Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2008. January 31. - 12:59
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. January 31. - 12:44
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2008. January 30. - 17:00
Mindesetre megosztom:
12" gépet kerestem olcsón, gondoltam apple-re az elején, de aztán alábbhagyott a lelkesedés..volt egy idõszak mikor nézegettem használt hp nc 4010es gépeket, de mind agyonhasznált állapotban volt, 1,5órás akksival és nagyon "jól" informált és "készséges" neppertõl..így meguntam a keresgélést...majd megtaláltam a nyertest: végül apple ibook g4 lett, szépséges állapotban, hölgy tulajtól, minden kacattal, 4órás akkuval, és ha nem is olyan gyorsaságos mint a hp lett volna, ebben legalább van optikai meghajtó..egyelõre nagyon tetszik..semmi gondom vele..
apple vs. pc vitát hagyjuk...ez lett...öröm és boldogság ( fõleg ennyiért )
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2008. January 29. - 15:44
Lehet hogy azért mert régi?
Posted 2008. January 29. - 15:15
Hehhe... 1.488VCore-ral 4800MHz. Cukik ezek a kis Wolfik, 1.25V-vel viszik Prime stabilan a 4GHz-et.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. January 28. - 16:04
Köszi, próbálom megtaláli és haszálni...
Hali! Pause,majd options, azon belül capture frame azon belül kétféle lehetõség: P vagy P+shift. Remélem sikerül megtalálni. Gyanítom nézés közben is mûködnek a bill kombinációk.
A szünetmentes tápoknak tényleg van zaja? Még kis 700Kva-soknak is? A nagyokat megértem, de mikor az apc honlapján olvasgattam az adatokat az 55dB-s adat meglepett... Mondjuk az igaz hõfejlõdik mikor az árammal játszunk, de mégis, nem lehetne vmi bordát rátenni? Vagy valami normális nagyméretû ventit beletenni?! Hallott már vki ilyet testközelbõl?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2008. January 28. - 14:49
Köszi, próbálom megtaláli és haszálni...a bsplayernek van beépített screenlopója. ráadásul elég jó.
Posted 2008. January 28. - 09:15
ha gep lenne karcsu akkor mashogy reagalna
majd megkerdem meg havert hatha tud vmit mondani ra
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. January 26. - 18:27
ha ugyis viz lesz rajta, akkor abit ip35-e vagy gigabyte p35 ds3mi most a best buy P35 alaplap? Lehet hogy a P5K deluxe-om arat visszateritik, vennek helyette valami tesco gazdasagosat. tuningolni lehessen, mert viz lesz rajta.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. January 26. - 01:12
mi van akkor ha rajzolok nagyon nagy dolgokat, pl szálloda étteremmel, és berendezem a szobákat 3D-s lemekkel. mert ugye azt adja a program nem egy 2D-s felületet. ha tul sok ilyen 3Ds elem kerül egy felületre akkor elvesztem a fix pontokat - a vonzást és a rasztereket.
alaprajz, metszet....külön lapon van, de egy projektben.
- program beállításában nincs erre utalo szám vagy szöveg, hogy x pontot kezel a gép.
- ezt esetleg a 3D-s beállításoknál kellene megnéznem?
-
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Posted 2008. January 26. - 00:17
Nem elég. Hidd el...talán elég egy jó videókártya meg egy kis memória
Mondjuk egy 1280x720-as, 24bpp-es, 30fps-el enkódolt filmnél 80M-t kell kitolni másodpercenként a videókártya felé. Ez egy régebbi elég jó felbontású DVDRip-nél (720x480, stb) csak kb. 30M.
Egy ilyen DVDRip-es filmet kb. 10-12%-os terheléssel dekódolja az én Athlon XP 2400+ procim, a nagyfelbontásút meg 80-90%-al és dobálja a frame-eket, mint a fene. Memória meg van 1.5G, és a procinak megfelelõ Ti4200-as kártya van a gépben. Mivel ez nem 3D-s megjelenítés, ezért halál mindegy, hogy milyen videókártya van a gépben (szinte). A memória meg több, mint elég.
A proci viszont ehhez már lassú. Nem is beszélve a 1080p-s filmekrõl...
Posted 2008. January 26. - 00:05
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. January 25. - 22:54
a bsplayernek van beépített screenlopója. ráadásul elég jó.Az miért van, hogy megy a film (történetesen BS Player-el) és közben néha lõnék egy screenshot-ot (Screen Hunter 4.0-ával), de csak ilyen full-fekete semmi lesz belõle? Tippek?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2008. January 25. - 21:44
Posted 2008. January 25. - 17:09
Amúgy an nekem egy fedarabolt, csomagolt filmem....megnézem mappát, 1,5GB....belemegyek, van egy kixsomagolható rar. fájl, benne CD1 750MB
a másik fele hol lehet?
Posted 2008. January 25. - 17:09
Hát nekem azzal a h.264 gyorsítós kártyával az az egyetlen gondom, hogy azt ugye tudnia kell a lejátszónak is. Ha nem tud róla, akkor kalap szart se ér.alaplap es proci csere es hozza minden mas csereje?
vagy a mar ajanlott gyorsito kartya vasarlasa es pci slotba gyomoszolese?
jelenleg vmi sata-s alaplap amd athlon 1,6 proci vmi 128Mb vidi kartya /agp-s/
egyetlen baj, hogy hd video szaggat.
Én is hasonló gondokkal küzdök, de idén már biztos, hogy lesz gépfejlesztés. Kérdés mikor...
Posted 2008. January 25. - 16:44
vagy a mar ajanlott gyorsito kartya vasarlasa es pci slotba gyomoszolese?
jelenleg vmi sata-s alaplap amd athlon 1,6 proci vmi 128Mb vidi kartya /agp-s/
egyetlen baj, hogy hd video szaggat.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. January 25. - 16:36
Tud esetleg valaki javasolni egy tényleg csendes-jó-olcsó CPU hûtõt?
P4 Celeronhoz (2.0), Socket 478
Tapasztalatok?
Posted 2008. January 25. - 00:16
Egy nyomtatóról lenne szó, ami nem nyomtat szöveget, csak képet. Canon iP1500ról van szó. Színes szöveget sem nyomtat weboldaról vagy office-bõl sem. Driver un-and install volt, patron ki, be egyszerûen mindent próbáltam :-/ Mi ilyenkor a teendõ?
Ja, windows reinstall volt, azután nem mûxik.
Posted 2008. January 24. - 17:56
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->