Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
lenne egy kérdés......lett új montor és a betûk picit elmosódottak
a monitor egy Sansung Syncmaster 940bw

mi a francot csináljak?.....bírja a nagy felbontásokat meg mindent de a betûk nem élesek

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

M-a-TT Magic Swf2Gif-el próbáltad már?

Szia!
leszedtem az 1.1-et meg az 1.33-at és egyikse akar elindulni .)
rákatt az exe-re, utána meg hogy i want to try és semmi...

esetleg ha valakinek átküldöm az swft és elküldi a gifet az is jó nekem .)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Usb-rõl külsõ winchesterként megy a 2. számú hdd (ide-s), ha beteszem a házba (megfelelõ sorrendben, azaz a távolabbi ide-s kábelt kapja az alap, 1. számú winchester) nem látja a gép. Egy ide kábellel nem lehet 2 hdd-t haszálni, vagy mi lehet a probléma ? A winchester jumperelésével sem lehet gond, hiszen usb-rõl mûködik, valamint a leírás az írja, hogy a slave állás az, amikor nincs rajta jumper (és ilyenen van).
Nálam hozzáértõbbtõl ötlet ?
Elõre is köszönöm.

1. számú HDD fix masteren legyen! Fordítva feldugott kábel? Igen, van olyan, amivel el lehet követni. :) Piros drót a táp mellett legyen. Jumpereléskor nem mindegy, hogy tartod a vincsit. Én 100x tartottam már fejjel lefelé és így fordítva csináltam mindent.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Ez nem bug, hanem az NFS feature-je ! :D elõzõ epizódok is csinálták ezt, legerõsebb hardveren is "lagoltak" néha, de asszem csak NV kártyával.

jah, olvastam is valahol régen, hogy za NFSekben gyárilag le van korlátolva az FPS olyan 50 körülire. (talán 56?)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nemtom, nekem eddig mindig nv kartyam volt, es sose volt bajom az NFS-sel. szerintem simancsak keves hozza a vas
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Usb-rõl külsõ winchesterként megy a 2. számú hdd (ide-s), ha beteszem a házba (megfelelõ sorrendben, azaz a távolabbi ide-s kábelt kapja az alap, 1. számú winchester) nem látja a gép. Egy ide kábellel nem lehet 2 hdd-t haszálni, vagy mi lehet a probléma ? A winchester jumperelésével sem lehet gond, hiszen usb-rõl mûködik, valamint a leírás az írja, hogy a slave állás az, amikor nincs rajta jumper (és ilyenen van).
Nálam hozzáértõbbtõl ötlet ?
Elõre is köszönöm.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

a laptopon meg kicsit szaggat a NFS.

nemtommiert mondjuk... a fraps ilyen 60 es 110 kozotti ertekeket mutat, de a jatek ettol meg van hogy masodpercekre megakad. gondolom a vista ala nem eleg az egy giga 667-es memo

Ez nem bug, hanem az NFS feature-je ! :D elõzõ epizódok is csinálták ezt, legerõsebb hardveren is "lagoltak" néha, de asszem csak NV kártyával.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem egy 3dfx voodoo3 van szétvágva kulcstartónak :)
csak a mag, meg az egyik borda felfogató maradt meg, abban van a karika.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem is van egy ezer regi p2 procim :) tok jol nez ki csak meg nemtom mire fogom hasznalni. valszeg kulcstarto lesz belole. 3dfx kartyam is van
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
rémhöri: ha elõbb szólsz, küldök neked ingyen és bérmentve 512 mega 133as sdramot. pont a héten selejteztem le az itthoni pentiumunkat, egyedül a winyókat tartottam meg (a winyómágnesért:D), illetve a ventiket (erõsítõimbe jó lesz), meg a tápot.....a szemetet meg tegnap vitték el.

edit: jameg a pentiumot. most éppen töröm ki a lábait, aztán kifúrom a sarkát, kulcskarika bele, és van egy igazi kockakulcstartóm. :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
winfos? nemtom, nem most.. fél éve talán. De elõtte is ien sz*r volt :D
Ja, SDram kell bele. Jó kis 133-as. Drágább mint a ddr2...

Kékhalál? a számítógép károsodásának érdekében leállitva. Vagy vmi iesmi.

Ehh lehet inkább baxok rá, netezni jó ez, tavasszal meg kérek a nyúltól egyet. Addig ugyis alapozok, nincs idõm játszani.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
remhori: windows mikor lett ujratelepitve rajta utoljara? amugy a ram sose art, csak figyelj hogy kompatibiliset vegyel

RAUH-Welt
B E G R I F F

tavi

tavi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
M-a-TT Magic Swf2Gif-el próbáltad már?

tavi

tavi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Rémhörcsög a kékhalál mire hivatkozik? Meg ha lehetséges futtass le egy memtestet.
Lehet a memóriát vagy vga-t kell cserélni de az is lehet hogy csak drivert kell frissiteni és megszünik a kékhalál.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szükségem lenne egy swf2gif konverterre ingyen.
már az ötödiket próbálom..
vagy belerak ilyen csíkot a képbe hogy shareware version, vagy csak simán lefagy..
tud valaki valami használhatót?
köszi!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Tud vki segíteni?

Számítógép: Athlon 1700+, 1100 mhz, 256 mb mem., Nvidia TNT 2 32 mega videokártya, 40 GB winchester.
Elõször is sokkal lassabb mint kéne lennie, msn, winamp, mozilla már nem nagyon megy egyszerre.

Ha másolok vmi nagy dolgot, vagy tömöríteni szeretnék, beáll a kék halál. Ez pl akkr felettébb idegesítõ, ha ki akarok csomagolni egy olyat mint például az LFS.

Mit kéne kicserélni hogy normálisabb legyen? /sztem winyó, de hátha nem, memóriát meg kap egy 512-eset hogy jobban szakíccson :D/ Sokat persze nem akarok költeni erre az ócskavasra ^^
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem csak akkor csinalja ezt a ki-be kapcsolosdit ha tulhajtom a biosban. ha poccre indul akkor tudom hogy be fog bootolni rendesen [persze kesobb ettol meg kekhalal johet] ha viszont 8*500 -ra allitom akkor tuti hogy kikapcsol majd ujra be :) akkor nem art kicsit visszavenni :D

es asus. es most nem indul egyaltalan :P

a laptopon meg kicsit szaggat a NFS.

nemtommiert mondjuk... a fraps ilyen 60 es 110 kozotti ertekeket mutat, de a jatek ettol meg van hogy masodpercekre megakad. gondolom a vista ala nem eleg az egy giga 667-es memo

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Msi P35 NEO Combo-F az alaplap, de akkor megnyugodtam, hogy nem én rontottam el valamit a gép összeszerelésénél.
Feltûnt, hogy nem mindegy melyik kapja a távolabbi kábelt, mert elõször még az alap hdd-t sem ismerte fel :) Holnap kibuherálok egy jumpert egy régi selejtezett cd-íróból.
Köszönöm a segítséget.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Alfalaca

Alfalaca

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Minden ATA csatlakozó felületû hardvert jumperelni kell (bár alapból mindegyik masteren van de ez nem biztonságos tehát ha masteren akarod használni akkor is legyen rajta inkább jumper). A rendszervinyó mindenképp master legyen. A másik értelemszerûen slave. Az sem mindegy hogy a kábel melyik csatlakozóját dugod a masterre illetve a slavre. A kábel azon részét nyomd a masterre ami távolabb van az alaplaptól. Ha nem így csinálod akkor stabilitási gondok lehetnek illetve a rendszer lehet hogy el sem indul. Egyébként minden vinyót máshogy kell jumperelni (leggtöbbször márkán belül is) de vagy a vinyó tetején vagy a hátulján kell lennie jelmagyarázatnak.
ha valamit nem talál a Google, akkor vagy rosszúl keresel, vagy nem létezik.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
No jó, de például a 965-ös QuadGT-k meg nem.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"