lejön automatikus frissítéssel is.
azt én negyedévente egyszer szoktam használni. meg így gyorsabb volt.
lejön automatikus frissítéssel is.
most így átgondolva valószínûleg igen, bár fene tudja, láttam én már olyat, hogy a konfigfileokat egy fényképezõgép a memóriakártyán tárolta. (nem egy csúcskategóriás gép volt)...kártyaolvasót lenne érdemes megpróbálni.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
iljics: nem tudsz a fényképezõben olyat állítani, hogy data transfer mode? ez lehet MTP (Media Transfer Protocol), MSC (mass storage device class), esetleg PTP (Picture Transfer Protocol)...ezek között kellene váltogatni. a saját sw-e valószínûleg csak MTP módban ismeri fel a gépet, ez kb azt jelenti, hogy a külsõ eszközt nem csak mint külsõ meghajtót (mintha pendrive lenne) látja a gép, mint MSC módban, hanem érzékeli annak a típusát is. pl media playerrel egy lejátszóra/-ról szinkronizálni csak MTP módban lehet, MSC módban csak egy sima pendrivenak látja...ezt érdemes megnézni, nálunk a D50 csak MSCben hajlandó mûködni, az olympus meg csak MTP-ben.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
sala: mit is akarsz csinálni tulajdonképpen?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
iljics: nem tudsz a fényképezõben olyat állítani, hogy data transfer mode? ez lehet MTP (Media Transfer Protocol), MSC (mass storage device class), esetleg PTP (Picture Transfer Protocol)...ezek között kellene váltogatni. a saját sw-e valószínûleg csak MTP módban ismeri fel a gépet, ez kb azt jelenti, hogy a külsõ eszközt nem csak mint külsõ meghajtót (mintha pendrive lenne) látja a gép, mint MSC módban, hanem érzékeli annak a típusát is. pl media playerrel egy lejátszóra/-ról szinkronizálni csak MTP módban lehet, MSC módban csak egy sima pendrivenak látja...ezt érdemes megnézni, nálunk a D50 csak MSCben hajlandó mûködni, az olympus meg csak MTP-ben.
Mer' egy állat vagyok !
fuck me, i'm famous!
Mer' egy állat vagyok !
magyar tv
fuck me, i'm famous!
... (csak egy videót szeretnék lejátszani, de a fájl kiböngészését és az egyéb mûveleteket nem szeretném kinyomni a vászonra.)
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!