Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

nekem USB rackben van egy 10 gigás (atyaég, ma már mennyire kevés ez!) WD, gond nélkül megy, igaz, kicsit hangos

nekem egy 2 gigás matuzsálem 1998-08-as gyártású Fujisu van a bírtokomban:) (típus: MPB3021AT) gondd nélkül mûködik ha összekötöm. ugyanazt produkálja mint a tiéd, hangos,kerreg, kicsit lassabb de mûködik:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
na okosok, vagy egy gondom

vabn nékem egy Microtorrent nevû kliensem, ami gép bekapcsolásánál és újraindításánál visszarakja a nem olyan régen használt torrenteket, mindig ugyanazokat, és mindig be kell rakosgatni amit akarok hogy menjen, és nem tudok vele mit csinálni

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nekem USB rackben van egy 10 gigás (atyaég, ma már mennyire kevés ez!) WD, gond nélkül megy, igaz, kicsit hangos, meg régi, nem is bízok rá fontos adatokat. ...de arra, hogy a haveroknak odaadjak rajta ezt-azt, arra még ma is tökéletes. van még egy 20 gigás WD-m a P3asban, az is tökéletes, csak hangos. de van itt egy ~700 megás seagate is a szekrényben, az is mûködik, ha adok neki tápot meg rákötöm egy IDE-portra, csak csapágyas és irtóhangos...anno egy P1 133 Mhzbe volt, "kockakorom" elsõ file-jai meg könyvjelzõi még mindig rajta vannak, kb. 6-7 éves lehettem.:)

amirõl most tolom, az egy 160as IDE Maxtor, ez 5 éve megy, napi 10-12 órát biztos, de pl. nyáron meg szünetekben 24/7 szinte végig, ha itthon vagyok. igazán backupolni nem sok mindent kell, zene/film megy ki lemezre, amikor már annyi van, családi fotókat félévente archiválom. fontosabb doksik, könyvjelzõk, stb... meg elférnek egy 2 gigás Corsair FV pendriveon, emailek, feedek, stb-k a neten vannak (gmail és tsai).

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem 2db 120G-s Seagate, 1db 120as Samsung, 1db 120as WD, 3db 200as Samsung. A WD csapágyas, ezért 25 perc után aludni küldöm, a többi 24/7 megy. Eddig 1db 120as Samsung szállt el, de azt külsõ USB keretben tartottam, voltak kisebb melegedési és táp kontakt hibák, aztán lemásoltam róla mindent, és meghalt. Kaptam egy 160ast helyette, az most a munkahelyen az mp3 és film táram :D
És most hirtelen meg nem mondom melyik mennyi idõs, de tavaly tuti nem vettem vinyót ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szubjektív de nekem meg 160gigám szállt el, mialatt meguzsonnáztam..
fél éves volt. samsung.
notiban meg majd' három éve mûküdik éjjel-nappal egy pici 80as, szintén samsung.

de 100%ig egyik se megbízható, szóval backupolni kell mindig és akkor nincs para.

kopkopkop

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Nekem van egy 200-as SATA-s samsungom . 2éves és hibátlan. Legalábbis eddig.
Meg van egy 120-as ATA-s az 4éves ha jól emlékszek. Az is hibátlanul mûködik. Szubjektív vélemény de ha nekem vinyót kellene venni maradnék a samsung-nál

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
wd vagy hitachi
nem a teszteknek kell hinni, hanem a visszavitt winchesterek számából következtetni ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

frontway

frontway

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
A hitachit több független teszt is a legjobbnak mondja bizonyos kategóriákban.
Ha gyorsat akarsz vegyél 500Gb-osat pl. samsung, méréseim szerint gyorsabb, mint egy fele olyan kapacitású, 2xolyandrága WDraptor.
Samsung 3év garit ad, ellenben sok benne a rossz. Ami viszont mûködik az tényleg sokáig megy.
Scott G-Zero FX, Csepel Royal 3* flip-flop, Bulls Cross Nexus 8

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
van vkinek amilo pa 1538-as XP-s gépe?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
emmeg hitachit vettem a sok WD utan, es eddig ez a leghalkabb :) T7K500
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
sala:

olvass tesztet, aztán dönts. ph!-sok most a samsungokat szeretik nagyon, halkak, gyorsak...

tesztek:

750es winyók:

http://prohardver.hu.../nagyagyuk.html

400-500asok:

http://prohardver.hu...resztvevok.html

ezek alapján a Samsungok (500 ill. 750 GB), illetve a WD 400-asa az különösen ajánlott vétel.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

Mai nappal kezdõdõleg lefagyogat a firefox böngészõ néhány másodperce.... ...Mi lehet a probléma oka?

Ezeket probald ki sorrendben:
Vinyo filerendszer javitas
Szemet uritese (cache)
Ffox bovitmenyek ujra rakasa
Vagy ha mas nem segit ffox ujratelepitese

Samsung HD250HJ négy napig ment! Kb amíg felraktam rá a vistát, aktíváltam, majd konstatáltam hog kicsit mintha lassú lenne. Azért felraktam rá mindent, de két nap után repairelni kellett már bootnál is, majd el sem indult, már a repair sem segített, köv.boot csak a kattogás. RIP!

Akkor ez astalavista :)

Vinyovasarlas szempontjai again:
(a marka lehet mas is ami neked bevalt, de 750 asszem csak WD-ben van):
Csoportositas fornotssagi szempontbol:
- Meret (1db 750Gb WD)
- Sebesseg (2db 250Gb WD),
- Meret es sebesseg (2db 320/500Gb WD)
Ezekhez jon meg a koltseg, zaj, elettartam, (markak kozti sebessegkulonbseg)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
sala: WD-t.

most talán a 400-500-as HDD-k azok, amik a legjobb ár/érték arányúak. de egy 250es vagy egy 320as is jó vétel lehet.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
milyen vinyót vegyek: min 200gb legyen

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

frontway

frontway

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás

Samsung HD250HJ négy napig ment! Kb amíg felraktam rá a vistát, aktíváltam, majd konstatáltam hog kicsit mintha lassú lenne. Azért felraktam rá mindent, de két nap után repairelni kellett már bootnál is, majd el sem indult, már a repair sem segített, köv.boot csak a kattogás. RIP!

Scott G-Zero FX, Csepel Royal 3* flip-flop, Bulls Cross Nexus 8

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nalam az opera fagy vista alatt de mintha muszaj lenne neki. nem is szoktam hasznalni, csak xp-n. kar, mert amugy meg tok jo
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Mai nappal kezdõdõleg lefagyogat a firefox böngészõ néhány másodperce. A többi program (itunes, stb.) ezalatt hibátlanul fut, a cpu terhelés 1 %, monduk a géppel nem hinném, hogy gond lenne 2*2ghz dual core. Az explorer is akadámentesen fut (jelenleg onnan írok). Mi lehet a probléma oka?

Elõre is kösz.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
köszi köszi!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
win.ini:

; for 16-bit app support
[fonts]
[extensions]
[mci extensions]
[files]
[Mail]
MAPI=1
CMCDLLNAME32=mapi32.dll
CMCDLLNAME=mapi.dll
CMC=1
MAPIX=1
MAPIXVER=1.0.0.1
OLEMessaging=1
[MCI Extensions.BAK]
aif=MPEGVideo
aifc=MPEGVideo
aiff=MPEGVideo
asf=MPEGVideo
asx=MPEGVideo
au=MPEGVideo
m1v=MPEGVideo
m3u=MPEGVideo
mp2=MPEGVideo
mp2v=MPEGVideo
mp3=MPEGVideo
mpa=MPEGVideo
mpe=MPEGVideo
mpeg=MPEGVideo
mpg=MPEGVideo
mpv2=MPEGVideo
snd=MPEGVideo
wax=MPEGVideo
wm=MPEGVideo
wma=MPEGVideo
wmv=MPEGVideo
wmx=MPEGVideo
wpl=MPEGVideo
wvx=MPEGVideo

boot.ini:

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
boot.ini vagy win.ini ben lehet a rendszerindítást átírni?
valahogy a vista benne maradt...

kösz

vagy valki küldhet egy "tiszta" xp-set :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!