es van meg egy par alternativaja is. vagyis mind az EEE versenytarsanak jott ugyebar.
van a hp 2133 meg a 900-as meg az 1000-es EEE
asszem lassan tudok venni magamnak laptopot

RAUH-Welt
B E G R I F F
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Höhö, müködik, csak azt nem értem miért változott meg, idáig nem igy nézett ki...
Sebaj, köszi szépen
Ha jól tudom van benne valami hülyeség, amibe valami maradék tintát gyûjt, és az a cucc lett tele. Azt kell cserélni. Elég szopás.hello
van egy Canon MP360-as multim
normálisan cserégettem benne a patront, míg egy hívüs reggelen, a patron cserélés után piros villogó, és a kijelzõn a
HASZNALT TINTA TELE
OK. GOMB NY.LE!
milyet?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
asszem vége a szenvedésnek,vettem egy macet
egylõre uj minden mint az elsõ éjszaka....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
ha kell windows, akkor már vista, max downgradelek xp-re
Emberek!
Segítséget kérek. Ez megéri ennyiért??? Winfos nem érdekel, kalózkodok...
http://aqua.hu/index...k&art_id=47874