Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

no szoval mindenki ul a gep elott bamul bele a forumba. feltekint a cimsorra es elotte lat egy csinos kis b betut ugye no az mi hogy mekkora hova mikent? kb ennyi a kerdesem nekem magyarazva. koszi

Ez egy shortcut icon, amit elvileg a html oldalba ágyazhatsz be valahogy így: IE6 alatt csak akkor látszik, ha az oldalt egyszer már bookmarkoltad. IE7-nél és más "modern" böngészõknél látszik mindig. Csak ico fájlok (valódi ikonok) jeleníthetõk így meg (gif, jpg stb. nem)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja.
MacBook 13,3".
Legjobb.
Szeretem... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
tam,kis apple book?

egerem nagyon "lassú" meg biceg..mit lehet vele csinálni? egér gyorsaság maxon van,csak mintha ragadna a cucc

luxmate twin tuch asszem ,genius és lézeres enniy :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

no szoval mindenki ul a gep elott bamul bele a forumba. feltekint a cimsorra es elotte lat egy csinos kis b betut ugye no az mi hogy mekkora hova mikent? kb ennyi a kerdesem nekem magyarazva. koszi

nekem nincs ott b-betû

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

Kis segitség kéne, mit tudok tenni hogy bekapcsolás után ne kelljen mindig rákattintani a felhasználóra? Azt szeretném hogy egybõl behozza az XP-t. Régen ien volt csaj uj windows után most mindig rá kell menni.

A vezérlõpulton a felhasználoi fiokoknál töröld a .net user fiokot, frissitéskor tette be. Nekem sose kellett, én kitöröltem és eltünt a bejelentkezõ kérdés.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Kis segitség kéne, mit tudok tenni hogy bekapcsolás után ne kelljen mindig rákattintani a felhasználóra? Azt szeretném hogy egybõl behozza az XP-t. Régen ien volt csaj uj windows után most mindig rá kell menni.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
mintha a laptop értelme a hordozhatóság lenne. ez úgy 15"-os képátmérõig tart. az még befér hátizsákba is, de ez a batár olyan lenne a hátadon, mintha a rajztáblát kötötted volna magadra...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

és az árából vett laptopot még be is tudod rakni egy táskába:D

az xps se vészesen nagy (590mm x 420mm x 220mm) de 10 kiló, ami a mai világban már bringából is sok:)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
és az árából vett laptopot még be is tudod rakni egy táskába:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
omg

az arabol veszek egy jo PC-t, egy jo laptopot es meg marad penz berugni a haverokkal 25szor :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

mindegy csak masfel kilo korul [alatt] legyen a sulya. es ne masfel orat birjon az akksi. az asztali gepem 20" wide, igy ha laptopot veszek, a 15.4 mar eros overkill volna.

Vegyél ilyet:
Ez nem 1.5 kiló, de olyan 21 col :)
Feltöltött kép
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
akkor majd eladod nekem a meglevo 14.1" laptopodat :D

mindegy csak masfel kilo korul [alatt] legyen a sulya. es ne masfel orat birjon az akksi. az asztali gepem 20" wide, igy ha laptopot veszek, a 15.4 mar eros overkill volna.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

most nezegetem ezt a pici MSI-t. hat ez tok olcso!

es van meg egy par alternativaja is. vagyis mind az EEE versenytarsanak jott ugyebar.

van a hp 2133 meg a 900-as meg az 1000-es EEE

asszem lassan tudok venni magamnak laptopot :)

Ilyen cuccból van vagy 10, mostanában hetente jön ki egy. Van/lesz acer is meg a fene tudja mi más, tele van velük az engadget.com. Javarészt netbooknak szokták hívni õket.

Nem egy rossz elgondolás, egy izmosabb 10" körülit én is el tudnék képzelni magamnak min. 32GB SSD-vel, XP-vel, pöcökegérrel, beépített mobilnet antennával, mondjuk jövõre. Csak akkor mire használom a meglévõ 14,1" laptopom? :D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

Hát megpróbálhatod a PCBontóba bevinni, azok minden szar összevesznek...

Köszi, ha arra járok megnézem

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Sziasztok!
Nemtudjátok mivan a hangfalammal?Olyan a problémám hogy nem lehet állítani a hangerõt rajta "sok tekeréssel" finopman.Hanem 000001mm elcsavarom és már olyan mint ha egy normál esetébe az út felét csavartam volna el.Szóval gigaérzékeny.Szar?Vegyek másikat?Szorítsam satuba?Üssem százezerré kalapáccsal? :D

Jobb esetben kontakthibás a hangerõszabályzó potmétere. Ezt pl. úgy lehet ideiglenesen rendbehozni, hogy párszor gyorsan körbetekered oda-vissza (nem mindig segít persze). Ha utána jó, akkor ez a gond.
Véglegesen elég gáz javítani legtöbbször. De ha szerencséd van kb. szabványos cuccot raktak bele, és akkor ki lehet cserélni.
Ha nem ez a baja, akkor esetleg a végfokban szállt el valami szar...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
A potméter genyózik. Szedd szét, fújd be kontaktsprével!
Ha nem javul, jöhetnek a felsorolt lehetõségek teszõleges sorrendben. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Sziasztok!
Nemtudjátok mivan a hangfalammal?Olyan a problémám hogy nem lehet állítani a hangerõt rajta "sok tekeréssel" finopman.Hanem 000001mm elcsavarom és már olyan mint ha egy normál esetébe az út felét csavartam volna el.Szóval gigaérzékeny.Szar?Vegyek másikat?Szorítsam satuba?Üssem százezerré kalapáccsal? :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na vettem mar webkamerat meg egy gagyesztani hangfalszettet, mert megoritett a monitorom csorg-zorgo szarakodasa :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Van egy Eicon Diva isdn kártyám, ami nem kell.

Kérdés: gondolom eladni nem lehet, van valami cég, vagy telep ami átveszi pesten? Vagy kukázzam?

Hát megpróbálhatod a PCBontóba bevinni, azok minden szar összevesznek...

Ja, és ilyen MSI kicsi laptop majd nekem is kell... Dolgozni úgyse akarok róla, fényképek lementésére, átnézegetésére meg teljesen jó lenne.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök