Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
ATA-s dvd-író helyett be tudok tenni SATA-sat? Szóval megoldható pl. egy kábelcserével?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
lehet megtartom, de nem igazan tudom minek :) sok cuccot nem szoktam ideoda hurcolni. meg van egy masik, 160as ide vinyom kulso hordozoban a csajomnal, ha epp erre van szuksegem. meg 4gigas a memoriakartya a telefonomban...

WD raptor pedig uber alles. ha sebessegre epitenek gepet nem hangra, akkor bejelentkeznek ertuk :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
a 2 autos honlapon hogyan keletkezik a sexes hirdetés?
egy pár napja sikerült rossz webcímet begépelnem, elég hamar jött a honlap és én már nyomtam is a tovább gombra. de csak késõbb esett le hogy ott ilyen nincs. addigra felugrált minden szirszar. azota sok hirdetés helyén a lányok rossz esetben a fiuk jelennek meg.

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

a harmadik képen látni a khalmnpr nevû fájlt amit elvileg már egyszer kiiktattam az automatikus indítás alol. illetve sok idegen, értelmetlen nevû fájl indul. ha ezeket át is nevezem a sys32ben és a dll-t is kitörlöm akkor törölhetõek. de 2-3 indítás után jön egy másik nevû.
ennek csak a reinstall vethet véget?
adaware semmit sem lát(2007es licenses frissített). meg eTrust xp van fent. ez lenne az antivirus.

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

2: ha igen, akkor hogy tudom ugy letakaritani rola a dolgokat, hogy ne birjak visszaszedni recovery programmal? vannak rajta privat dolgok

Ingyenes, telepíteni sem kell:
http://www.gaijin.at/dlwipedisk.php

A régi bikkmakk szerver 2 darab HDD-je nem kell valakinek? ;)
WD Raptor 740 (73 GB; 10.000 RPM; SATA150; 8MB cache)
"In idem flumen bis non descendimus"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tommmas:

http://www.javascrip.../imagemap.shtml

itt pedig egy online AJAXos imagemap létrehozó:

http://www.kolchose....magemapcreator/

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
tomidny: kösz!
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

weblap barkácsolás: olyat szeretnék, h ne egy képen legyen egy hiperhivatkozás, hanem egy képen legyen több darab is...pl. képen a bicikli és pár alkatrészre külön linket szeretnék tenni...hogyan és miként tudok ilyet tsinálni a kép darabolása nélkül? és milyen programmal?

Ezt hívják imagemap-nek. Elméletileg egy viszonylag normális weblap barkácsoló programnak tudnia kell. Vagy szokták tudni képszerkesztõ programok is (pl. a gimp tud ilyet).
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
weblap barkácsolás: olyat szeretnék, h ne egy képen legyen egy hiperhivatkozás, hanem egy képen legyen több darab is...pl. képen a bicikli és pár alkatrészre külön linket szeretnék tenni...hogyan és miként tudok ilyet tsinálni a kép darabolása nélkül? és milyen programmal?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

van egy 120as sata vinyom, amirol lassan leuritem a cuccot, mert minden atkerul az uj 500as hitachira. [:spoko:]

1: van erteke egy ilyennek, megprobaljam eladni? vagy tul kicsi, es nem kell ez mar senkinek?
2: ha igen, akkor hogy tudom ugy letakaritani rola a dolgokat, hogy ne birjak visszaszedni recovery programmal? vannak rajta privat dolgok

Mindennek van értéke. Mivel egy új 160as SATA-s vinyó kb. 10-11e, ezért mondjuk ezt kortól, márkától függõen mondjuk 5-7e Ftért simán el tudod adni.
Csak ennyiért meg lehet, hogy neked megéri megtartani. Valami külsõ USB-s ház (~3e), és máris van 120G hordozható cuccod...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Kereshet még emberfia 800 mhz-s, geforce mx2-es, cd-író, cd-olvasós komplett gépet (egyedül winchester nincs hozzá), vagy esélytelen ilyet eladni? Tökéletesen mûködik, netezésre, filmnézésre használtam xp-vel is ment.
Esetleg ha valakit érdekel régi játékokhoz win98-al szóljon, akkor nem dobom ki.

nekem egy ennel jobb gep gyujti a port a sarokban, giga ram, 1800mhz sempron proci, 20giga vinyo, 2 dvd, radeon videokartya. tokeletesen stabil, alap jatekok elfutnak rajta. arra jo, hogy ha valami tortenik a jobbik gepeddel, akkor elohuzod, es tudsz netezni, meg ilyenek.

mas

van egy 120as sata vinyom, amirol lassan leuritem a cuccot, mert minden atkerul az uj 500as hitachira. [:spoko:]

1: van erteke egy ilyennek, megprobaljam eladni? vagy tul kicsi, es nem kell ez mar senkinek?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Nem feldolgozni kell, hanem keresni benne és megjeleníteni a találat környékét. Mostanra elég korrektül megoldódott a téma.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
A file-os temahoz:
Nem kell oda editor Perl-ben 10-20 soros szkriptel megoldhato a feldolgozasa a celtol fuggoen.

A hw-eshez:
En nemreg adtam el egy 2.4Ghz HT -s gepet FX 5900-al (komplett gep volt monitor nelkul) De mar az is siralmas aron ment el, nagy bukta szamtechbe fektetni. 1-2 ev elteltevel drasztikusan csokken az alkatreszek ara (Az enyem 3 eves volt ami a belsejet illeti, de lehetetlen volt jo aron eladni a "versenyhelyzet" miatt is :)
Sokszor erdemesebb ismerosnek lepasszolni, vagy tuzfalnak, halozati gepnek esetleg biztonsagtechnikai berendezesnek hasznalni.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
gabe: nekem is van egy hasonló, 10 gigás winyóval, dvd olvasóval. xp van rajta., meg minden alapprogram, ami kellhet.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kereshet még emberfia 800 mhz-s, geforce mx2-es, cd-író, cd-olvasós komplett gépet (egyedül winchester nincs hozzá), vagy esélytelen ilyet eladni? Tökéletesen mûködik, netezésre, filmnézésre használtam xp-vel is ment.
Esetleg ha valakit érdekel régi játékokhoz win98-al szóljon, akkor nem dobom ki.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Hali!

NEmtudtok valami olyan progit ami kiszed írásvédést a CD-k rõl??:confused:

AnyDVD
http://www.slysoft.com/en/anydvd.html

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Helyzetjelentés: az ultraedit hõsiesen teljesítette a küldetést. A scroll meg a keresés küzdelmes, de legalább megnyit mindent. Köszi és ha vkinek van még tippje, szóljon. Egyébként a leghosszabb fájl kb ötmillió sor:)

http://www.vim.org/index.php

Eredetileg Unixra, de ott a Windows port is. Kicsit pilótavizsgás, de - szerintem - AZ editor. :) Ekkora mérettel még nem próbálkoztam, 50-100 mega közöttiekel simán boldogult.

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Hali!

NEmtudtok valami olyan progit ami kiszed írásvédést a CD-k rõl??:confused:

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Helyzetjelentés: az ultraedit hõsiesen teljesítette a küldetést. A scroll meg a keresés küzdelmes, de legalább megnyit mindent. Köszi és ha vkinek van még tippje, szóljon. Egyébként a leghosszabb fájl kb ötmillió sor:)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Notepad plus sírva szalad haza anyucihoz már 200MB-nál is :( Ultraeditet majd megnézem.

Köszi.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Random kínzó kérdés: mivel lehet megnyitni és normálisan kezelni egy kurva nagy xml (vagy txt) fájlt?
Egy kétnyelvû szöveg adatbázis, több változatban. A legnagyobb 530 MB, azt hiszem kb 90000 oldal lenne.

Mikor vista volt a gépen, a notepad megnyitotta (asszem kb 10 perc volt), de XP alatt sír, h túl nagy a fájl (nem is értem, mi a baja...) A gép egyébként bírná, 2,2 GHzes Core2Duo + 2GB ram van benne, negyedéig sem terheli a még kezelhetõ fájl megnyitása, csak a programok nem készültek fel ekkora hosszra. Word, IE siralmasan elbukik.

Van vmi nagy fáljokhoz készült xml progi?

Próbáld ezt (telepítés nélküli változat is van):
http://notepad-plus....net/uk/site.htm

Ingyé'.