Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2008. September 07. - 12:29
sd ram kell neki.
pc bontót keresgess.
nem lesz olcsó
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. September 07. - 12:24
Posted 2008. September 07. - 11:51
próbáltam a chrome-ot, és elég dühítõ, hogy nincs benne integrált google pl.
persze még sz*rabb, hogy java-s alkalmazások (mint netbank) nem futnak.
firefoxos kiegészítõket keres a neten, de amint letöltené, kiderül hogy nem kompatibilis.
talán egy fél év mulva jó lesz.
A Chrome-ot én is letõltöttem igaz még csak ismerkedõ fázisba vagyok vele,amit eddig tapasztaltam az sokban jó meg rossz is,van benne több újitás de még elég hiányosak a funkciók.
Egyenlõre maradok a régi google-nél.
Posted 2008. September 07. - 11:38
persze még sz*rabb, hogy java-s alkalmazások (mint netbank) nem futnak.
firefoxos kiegészítõket keres a neten, de amint letöltené, kiderül hogy nem kompatibilis.
talán egy fél év mulva jó lesz.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. September 07. - 11:31
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. September 07. - 11:29
Ok, akkor marad az Xp.
Más: van valakinek T-home tv-je? Lejár a net elõfizetésünk és apám számolgat, hogy net+tv+vezetékes telefon t-com-os vagy upc-s legyen, melyik olcsóbb. A T-home leírásban azt olvastam, hogy ha megy a tv lassítja a netet. Igazából az érdekel, hogy ez milyen mértékben történik. A plusz ketyerével plusz tv-t (azt írják megy régi tv-vel is, hdmi csatlakozós tv-m egyenlõre nincs) lehet használni, lehet 3 v. 4 tv-t is, vagy csak 2-t. Mondjuk, ha ezer ft nagyságrendû a különbség, akkor a eurosport2 megér nekem annyit
Anno régen én is tré-comos voltam:(, de hálisten megszabadúltam tõlük.
Amennyit ott fizettem egy hónapra telefont azzal az upc nél 1 évig telefonálok.
Szerintem az UPC vel jobban járnál,upc-s hálozaton belül pld:sokkal olcsobbak a percdíjak,ha jól tudom másodperc alapu számlázás,ingyen beszélsz a másik upc-sel,és én nem vettem észre hogy lassitaná a tv a netet,és a netet,a telefont és a tv-t nyugodtan probléma mentesen lehet használni egyszerre is,és ha egy néven megy az egész csak egy összesített számlát és csekket küldenek stb.
Szóval én az UPC javasolnám.
Posted 2008. September 07. - 11:07
Más: van valakinek T-home tv-je? Lejár a net elõfizetésünk és apám számolgat, hogy net+tv+vezetékes telefon t-com-os vagy upc-s legyen, melyik olcsóbb. A T-home leírásban azt olvastam, hogy ha megy a tv lassítja a netet. Igazából az érdekel, hogy ez milyen mértékben történik. A plusz ketyerével plusz tv-t (azt írják megy régi tv-vel is, hdmi csatlakozós tv-m egyenlõre nincs) lehet használni, lehet 3 v. 4 tv-t is, vagy csak 2-t. Mondjuk, ha ezer ft nagyságrendû a különbség, akkor a eurosport2 megér nekem annyit
Posted 2008. September 07. - 11:05
Mondjuk lapozófile, meg valszeg ilyesmik, na de akkoris, az 5szöröse
Chrome: 1:1 firefox. kiváncsi vagyok mikor kerül mellé
Posted 2008. September 07. - 11:05
Firefox: 51,94%
Internet Explorer: 38,54%
Opera: 6,20%
Chrome: 1,33%
Safari:1,31%
Hmmm...
Posted 2008. September 07. - 09:37
Viszont az IBM X61-hez jár Vista, meg XP-is gyárilag. Okos!
Posted 2008. September 07. - 02:05
Posted 2008. September 06. - 22:31
Ride everywhere.
.
Posted 2008. September 06. - 20:07
Elõre is kösz.
Posted 2008. September 06. - 19:45
Ebben a hónapban már vagy ötödszörre pakoljuk újra a windowst. Mindig bedöglik; vagy vmi rendszerfájlt hiányol vagy vmi más gondja van. Ismerõs azt mondta; neki akkor volt ilyen amikor kezdett beszarni a wincseszter. Mivel tudnám kideríteni, hogy mi okozza a sorozatos hibákat? Vírust nem találtam.
Amúgy kb 100-ért milyen laptopot ajánlotok? Fõleg képszerkesztésre kéne, tehát vmi izmosabb proci, ram mindenképpen, meg viszonylag nagy tárhely.
Amikor még annó asztali gépem volt nekem is csinált ilyeneket a winyó.
Szerintem elsõ lépésként ha asztali géped van(nem laptop) nézd meg a winyó betáp csatlakozójának az érintkezõit mert lehet érinkezési hiba is.:chin:
Én is azt hittem annak idején hogy döglõdik a winyó mert fel telepitettük a windows-t-fél óra múlva kikapcsoltam a gépet majd 3 óra múlva be kapcsoltam és ki írta hogy nincs operációs rendszer telepítve pedig volt rajta.:wtf:
Mint kiderûlt a winyó betáp csatijában az érinkezõk közûl 2 nem mindig érintkezet rendesen,a hibát orvosoltam és utánna évekig semmi baja nem volt(40.000-ért eladtam az egész kócerájt).
Posted 2008. September 06. - 19:01
Amúgy kb 100-ért milyen laptopot ajánlotok? Fõleg képszerkesztésre kéne, tehát vmi izmosabb proci, ram mindenképpen, meg viszonylag nagy tárhely.
Posted 2008. September 06. - 18:17
nulláról meg csak azt pakolod fel, amire neked van szükséged, nem az, amire a gyártó gondolja úgy, hogy neked szükséged VAN.
szal üres vinyó, egy natúr telepítõ, driver az összes hardware-hez, meg az a max 5-10 progi, ami még kellhet.
1 óra alatt minden meg is lehet..
Posted 2008. September 06. - 18:12
szerencsére van még gép itthon, azokrol tudok netezni -mint most is
benéztem: acer extensa a noti:)
tesokám delljéhez se kaptunk csak driver telepitõt, de azon meg pont a lan meg a wireless nem jo...
egyébként meg az acerhez is töltöttem le drivert, mindközül 3 szerint nincs is ilyen eszköz a gépben
és most xp-cdrõl particionálok
köszönöm
ismerõs a probléma
és sztem feltettem én is a kérdést itt, csak még 1 éve, és XPvel
vannak ilyen kis Acer ikonok, tudsz csináltatni Recovery CD-t gebasz esetére
azért nem érdemes az EGÉSZET legyalulni, mert ált. hasznos cuccokat pakol fel a gyári oprendszerrel
Posted 2008. September 06. - 17:57
Ha tuningolom az E8400-at, a SpeedStep akkor is müködni fog?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. September 06. - 13:12
Full stabilnak tûnik, ellenben ami fut XP alatt játék, ezen még nem tudtam elindítani.. Worms armageddon, Supaplex, stb stb... (szal a nagyon régiek)
Nem is értem, a Diablo II, unreal tournament 2004 gyönyörûen fut a laptopomon (os: windows server 2003 r2 )
Kicsit elbaltázták a vistát, nincs mese. /Játékos fórumokon biztos megmondják a tutit, hogy lehet futásra bírni ezeket a játékokat: run as admin, uac on, uac off stb./
Posted 2008. September 06. - 13:07
tesokám delljéhez se kaptunk csak driver telepitõt, de azon meg pont a lan meg a wireless nem jo...
Mostanában trükközik már a dell is, ha online konfigurálod a géped (és jól odafigyelsz), akkor látható egy olyan opció, hogy aszondja:
Include recovery media - Price 0(!) $ :wtf:
Természetesen alapban ez nincs bekapcsolva...