Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
help me

ha megy a utorrent program mér szakad meg állandoan az msn?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Ja, meg továbbra is várok valami videókártya-ötletet 10 és 20 e között.:)

ati radeon hd2600xt

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Na, hát számítógépzsenik, hol vagytok?:) Legalább egy igent vagy nemet mondjatok.:)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Ja, meg továbbra is várok valami videókártya-ötletet 10 és 20 e között.:)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Múltkor már írtam, hogy a 3d tervezgetõ programok miatt hírtelen kicsit kicsi lett a gép. Van egy ilyen alaplapunk. Erre rá tudom(érdemes-e?) pakolni mondjuk ezt a procit? Laikus szemmel ár/érték arányban még ez tûnt a legelõnyösebbnek. De meggyõzhetõ vagyok, ha nem sokkal drágábban van vmi jobb.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
na legalább akkor már azt tudom h kikapcsolni hogy lehet :) thx dave.

közbe meg szerintem rájöttem arra amit én kérdeztem. cd vagy dvd berak. ctrl+shift egyszerre lenyomva tart SOKÁIG /amig kis lemez forog...../ minden kussba. semmi felugro vacak!
próbizd ki dave ;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
koca,

engem is szokott idegesíteni, hogy alapból elkezdi lejátszani az Análrodeó 3000-t meg a Függetlensegg Napját a mediaplayer, amin berakom. ;)

amúgy én ezt találtam:

http://www.howtogeek...and-usb-drives/

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
ha berak az ember egy lemezt egy optikai meghajtóba és be van álítva az automatikus lejátszás, de én nem akarom h az megjelenjen akkor milyen billenytyükombinácioval tudom adott esetbe ezt elkerülni? ugy rémlik van rá vmi...

tehát h csak néha mikor nem akarom akkor ne ugorjon be az automatikus ablak.
/amugy nem akarom kikapcsolni h sose jöjjön../

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Dc++ -ban hogyan lehet 'pause'-zni a letöltést? Mert épp egy fontos népzenét szedek, csak a többi meg ami szintén kellene, lassítja.

szerintem a letöltési sornál van egy olyan, hogy felfüggeszt vagy megállít vagy valami ilyesmi...de szerintem ezt a témát nem szeretik a modik.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

http://www.quickonli...s-media-player/

Köszönöm!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Dc++ -ban hogyan lehet 'pause'-zni a letöltést? Mert épp egy fontos népzenét szedek, csak a többi meg ami szintén kellene, lassítja.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
vlc alapból lejátsza, de át is kódolja, ha kell. http://www.videolan.org

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nem progi, hanem free online cucc az, amit én használok ilyen célra (mivel relatíve kicsi a .3gp file mérete).

http://media-convert.com/

outputnak szerintem .wmv-t vagy mpeg1-t válassz.

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Valaki tud nekem olyan konvertálo progit ami 3gp-s videóbol tud rendes winampal is lejátszató vidit csinálni??:o

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Valaki tud mondani egy jó capture progit, amivel még a Media Player ablakában épp látható kép is elkapható? :)
Print Sc erre nem képes :/

http://www.quickonli...s-media-player/

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

OMG, persze, hogy csak a WiFi-sre csatlakoztatott gép látja ! Ezer thx, müködik ! :)

Np ;)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Valaki tud mondani egy jó capture progit, amivel még a Media Player ablakában épp látható kép is elkapható? :)
Print Sc erre nem képes :/
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

ez nem az. neki 2800+ procija volt kulonbenis. meg fsp tap

ezt lakotarsam talalta az utcan. nem mukodott. kicsereltem benne a gombelemet, meg a tapot [ami nem is gany, Jeantech 400W-os, tobb ampert ad le barmelyik agon mint a chieftech] es muxik. ram johet, sose art. lehet megprobalom kicserelni a halott 512-es Geil-t, meg mindig megvan, es elettartam garis ugyis.

a 700-as jeantech az sirtec beles, ami nem rossz. szereltek topower béllel is, szintén fsp szinvonal. de ha az a 400-as bél van benne, ami a hires mistralos 400-as chieftec-eknem van, az a készenléti körön gyenge, ujra kell kondiztatni. még keresem, hogy mit tud tulajdonképpen, mindenesetre úgy tûnik nem hulladék.
mivel ugyse garis, szétszedhetnéd, hogy csinálj a belérõl pár fotót. bordák, pfc, kondik, ilyesmi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Egyébként így csak a wifin csatlakozó géprõl lehet elérni a wifi apt, meg kell nézni mit kap a gép alapértelmezett átjáróként és úgy.
Ha megvan, akkor ugyarra a subnetre kell beállítani mint a router.

OMG, persze, hogy csak a WiFi-sre csatlakoztatott gép látja ! Ezer thx, müködik ! :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Ez miért nehéz dolog? Nekem a Ti4200, és a linux is viszonylag egyszerûen beállítható volt. Volt egy opcio hogy widescreen, és onnantól felhozta azokat a felbontásokat is.
Szerintem ezt bármelyik normális videókártya driver tudja.

hm. nemtom. multkor szivtam az FX-szel, es nem ment. majd akkor keresgelek jobban. koszi azert jo tudni, hogy valahogy megiscsak mukodokepes.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F