT lesz, apu most felvetette, hogy egy nagyon jó kártyát szeretne venni, amin minden megy, de normális áron. ez pedig ugye a 8800GT lenne...)
http://shop.juventus...k/58733643.html
http://shop.juventus...k/58735560.html
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. november 17. - 15:19
(lehet nem 2600XT lesz, apu most felvetette, hogy egy nagyon jó kártyát szeretne venni, amin minden megy, de normális áron. ez pedig ugye a 8800GT lenne...)
Írta 2007. november 17. - 13:07
a mac biztos jó meg biztos nem. de ez a mac vs windows vita pont annyira végtelen, mint a win vs linux.
a mac jó meg szép, de valljuk be, drága, és kevesebb játék, illetve program fut rajta. (ami ugye itt a balkánon, ahol nem mindenki veszi meg az általa haszánli kívánt játékot/sw-t, eléggé szempont, hiszen a legtöbb warez csapat windowsos verziókat tesz fel - persze van kivétel, de a wines szoftver van többségben)...azon kívül az alkatrészgyártók még mindig fõleg windowsra fejlesztik a drivereket, és én nem vagyok biztos benne ,hogy egy 8800GT-t gond nélkül menne egy macben max kihasználtásgon (amihez ugye a legújabb, windowsos játékokat kellen futtatni, nade az mac oos alatt nem fut;))..
egy olcsóbb mac árért a mai alkatrészárak mellett bármikor összerak egy hozzáértõ PCs egy olyan gépet, ami a felsõ középkategóriába tartozik, és a legújabb játékok is mennek rajta legalább 1024*768ban közepes minõségben...
de ennyi erõvel miért nem linuxot használsz? (mert ha jól értem, akkor amióta támogatja az xpt illetve az intelt a mac, azóta az a vita, hogy melyik oprendszer a jobb) ott is megy minden pöccre, ingyenes, vírusmentes...vagy az már túl bonyolult?
szóval szerintem ebbe ne menjünk bele, hogy mac vs win vs linux - mindegyiknek megvan a maga felhasználói tábora, illetve felhasználási köre. és ilyen témában minden komolyabb hozzáértõ nelfogult bizonoys mértékben - ez alól, ahogy olvasom, te sem vagy kivétel.
nekem eddig csak windowsom volt, illetve PCm. mûködik, gyors, rengeteg program van rá - bár nálam a funkcionalitás mindig elsõbbségeté lvezett IT-cuccok terén, mint a csicsa, a design - most is egy sima xp felületem van, egy egyszerû háttérrel, semmi több.
Írta 2007. november 17. - 12:11
...nos eljött a pillanat, amikor leírom nektek PC-arcok, hogy miért, és mi a tévhit...
...elõször is az Apple az Elisa gépével hozta köztudatba az egeret...szerinted ma 2007-ben tényleg 1 gombos az a szegény 7 gombos+3D mászkálós szkrollos wireless?...szegény csõlátású barátom...nem vagy túlságosan felkészült, mert ha szídsz valamit avagy ócsárolsz, készülj fel abból amit gagyizól...TE nem készültél...elégtelen...
...hja, hogy nem látszik rajta...no komment...mert legalább kinéz valahogy...
..további infó: már több éve minden kompatibils a winfossal...és igen inteles...de nem a ti álltalatok használt Intel proci van ezekben a gépekben...az Apple külön tervei alapján készült core2duo a szív...természetesen ez nem azt jelenti, hogy, üzleti megfontolásból, ne adnák el más cégeknek...
...de a virusokat felejtsd el....
...mer' azok nincsenek...
...és olyan dolgok sem amikrõl ti szegény PC felhasználók, itt beszélgettek, ilyen összeakadások, meg nemlátja ezt-vagy-azt...
...mert a Mac egyszerûen csak mûködik...
Írta 2007. november 16. - 22:54
de idézek neked az alaplapodhoz:
Compatible ProcessorsCeleron 400 sequenceCore 2 DuoCore 2 ExtremeCore 2 QuadPentium 4Pentium DPentium Dual CorePentium Extreme Edition
Írta 2007. november 16. - 22:39
Monitorvezérlõ: gigabyte ATI hd2600 xt 256 mb
Memória: kingmax 1gb ddr2 800mhz mars memória (ez a mars fontos, jelent valamit ?)
Asus TA-951 ház + Codegen 400 w táp
Kösz a segítséget.
Írta 2007. november 16. - 20:20
Azok a játékok amik csak az egyik konzolra jönnek ki, Box-ra pl. a Halo 3, Forza Motorsport, PS3-ra meg a Killzone 2, Gran Tourismo 5, a lista persze sokkal hosszabb ezek csak a legnagyobb nevek talán.
ahamm köszi.
most olvastam, hogy a box hangos, mint egy hajszárító, melegszik és a 64 nanós technológia még nem 100%, hogy lesz.
a ps hardveresen nagyon jó stabil, csandes, árcsökkenés várható, mert most szereztek valami 27 dollárral olcsóbb blueray diódát, viszont 200 wattot zabál :chin:
Írta 2007. november 16. - 17:36
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. november 16. - 17:30
NFS-bõl az utolsó igazán jó az 5. rész, azaz a porsche unleashed (vagy valami hasonló) volt a legjobb.
Jah, meg talán az U.ground 2
Az újabbak... Talán majd most a pro street...
Írta 2007. november 16. - 13:58
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. november 16. - 13:20
az micsoda?Konzolválasztásnál azt is érdemes megnézni, hogy mik az exkluzív címek rá,
Írta 2007. november 16. - 12:58
Írta 2007. november 16. - 10:59
ja én kis naiv letöltöttem a pro street meg a cod4 demot és meg se nyikkant egyik se
lehet kéne gépet fejleszteni?.... á inkább konzol
Konzolválasztásnál azt is érdemes megnézni, hogy mik az exkluzív címek rá, a többség úgy is multiplatform, de Halo/Killzone ugye kizárja vagy ezt vagy azt.
ProStreet: nevetséges ahogy az utóbbi 4 NFS is, ronda mint a bûn, gépigény egekben, EA... :rocketman
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. november 15. - 23:44
Írta 2007. november 15. - 23:36
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. november 15. - 22:53
informatikai eszközöknél nálam csak másodszempont a design. funkcionalitás, teljesítmény, ezek az elsõk.
Írta 2007. november 15. - 22:47
én soha nem játszom, de soha nem kéne Macen nem akarok Apple-t. es meg sokan vagyunk igy ezzel gamerek. jo tudom ez nem meno, mert nem feher meg nem idiota egybombos eger van hozza meg atlatszo billentyuzet. ajve
nekem pixel shader 3.0-as kartya van, es ezen is szaggat. atlag fps 25. 20 ala 30 fole nem nagyon megy. Kell a 8800GT de nagyon.
1 életre elég volt amíg muszájból azt kellett használnom.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. november 15. - 22:41
...
...annyi a mentségem, hogy komolyan gondoltam...s csak ezért most szólok, mert most vettem észre a topicot...sorry...nna pont ennyi eszem van
en nem akarok Apple-t. es meg sokan vagyunk igy ezzel gamerek. jo tudom ez nem meno, mert nem feher meg nem idiota egybombos eger van hozza meg atlatszo billentyuzet. ajve
A pro streethez min pixel shader 2.0-ás kártya kell, nekem 1.3-as van. Akkor az azt jelenti hogy min grafikán is szaggatni fog, vagy azt hogy el sem fog indulni a gém?
nekem pixel shader 3.0-as kartya van, es ezen is szaggat. atlag fps 25. 20 ala 30 fole nem nagyon megy. Kell a 8800GT de nagyon.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. november 15. - 22:15
Hogy ne legyen off, boltban érdeklõdésemre leszólták az abit alaplapot, mondván inkább asus...meg a memória esetén samsung helyett kingston vagy kingmax, de nekem megfelel a samsung is 2 év garanciával, no meg olcsóbb