Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2008. May 30. - 10:45
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. May 30. - 10:37
Would you, Quintus? Would I?
Posted 2008. May 30. - 10:25
most per pill trillian mukszik
cegnel sima
otthon pro 8-)
de ugye a paraszt mindig fajlt akar kuldeni
akit sikerult atnveltem feltoltos oldalakra kepeknel meg megy is
masnal nem
es!
amikor kuld akkor osszekuszalja a dolgokat
fajl nevnek mentene az egesz eleresi utat fajl kiterjesztes nelkul
ilyenkor ki kell torolnom atirnom ...
szopas
utalom
vkinek vmi megoldasa?
sima msn nem jo mer kocsog
a sok faszkope mindenfele szinezese a szovegben meg lejatszos faszom faszja kibassza a biztositekot nalam
na szoval ertitek.
nyugodt vagyok
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. May 29. - 15:33
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. May 29. - 14:58
Nálam 4 éve NOD32 + Agnitum Outpost Firewall szolgál - azóta nem volt vírusom vagy egyéb biztonsági gondom. Emellett a közelmúltig futott még a Webroot SpySweeper is, de a NOD/Outpost legújabb verziói mellé már szükségtelen szerintem.Mostanában készülök újrarakni a gépet.
XP SP2 lesz. A kérdés az, hogy miféle progikat tegyek fel, hogy ne szedjek be rosszindulatú dolgokat
Favorizálom a NOD32-t, volt fent ZoneAlarm Pro, de elkezdte visszafogja a gépet, így az lekerült.
Szóval mi az, ami feltétlen kell? Vagy valami skillesebb megoldás is érdekel.
Nézegettem az SP3-ról a tapasztalatokat Prohardveren, hát, elég vegyes. Szerintetek?
Illetve joker kérdésnek: létezik valami "lista", amit meg illik csinálni (registry pucolászás stb.), hogy gyorsabb, stabilabb legyen a rendszer?
Az új v3.xx NOD és az új v6.xx Outpost ráadásul piszok gyors, sokrétûen finomhangolható - cserébe nem a legtakarékosabb memóriaigényû (1 GB RAM mellett sem volt gondom vele, most meg 4 GB-ból fussa...).
Install után még a netkábel bedugása elõtt magam részérõl az xp-Antispy programmal szoktam "kiherélni" a WinXP-t, végül a kész rendszerrõl készítek egy Ghost image-t.
Posted 2008. May 29. - 14:43
XP SP2 lesz. A kérdés az, hogy miféle progikat tegyek fel, hogy ne szedjek be rosszindulatú dolgokat
Favorizálom a NOD32-t, volt fent ZoneAlarm Pro, de elkezdte visszafogja a gépet, így az lekerült.
Szóval mi az, ami feltétlen kell? Vagy valami skillesebb megoldás is érdekel.
Nézegettem az SP3-ról a tapasztalatokat Prohardveren, hát, elég vegyes. Szerintetek?
Illetve joker kérdésnek: létezik valami "lista", amit meg illik csinálni (registry pucolászás stb.), hogy gyorsabb, stabilabb legyen a rendszer?
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. May 29. - 11:25
azt hittem
monitor ami tv-vel kombinalt
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2008. May 29. - 10:40
Vonatkozó PH!-s topic: http://prohardver.hu...ztas/friss.html
Posted 2008. May 29. - 10:32
leiras kb ar
...
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2008. May 29. - 10:29
Ezt most is meg tudom csinálni, mivel LCD TV+monitor a kijelzõm. A lényeg a HD-s adások elõnyének maximális kihasználásának elõnye, de ez most nekem inkább hátrányt, mint elõnyt hoz.még egy moncsi, és akkor egyszerre tévézhetsz meg gépezhetsz:D
Posted 2008. May 29. - 09:18
Posted 2008. May 29. - 09:17
SSD háttértár van benne /elérési idõ gyakorlatilag 0/
vendég_Charon_*
Posted 2008. May 29. - 09:02
Posted 2008. May 29. - 08:59
ennek csak csinalnek helyet a hatizsakomban
osz legalabb lenne kihez szolnom ha nagyon unatkozom
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2008. May 29. - 08:57
Az apple gépe hasonló paraméterekkel ugyanúgy van vagy 450, de nincs benne gyakorlatilag semmi ki-és bemenet, illetve optikai meghajtó sem.
X300 etalon.
Posted 2008. May 29. - 08:56
Posted 2008. May 29. - 08:48
Posted 2008. May 29. - 07:50
Mac-et is kizárólag a hardver miatt vennék.hogyhogy nem mac? amugy ha laptopot vennek en is biztos hogy 14 vagy kisebb kijelzoset valasztanek, bar ez a 10" mar egy picit tul apronak tunik. mondjuk egy 13.3" Vaio. mekkorak rajta az ikonok? eloben lattad mar?
Ez az MSI pedig _sokkal_ kompaktabb, mint a jelenlegi MacBook-ok bármelyike.
Portability.
Usability.
Accesibility.
És rohadtul nem akarnék dupla/tripla/négyszeres pénzt eltolni egy iszonyatos tempóban avuló munkaeszközre. Egy Mac szép, mûtárgy, satöbbi. (Van közvetlen környezetemben, tehát sokszor körbeszaglászhattam már; számomra azért van benne néhány roppant idegesítõ, idióta megoldás - persze ezt csak halkan mondom, a hiba nyilván bennem van.) A MacOS jó, szép, satöbbi.
Hidegen hagy.
Tökéletesen megvagyok a testreszabott WinXP op.rendszeremmel. Semmi eyecandy, minden a legjobb teljesítményre kihegyezve (nincsenek effektek, semmi). Az op.rendszeren kívül összesen 50kFt-t költöttem szoftverekre (tûzfal, AV, backup-restore) - a legjobb programok freeware-ek.
Merev funkcionalitás kell.
Sony Vaio TZ (hát persze, hogy kellene, már a nevemre is íratták...) ~475kFt, de leginkább egy
IBM ThinkPad X300 ~650kFt
No way. Többé nem költök >250kFt-t egy notebookra.
A Wind ~115kFt-ért _funkcionálisan_ ugyanott van (nincs optikai meghajtó nabumm; én eleve nem vagyok monitoron filmnézõs típus, régóta 2+4 GB pendrive-val járok). És ha már nem kell vagy bekrepál egyetlen õsz hajszállal sem lesz több, hogy "úristen a 8 hónapos gépem - amire egy kisebb vagyont elqrtam - most már csak a felét éri". Eladom 30-40 ezer forintért és volt egy jó gépem egy-két évig ~70-80 ezer forintért.
Posted 2008. May 29. - 07:32
hogyhogy nem mac? amugy ha laptopot vennek en is biztos hogy 14 vagy kisebb kijelzoset valasztanek, bar ez a 10" mar egy picit tul apronak tunik. mondjuk egy 13.3" Vaio. mekkorak rajta az ikonok? eloben lattad mar?
A Mac a 250nél kezdõdik, ez meg 120e körül fog kijönni Nemmindegy
Esetleg Az albacomp Smart V5, 12.1" colon A leírása nem jó, a 187e-ben 120as winyó meg 2Gb ram van.
Vagy netalántán a Vye 7"os Tablet pc-je 139ezerért, ami jó, de talán ez már tényleg kicsi.
Posted 2008. May 28. - 23:32
Na ez kell nekem:
http://notebook.hu/n...si/msi/msi_wind
hogyhogy nem mac? amugy ha laptopot vennek en is biztos hogy 14 vagy kisebb kijelzoset valasztanek, bar ez a 10" mar egy picit tul apronak tunik. mondjuk egy 13.3" Vaio. mekkorak rajta az ikonok? eloben lattad mar?
Igazából a windows felület egy vicc. Gyakorlatilag van a fejléc amivel lehet mozgatni, van az oldala az ablaknak amivel lehet átméretezni, és van pár gomb amivel ki/be/össze lehet csukni. Ez márpedig LÓFASZ.
vegulis ha belegondolunk, ugyanezt tudta mar a win 3.11 is, meg most a csucsszuper funkciokkal teletomott Vista is. szoval total igazad van
RAUH-Welt
B E G R I F F